ağustos ayında hamile kalanlar buraya

canım asla umudunu yitirme sen kendini bırakırsan bebişinde sana tutunamaz morelini yüksek tut dikkat et kendine hakkımızda hayırlısı nasıl olucaksa öyle olsun inşallah

Sabir canim sabirr zaman simdi cok cabuk geciyor esim hep askerlikmis gecmeyen diyor bana. Her gun bi ceviz ye canim sut ic kendine cok cok iyi bak :) Guzel dusun kotu dusunme unutmaki bebis hissediyor Allahin izniyle hersey yoluna girecek kuzum..

Sabir canim sabirr zaman simdi cok cabuk geciyor esim hep askerlikmis gecmeyen diyor bana. Her gun bi ceviz ye canim sut ic kendine cok cok iyi bak :) Guzel dusun kotu dusunme unutmaki bebis hissediyor Allahin izniyle hersey yoluna girecek kuzum..

inşallah canım çook sağol elimden geldiğince kendime iyi bakıyorum zaten işden yeni ayrılmıstım çok iyi oldu mesleğimde muhasabe olunca stres stres...şimdi istiharatdeyim yatıyorum ohhh :)

inşallah canım çook sağol elimden geldiğince kendime iyi bakıyorum zaten işden yeni ayrılmıstım çok iyi oldu mesleğimde muhasabe olunca stres stres...şimdi istiharatdeyim yatıyorum ohhh :)

Oh oh yat tabi canim bende hep yatiyorum kocamla beraber yapiyoruz ev temizligini

miniğimin kalp atışlarını duyduk dün.. bu güzel duyguyu dileyen herkese nasip etsin Allahım.. :) 10 gün de 1 kilo almışım kiloya dikkat ederek devam edeceğim.. bir de süt içememek sıkıntılı..kefirli ayran dedi doktor, onu deneyeceğim...

Gozun aydin canim :) Kefirli hic guzel olmuyor ben sevmiyorum ama sen yinedede zorla kendini.. Ben 3 kilo almisim dr zayif okdugundan normal dedi ama yinede dikkat etmek gerek 50 kg olmusum 3 sene sonra ilk kez

Ah o rüyalar ben de kız doğuruyordum rüyamda :) bir görsek de rahatlasak keselerini artık..ben de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.. Ama gidince yine gözükmez diye korkuyor insan :)

Klinikten aradılar ... kan alınan tüp yerine koyarken ellerinden düşmüş kırılmış, yarın bidaha kan vercem vardır bunda da bir hayır heralde...

inşallah, aradıklarında benimde ilk aklıma gelen değerin biraz daha yüksek çıkma ihtimaliydi :)
en son ... 2 eylülde 112 çıkmıştı ...
hayırlısı bakalım...
Şimdi ozaman 48 saatte iki katına çıktığını düşünürsek 3binlere gelmiş olması mı gerekiyor senin değerin ? :) Öyle okumustum bir yerde 3günde bir iki katına da çıkıyor yazan da vardı ama ..

evet canım aynen dediğin gibi 4,5 kat artmış olması gerekiyor 3 binleri göremeyizde belki 2,650 leri görmemiz gerekiyor mantıken...
dış gebelik değilse geç döllenme üzerinden gideceğiz 2600 görürsek...
inşallah Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize...

ben düşük yapıyorum şuan beta hcg 15 çıktı bugün kanamam başladı maalesef

canım çok geçmiş olsun ama burda okadar insan var herkes başından geçenleri yazıyor paylaşıyor, şimdi yapman gereken güvendiğin bir doktor kontrolünde, kendini hazır hissettiğin zaman sağlıklı bir şekilde tekrar gebeliğe hazırlanman, ama moral bozmak dahada depresyona girmek seni etkiler inan kimseye bişey olmaz, çevreni ortamını bilmiyorum ama doktorundan başkasını da dinleme şu süreçte akıl veren çok olur ...

merhaba,
siteyi uzun süredir özellikle ovulasyon testiyle hamile kalanlar kısmını talipteydim..derkenn 3 hft 6 günlük hamile hamileyim..(ovulasyon testi adete yakın çift çizgi oluyor kesin bilgi:) kan testi yaptırcam bakalım..ilk gebeliğim kan pıhtılaşması yüzünden kürtajla sonlandı..allah herkesin yardımcısı olsun.. gönlüne göre versin inşallah:)

Hayırlı olsun . Beeklediğin sonucu hemen alır sağlıklı bşr hamilelik geçirirsin umarım :)

evet ya dr, 4 gün sonra yine gel dedi hcg sıfır olmalı 4gün sonunda dedi bende şimdi hafif kanamayla bekliyorum bakalım ne olacak şimdiden birsürü dr. ve tedavi yöntemi öneren oldu kafamı karıştıran çok yani başka dr. git diyorlar bende kimseyi dinlemeyip beklicem kısmet ne ise o artık bu üçüncü düşüğüm artık benimde gücüm kalmadı dahada hamile kalmak filan istemiyorum hayata küstüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…