ağustos ayında hamile kalanlar buraya

kızlarrrr....
2 eylül 112 , kan sonucu 11 eylül beta hcg 488 , var bi terslik sanki... neyse bekliycez perşembeyi....

2 eylül 113 sonuca göre 11 eylül sonucunu 3 binler falan bekliyordum, çarparak hesapladım hesaplama hatası yaptım sanırım orda...
2 eylül 113 sonucun 11 eylülde 4'e katlaması gerekiyordu o zaman sonuç normal gözüküyor...
kafa karıştı :) perşembeyi bekliycez bişeyler görürüz inşallah...

slm kızlar beni de aranıza alın ben de 5+3 teyim henüz. 2 gün önce doktora gittik keseyi gördük. ama bana hiç kan testi yapmadı önce keseye baktı görünmezse kan testi yaparız dedi. Yani ben o dediğiniz hcg değerimi hiç bilmiyorum sorun olur mu? Gelecek hafta da kalp atışını duymak için randevum olacak.

yok sorun olmaz ... biz biraz meraklıyız :) o nedenle yaptırıyorum... birde dış gebelik riskim var o nedenle kan testi takibimiz var ... keseyi görsek hayırlısıyla yaptırmıycam bende, keseyi görmüşsün gözün aydın, darısı bekleyenlerin başına...

aldım sonucu ama ,
2 eylül 113 sonuca göre 11 eylül sonucunu 3 binler falan bekliyordum, çarparak hesapladım hesaplama hatası yaptım sanırım orda...
2 eylül 113 sonucun 11 eylülde 4'e katlaması gerekiyordu o zaman sonuç normal gözüküyor... 488 çıktı
kafa karıştı :) perşembeyi bekliycez bişeyler görürüz inşallah...

canım prediktör dıye ıdrar testı var ben adetımden 4 gun once yaptım sılık ıkıncı cızgıyı gormustum...istersen deneyebılırsın 15 tl cıvarında...hem hatıra olarak da saklanabılıyor...

Ya evet 3000lere gelir diye düşünmüştük.. Testi yaptığın yerde hiç açıklama yapan olmadı mı?

bende 5+6 yım. 5+1 de bende doktora gittim banada hiç kan testi yapmadı.kesyi gördüğü için sanırım. salı bidaha çağırdı. o gün 6+3 olucam ama kalp atısı için değil galba bebeğe bakıcak. kalp atışı 7. hafta bakılır dedi. ah keşke salı günü bende duysam kalp atısını.

Ya evet 3000lere gelir diye düşünmüştük.. Testi yaptığın yerde hiç açıklama yapan olmadı mı?

evet nerden çıktı 3 binler, çarpark çıktım 3 bine :) son değer 4 e katlayacak dedi hemşire....
yok canım kendi doktorum dışında doktora gitmem, aile hekimliğiydi zaten sırada vardı, beklemedim aldım çıktım hemen.
neyse ya perşembeyi bekliycez sat 21 ağustos, devlet kurumu test bile yapmıyor normalde durumu izah edince, takipteyim diyince aldılar kanı, oda bi acayip durum zaten, kan benim karar benim :)
aynı yerde yaptırıyorum normalde ama biraz uzak trafiğe girmeyim diye işgüzarlık ettim gittim aile hekimliğinde yaptırdım...
neyse perşembeyi bekliycez,
hayırlısıyla normal gebelik haberini bi alsam zaten, vermiycem kan falan :/

Hamile olmayan bir bayanda HCG hormon değeri sıfır veya sıfıra çok yakın değerler olarak ölçülür. Hamileliğin ilk haftasından itibaren HCG hormon değeri artmaya başlar. HCG hormonu insan embriyosu 8 hücreli olduğunda embriyodaki hücreler tarafından üretilmeye başlar ancak henüz embriyo rahim duvarına yerleşmediği için hormon anne kanında tespit edilemez. Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur. Yani anne kanında β-HCG hormonunun tespit edilmesi yaklaşık adet gecikmesi yaşanan günlerde veya bir kaç gün önce mümkün olabilir. Gebeliğin ilk haftalarında B-HCG değeri yaklaşık olarak 48 saatte bir ikiye katlanacak şekilde artar, ancak her hamilelikte bu şekilde net ve doğrusal artış izlenmesi kesin kural değildir. Gebeliğin 6.-7. haftalarında ikiye katlanma süresi 3-4 günü bulur.

ben de 6+2 yim ama şimdilikbir bulantı olmadı cok sükür. daha erken olabilir:) hemen sevinmeyelim:) hahaha bi e ben de cok üşüyom, baska bi konuda bi arkadas oglan olanlar cok üşür yazmıs.ne dersiniz? :)
bunu hiç duymamıştım hadi hayırlısı. ama üşüme konusunda bende mi anormallik var diye üzülüyodum demekki olağan bişey

T
tşk ederim canım ilgine ben dün evde yaptım 2. Çizgiyi gördüm bundan sonra Allahın izniyle gün sayacağım
Allah herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inş

Son düzenleme:
İlk mesajlarımda da demiştim ya hep bekleyeceğiz sanırım bu zamanlarda :) sonuclar güzel olsun da bekleriz napalım :)

bakalım benim de haftaya yani 6. haftamdaikinci randevum olacak kalp atışlarını duyarsam haber veririm. şu ana kadar hiç hamilelik belirtim olmadığı için çok bişey anladığım ya da hissettiğim söylenemez aslında. Yani kalbi atınca belki daha farklı olur bilemiyorum.

amin dilerim tüm bekleyenler bir an önce görürler keseyi ve kalp atışını da duyarlar bebişlerinin

2850mey bende 5+3 üm bende de bi belirti yok halsizlik bulantı yok çok mu erken acaba çarşamba günü keseyi görmeye gidecez inşallah kalp atışını da duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…