ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Slmmm kizlar bu ilk haftalarda kasiklarimda cok agri oluyor ozellikle sabahlari uyandigimda suamda 5 haftaya girdim varm sizde boyle belirtiler ?

Merhaba ben de dün test yaptım çift çizgi çıktı.Hastanede kan testi yaptırdım,doktor gitmişti acil doktoruna sordum.O da gebesin 2-3 haftalık dedi.Anlamadığım son adet günüm 7 ağustos.İlişkiye girdiğim gün 24 ağustos.Şimdi çocuk 3 haftalık mı 5 haftalık mı Bu arada kasıklarda ve göğsümde ağrılarım var benim de.

selam kızlar iki düşük ve uzun bi aradan sonra ikinci evladıma hamileyim 8 gün oldu gebe oldugumu ögreneli doktor kontrolüne gittim prşembe kesemizi gördük şimdi bebegi ve kalp atışını bekliyoruz önümüzdeki cuma kontrolümüz var sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor gebelikle aranız

canım gebeligi dokrorlar enson adet tarihinden itibaren hesaplıyolar ondan öle demiştir

Bence hersey yolunda, hic merak etme..birazcik daha sabretmen gerekecek sadece, guzel haberlerini bekliyorum

o zaman acildeki doktor yanlış söyledi.5 haftalık hamileyim.
yani öle oluyor heralde canım benimde 5 agustos en son adet tarhim 5+4 günlük hamileyim daha geçen peerşembe keseyi görebildik çok yeni dedi doktor sen gördün mü canım keseyi

yani öle oluyor heralde canım benimde 5 agustos en son adet tarhim 5+4 günlük hamileyim daha geçen peerşembe keseyi görebildik çok yeni dedi doktor sen gördün mü canım keseyi
yok canım görmedik benim de 7 ağustostu. o zaman 5+1 görünüyor buradaki takvimde de . salı günü gideyim bir bakalım dün göremedik belki o zaman görünür

bende hamileyimmmm normalde adet günüm bugündü ama bugün ve 2 gün önce test yaptım ve 2sindede 2. çizgiği gördüm pazarteside doktora gideceğiz nasip olursa dua edin bi aksilik olmasın lütfenn

pazartesi gittiğimizde keseyi görebilir miyizz

Herkesin bebeği hayırlı olsun arkadaşlar İstanbulda olupta doktorundan memnun olan varmı,avrupa yakasında çokta uçuk fiyatlı olmayan özel bir hastane arıyorum varmı tavsiyeleriniz?Bu arada doktora 5+3 ken gitmiştim kese gözüktü 2 haftaya sonra gel dedi,sizlerin nasıl oldu?

bende hamileyimmmm normalde adet günüm bugündü ama bugün ve 2 gün önce test yaptım ve 2sindede 2. çizgiği gördüm pazarteside doktora gideceğiz nasip olursa dua edin bi aksilik olmasın lütfenn

Hayırlı, uğurlu olsun.. Benim de adet günüme 3 gün kaldı, ama adet olucakmışım gibi göğüslerimin yan tarafı özellikle de sabahları çok ağrıyor, dokunanıyorum, 2 gündür de yogun akıntı var, rengi de sarıya dönük senin belirtilerin nasıl dı?

canım benim adet öncesi akıntım olurdu şimdi yok sanırım bu akıntı kişiden kişiye değişiyor ben en çok vücut sıcaklığımdan anladım artmıştı gerçi ayaklarımda donuyrdu birde normalde adet olacağım zaman canım tatlı isterdi şimdi turşu istiyor yani bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor

Aynen öyle, seninkiler çok spesifik değilmiş..herkezde farklı oluyor..bende çatlıcam artık meraktan :)

bende merak ettiğim için adetime 3 gün vardı test yaptım biraz geçte olsa 2. çizgi çıktı bugün tekrar yaptım hemen çıktı.Yarında doktora gideceğiz inş. istersen bi test yap canım

Biz 4 aydir deniyoruz, simdiye kadar hep adetime 1 2 gun kala test yaptim , ertesi gunde hastalandim, o yuzden bu swf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…