çok sağolun bu seferde kısmet olmadı Allah hepinizinkine sağlık versin ben alıştım artık bu üçüncü düşükgeçmiş olsun..doktorunuzu dinleyin..evet konuşan karışan çok oluyor..allahyard.olsun
kızlarrrrrr ben de hamileyim. sat 5 ağustos. dün idrarda öğrendim.hemen doktora gittim. ultrasonda keseyi görünce şok oldum eşimle. rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etin inş. 1,5 yıllık evliyim. her ay hüsranla bitmişti. raabim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
evet ya dr, 4 gün sonra yine gel dedi hcg sıfır olmalı 4gün sonunda dedi bende şimdi hafif kanamayla bekliyorum bakalım ne olacak şimdiden birsürü dr. ve tedavi yöntemi öneren oldu kafamı karıştıran çok yani başka dr. git diyorlar bende kimseyi dinlemeyip beklicem kısmet ne ise o artık bu üçüncü düşüğüm artık benimde gücüm kalmadı dahada hamile kalmak filan istemiyorum hayata küstüm artık
canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş.Rabbim ennn kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nur yüzlü bir evlat nasip etsin inş...ben düşük yapıyorum şuan beta hcg 15 çıktı bugün kanamam başladı maalesef
kızlar 11 ağustos son adet tarihi. benım adetim 27 gunde bır gelır bır kaç ayda bırde 24 gunde gelır sonra yıne 27 ye döner. bugun 30. gün hala gelmedı. soğan suyuda ıctım ondanmı oldu bılmıyorum ama herkez sogan suyu daha cabk sokturur dıyo. ne zaman test yapmalıyım
cevabım üstte kaldı canım.4-5 gün bekle kesin olsun..
miniğimin kalp atışlarını duyduk dün.. bu güzel duyguyu dileyen herkese nasip etsin Allahım.. :) 10 gün de 1 kilo almışımkiloya dikkat ederek devam edeceğim.. bir de süt içememek sıkıntılı..kefirli ayran dedi doktor, onu deneyeceğim
ay kimbilir ne güzel bir duygudur....inş bizlerde duyarız canım..süt içemiyor musun canım
çok üzüldüm gercekten rabbım sana en kısa zamanda bebıs versın tekrar canım...ben düşük yapıyorum şuan beta hcg 15 çıktı bugün kanamam başladı maalesef
Gozun aydin canim :) Kefirli hic guzel olmuyor ben sevmiyorum ama sen yinedede zorla kendini.. Ben 3 kilo almisim dr zayif okdugundan normal dedi ama yinede dikkat etmek gerek 50 kg olmusum 3 sene sonra ilk kez
kızlarrrrr lütfen yardım edin , iki gündür çok şiddetli bir şekilde dişim ağrıyor, kulağıma burnuma vurdu ağrısı , hayat zindan oldu , dün doktora gittim gebelik netleşmeden müdahelede bulunamam dedi. adetime 5 gün var . kan testi yapsam çıkar mı ? yada ağrıyı azaltmak için ne yapabilirim. Yardım edin lütfennnn , çok zor durumdayımm
senin çin güzel bir fırsat olmuş canım, 50 kiloyu ben en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum :) ben 65 kiloyum :) 77 ile tamamlayacağım inşallah..
kızlarrrrr lütfen yardım edin , iki gündür çok şiddetli bir şekilde dişim ağrıyor, kulağıma burnuma vurdu ağrısı , hayat zindan oldu , dün doktora gittim gebelik netleşmeden müdahelede bulunamam dedi. adetime 5 gün var . kan testi yapsam çıkar mı ? yada ağrıyı azaltmak için ne yapabilirim. Yardım edin lütfennnn , çok zor durumdayımm
yaptır kan testini, çıkar kan testinde ...
paylaşırsın sonucunu merak ettim :)
Mrb arkadaşlar test yaptım 2. çizgiyi gördüm haftaya yeğenimin düğünü var ondan sonraki hafta dr gidebilirim hem 6 haftalık olacağım ama o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum oğluşuma kardeş geliyor çok mutluyum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?