ağustos ayında hamile kalanlar buraya

kızlarrrrrr ben de hamileyim. sat 5 ağustos. dün idrarda öğrendim.hemen doktora gittim. ultrasonda keseyi görünce şok oldum eşimle. rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etin inş. 1,5 yıllık evliyim. her ay hüsranla bitmişti. raabim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Gözün aydın ozaman :) benim de geç döllenme olmasaydı sizinle aynı gün olacaktı şimdi ama kaydı tarih :)

bak şimdiden başlamışsın bunalım takılmaya,,, yapma lütfen,,, özelden msj attım sana, aklında olsun oda pişman olmazsın...

kızlar 11 ağustos son adet tarihi. benım adetim 27 gunde bır gelır bır kaç ayda bırde 24 gunde gelır sonra yıne 27 ye döner. bugun 30. gün hala gelmedı. soğan suyuda ıctım ondanmı oldu bılmıyorum ama herkez sogan suyu daha cabk sokturur dıyo. ne zaman test yapmalıyım

ben düşük yapıyorum şuan beta hcg 15 çıktı bugün kanamam başladı maalesef
canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş.Rabbim ennn kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nur yüzlü bir evlat nasip etsin inş...
kendini üzme,hırpalama..stres sıkıntı hepten engel oluyor doğuganlığa biliyorsun..toparla kendini.sevdiğin insanlarla vakit geçir.kafanı dinle..eminim güzel haberler gelicek senden.dualarımda olacaksın....

canım 5 gün daha bekle sonra idrar testi yap.çift çizgi çıkarsa kan testi yaptır..kesin vardır diye düşününce ve tek çizgi çıkınca üzülüyor insan
azıcık daha sabret.çok düşünmemeye çalış yoksa zaman geçmiyor:)

inşallah canım :) içemiyorum.. normalde de içemiyorum, ilk hafta gaza geldim içtim ama yok dayanamıyorum..hergün yoğurt ve peynir yiyorum, ayran da ekleyeceğim..8. haftadan sonra kemiklerden Ca emilimi başlıyormuş..

Gozun aydin canim :) Kefirli hic guzel olmuyor ben sevmiyorum ama sen yinedede zorla kendini.. Ben 3 kilo almisim dr zayif okdugundan normal dedi ama yinede dikkat etmek gerek 50 kg olmusum 3 sene sonra ilk kez

senin çin güzel bir fırsat olmuş canım, 50 kiloyu ben en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum :) ben 65 kiloyum :) 77 ile tamamlayacağım inşallah..

kızlarrrrr lütfen yardım edin , iki gündür çok şiddetli bir şekilde dişim ağrıyor, kulağıma burnuma vurdu ağrısı , hayat zindan oldu , dün doktora gittim gebelik netleşmeden müdahelede bulunamam dedi. adetime 5 gün var . kan testi yapsam çıkar mı ? yada ağrıyı azaltmak için ne yapabilirim. Yardım edin lütfennnn , çok zor durumdayımm

kan testi bir hafta önceden çıkıyormuş..daha önce ben de faranjit için antibiyotik kullanmam gerekliydi..kan testi yaptrıdım ona göre kullandım gebelik olmadığını öğrenip..doktorunuz varsa durumu anlatın arayın kan testini yaparlar..

senin çin güzel bir fırsat olmuş canım, 50 kiloyu ben en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum :) ben 65 kiloyum :) 77 ile tamamlayacağım inşallah..

Ilk aydan 3 kilo al yinede cok tuhaf geldi mide bulantilarima ragmen cok sukur yinede.. Aman kuzum bebisler dogsun veririz kilolari :)

yaptır kan testini, çıkar kan testinde ...
paylaşırsın sonucunu merak ettim :)

yaptır kan testini, çıkar kan testinde ...
paylaşırsın sonucunu merak ettim :)

Merhaba, kadindogum doktorumu aradim adetine 5 gun varken ne idrarda nede kanda cikar dedi, ama icimi rahatlatti , tibben adet gunun gecmeden hamile sayilmazsin zaten tedavini yaptir dedi.. Inan dayanamyiyorum 2 gundur tek damla uyku uyumadim kafam uyustu atesim cikti, kulaklarim yaniyor, suan discideyim 5 te randevum var..allah im yardim etsin..

Mrb arkadaşlar test yaptım 2. çizgiyi gördüm haftaya yeğenimin düğünü var ondan sonraki hafta dr gidebilirim hem 6 haftalık olacağım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum oğluşuma kardeş geliyor çok mutluyum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gözün aydın, düğün dernek çok yormada kendini :) darısı güzel haber bekleyenlerin başına...
Yarın kan testi sonucunu alacağım bende :/ haftayada randevum var...
Hayırlısı bakalım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…