ağustos ayında hamile kalanlar buraya

günaydın kızlar 5+6 yım. dünden beri sürekli üşüyorum. gecede uykudan uyandırcak kadar çok üşüdüm üstelik kalın giyinmiştim.üşüme içten geliyo. sizlerdede oluyomu?

günaydın kızlar 5+6 yım. dünden beri sürekli üşüyorum. gecede uykudan uyandırcak kadar çok üşüdüm üstelik kalın giyinmiştim.üşüme içten geliyo. sizlerdede oluyomu?

Ben de öyle bir şey yok hatta pencere acık uyuyorum pikeye sarılıp yatmak hoşuma gidiyor :) normalde de üşür müsün ? Ben hasta olmadan önce dediğin gibi olurumn..aman dikkat et kendine hasta olmaaa

merhaba kızlar bende ağustos ayında hamile kalanlardanım. 5+3 üm. sadece mide yanması var bulantı kusma yok... sizlerde de belirti yok mu henüz erken mi acaba

Ben de öyle bir şey yok hatta pencere acık uyuyorum pikeye sarılıp yatmak hoşuma gidiyor :) normalde de üşür müsün ? Ben hasta olmadan önce dediğin gibi olurumn..aman dikkat et kendine hasta olmaaa
ben normaldede kış aylarında üşürüm ama hava bariz sıcak daha 2 gün öncesine kadar pencere açık uyuyodum. çevremdeki herkes kısa kollularla dolaşıyo ama ben üşüyorum

ben de 6+2 yim ama şimdilikbir bulantı olmadı cok sükür. daha erken olabilir:) hemen sevinmeyelim:) hahaha bi e ben de cok üşüyom, baska bi konuda bi arkadas oglan olanlar cok üşür yazmıs.ne dersiniz? :)

yaa kızlar benim bugün akıntım başladı, göğüslerimde çok hassaslaştı.. galiba adet olacağım

Benide aranıza alın kızlarr bende 6+1 haftalık hamileyim inşallah salı günü doktora kalp atışını duymaya gideceğimm

yaa kızlar benim bugün akıntım başladı, göğüslerimde çok hassaslaştı.. galiba adet olacağım

Benim adetime daha 10 gün var ama söylediğin belirtilerin aynıları bende de var 2 gündür... Takiptesin biliyorsun durumumu :)
Beta HCG artışda ama henüz bişey görememiştik. Bugün öğleden sonrada dün verdiğim kan sonucu alacağım...
Bu yaşadıklarımız, normal gebelik sağlıklı bebişlerin belirtileridir inşallah ....

hcg kaç canım be 4 haftalıkken 346 çıktı

inşallah KardelenYlmz , desteğin için teşekkür ederim.. gercekten rahatlatıyorsun beni.. İnşallah sonucun iyi çıkar, senin için dua edeceğim.. sonucu alır almaz bizi de bilgilendir. benim son 4 gün kaldı :)

ben de 6+2 yim ama şimdilikbir bulantı olmadı cok sükür. daha erken olabilir:) hemen sevinmeyelim:) hahaha bi e ben de cok üşüyom, baska bi konuda bi arkadas oglan olanlar cok üşür yazmıs.ne dersiniz? :)
ayy be daha 5 haftaya yeni girdim bi görsen nasıl üşüyorum akdenizin sıcağında battaniyeye sarılıp yatıyorum

hcg kaç canım be 4 haftalıkken 346 çıktı

2 eylülde 113 çıkmıştı, sat 21 ağustos,
başta sat 17 temmuz aldık ama 21 inde adet oldum, adetmi üstüne görmemi net değil oda... dış gebelik ihtimalimde var, dış gebelik değilse, sat 21 ağustos ve geç döllenme üzerinden gideceğiz... haftaya perşembe dr. randevum... dünde kan verdim bakalım ne çıkacak sonuç :/

sende sağol... sonucu yazacağım tabiki, ama napıyoruz moraller yüksek bekliyoruz, gelmiş yada gelecek olan bebişler iyi etkilensin durumumuzdan, bizi çok üzmeden yormadan güzel güzel gelsinler :)

ben normaldede kış aylarında üşürüm ama hava bariz sıcak daha 2 gün öncesine kadar pencere açık uyuyodum. çevremdeki herkes kısa kollularla dolaşıyo ama ben üşüyorum
ooo kalp atışlarını duyarsın o zaman inşallah bizde duyarız

kızlar ben 6+2deyim. doktorum 2 hafta sonra gel dedi.. normalde 7de alınır ama sürekli gel git yapma bosuna dedi.. catlicam az kaldı:)

evet olabilir benimde geç döllenme oldu sat 23 temmuz du 23 ğustosta adet olmadım 28 ağust ta kan testi negatif çıktı ama 10 eylülde kan testi pozitif çıktı

kızlar ben 6+2deyim. doktorum 2 hafta sonra gel dedi.. normalde 7de alınır ama sürekli gel git yapma bosuna dedi.. catlicam az kaldı:)
yine az kalmış biz her gün dr dayız ilk bebeğimiz ondan birazdan yine gideceğim ne yapayım duramıyorum

evet olabilir benimde geç döllenme oldu sat 23 temmuz du 23 ğustosta adet olmadım 28 ağust ta kan testi negatif çıktı ama 10 eylülde kan testi pozitif çıktı

süreç olarak yakınız biribirimize... hayırlısı diyelim, güzel haberler alalım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…