yaa ben şimdi doktordan geliyorum tam 5+1 lik hamileyim diye tahmin ediyorum adetimin üzerinden 11 gün geçti ama kese hala yok bügün yine test aldım ve çizgi hala tam net çıkmıyor silik çıkıyor cumartesi yine gel olmadı dış gebelikten şüphelenicekmiş dedi dr. ben umudumu yitirdim kızlar
çok sevindim canım benim çok yeni olduğu için 16 eylül keseyi görmek için 30 eylül kalp atışı için çağırdı progesteron ve corasprin verdi .( rahim eğriliğim olduğundan düşük var bu ilaçlar rahim duvarını kalınlaştırıp düşük riskini azaltıyomuş) folik aside devam dedi.bakalım daha kalp atışını duyana kadar tam olarak sevinemiyorum zaman nasıl geçicek bilmiyorum
Sabir canim sabirr zaman simdi cok cabuk geciyor esim hep askerlikmis gecmeyen diyor bana. Her gun bi ceviz ye canim sut ic kendine cok cok iyi bak :) Guzel dusun kotu dusunme unutmaki bebis hissediyor Allahin izniyle hersey yoluna girecek kuzum..
inşallah canım çook sağol elimden geldiğince kendime iyi bakıyorum zaten işden yeni ayrılmıstım çok iyi oldu mesleğimde muhasabe olunca stres stres...şimdi istiharatdeyim yatıyorum ohhh :)
miniğimin kalp atışlarını duyduk dün.. bu güzel duyguyu dileyen herkese nasip etsin Allahım.. :) 10 gün de 1 kilo almışımkiloya dikkat ederek devam edeceğim.. bir de süt içememek sıkıntılı..kefirli ayran dedi doktor, onu deneyeceğim...
Ah o rüyalar ben de kız doğuruyordum rüyamda :) bir görsek de rahatlasak keselerini artık..ben de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.. Ama gidince yine gözükmez diye korkuyor insan :)
Klinikten aradılar ... kan alınan tüp yerine koyarken ellerinden düşmüş kırılmış, yarın bidaha kan vercemvardır bunda da bir hayır heralde...
Bak ya ama bunda da var bir hayır emin ol..şöyle düşün yarına değerin daha yüksek olacak :)
Şimdi ozaman 48 saatte iki katına çıktığını düşünürsek 3binlere gelmiş olması mı gerekiyor senin değerin ? :) Öyle okumustum bir yerde 3günde bir iki katına da çıkıyor yazan da vardı ama ..inşallah, aradıklarında benimde ilk aklıma gelen değerin biraz daha yüksek çıkma ihtimaliydi :)
en son ... 2 eylülde 112 çıkmıştı ...
hayırlısı bakalım...
Şimdi ozaman 48 saatte iki katına çıktığını düşünürsek 3binlere gelmiş olması mı gerekiyor senin değerin ? :) Öyle okumustum bir yerde 3günde bir iki katına da çıkıyor yazan da vardı ama ..
ben düşük yapıyorum şuan beta hcg 15 çıktı bugün kanamam başladı maalesef
merhaba,
siteyi uzun süredir özellikle ovulasyon testiyle hamile kalanlar kısmını talipteydim..derkenn 3 hft 6 günlük hamile hamileyim..(ovulasyon testi adete yakın çift çizgi oluyor kesin bilgi:) kan testi yaptırcam bakalım..ilk gebeliğim kan pıhtılaşması yüzünden kürtajla sonlandı..allah herkesin yardımcısı olsun.. gönlüne göre versin inşallah:)
Hayırlı olsun . Beeklediğin sonucu hemen alır sağlıklı bşr hamilelik geçirirsin umarım :)
evet ya dr, 4 gün sonra yine gel dedi hcg sıfır olmalı 4gün sonunda dedi bende şimdi hafif kanamayla bekliyorum bakalım ne olacak şimdiden birsürü dr. ve tedavi yöntemi öneren oldu kafamı karıştıran çok yani başka dr. git diyorlar bende kimseyi dinlemeyip beklicem kısmet ne ise o artık bu üçüncü düşüğüm artık benimde gücüm kalmadı dahada hamile kalmak filan istemiyorum hayata küstüm artıkcanım çok geçmiş olsun ama burda okadar insan var herkes başından geçenleri yazıyor paylaşıyor, şimdi yapman gereken güvendiğin bir doktor kontrolünde, kendini hazır hissettiğin zaman sağlıklı bir şekilde tekrar gebeliğe hazırlanman, ama moral bozmak dahada depresyona girmek seni etkiler inan kimseye bişey olmaz, çevreni ortamını bilmiyorum ama doktorundan başkasını da dinleme şu süreçte akıl veren çok olur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?