ağustos ayında hamile kalanlar buraya

kızlar evde 12 aylik bebişim var bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim belirtileri vardı zaten ama pek aldırış etmiyordum miğde bulantısı kokulara hassasiyet halsizlik sürekli uyuma isteği en sonunda test yaptım pozitif çıktı pazartesi doktorda randevum var Hayırlısı olur inşallah biraz çabuk oldu ama yavruma kardeş geliyor yanlız olmayacak kuzum :) iyi yönden bakmaya karar verdim

bizimde 4. ayımızdı ve ben adetimden 1 hafta önce kan testi yaptırıyordum eşimin itirazlarına rağmen bu ay ufak bi tatil yaptık annemlerin yanında ve bu ay hamile olmam diyordum ama oldu biraz kafadan çıkartmak gerekmiş ...

bence duyarsın dr um bi hafta sonra gel duyabiliriz diyo hayırlısı gebeliğin biraz şüpheli diyo

O şüpheler nekadar çok böyle herkeste aynı şeyler....
Allah hayırlısını versin inşallah,,, normal gebelik ve sağlıklı bebeklerin haberlerinide yazarız inşallah en yakın zamanda ...
Sabır !!!

O şüpheler nekadar çok böyle herkeste aynı şeyler....
Allah hayırlısını versin inşallah,,, normal gebelik ve sağlıklı bebeklerin haberlerinide yazarız inşallah en yakın zamanda ...
Sabır !!!
aynen sabır sabır dr kötü bişey söylicek diye gitmek istemiyorum valla

1eylul ogrendim yarin da ilk kontrole gitcem insallah... keseye dusmesi icin belkledik insallah dusmus olur... her kese saglikli gunler

kızlar kasık ağrılarınız var mı benim düne kadar vardı ama bugün sanki daha az gibi birde göğüs hassasiyetim de azaldı sanki bi aksilik yoktur demii

kızlar kasık ağrılarınız var mı benim düne kadar vardı ama bugün sanki daha az gibi birde göğüs hassasiyetim de azaldı sanki bi aksilik yoktur demii
KasıK ağrilarim devam ediyor benim. Yarin dktora gidip kaç haftalik olduğunu ögreneceğim. Çok korkuyorum bazen adet olcakmisum gibi agriyor. Ins seninki bi daha ağrimaz canim.

Son düzenleme:
Kızlar sizde de sürekli ekşi ve acı yiyecekleri yeme istegi oluyor mu? Bi de kilo aldiginizi veya şiştiginizi farkediyir musunuz? Ben hareketli bir bayanim normalde simdi ise uyuşuk olmaya basladim:))))

Kızlar sizde de sürekli ekşi ve acı yiyecekleri yeme istegi oluyor mu? Bi de kilo aldiginizi veya şiştiginizi farkediyir musunuz? Ben hareketli bir bayanim normalde simdi ise uyuşuk olmaya basladim:))))

ay canım ya.. daha kilo alma canı ekşi cekme gibi durumlarım yok ama bu unutkanlık saftiriklik ve sürekli yorgun olma hali cok garip. ben de kanlı canlı birtipimdir. sabah 6da kalkar yemegimi fln yapardım. simdi aksam bulasıkları kaldıramıyorum makineye.. :)

Merhaba kizlar bende 6 eylulde ogrendim hamis oldugumu bat 5 eyluldu ertesi gunu sabah idrar testi yaptim silik cikti hemen kan vermeye gittim deger 52.1 cikti gecen persembe deger 351 cikti kese gorunmedi su an 5+2 yim yarin gidicem tekrar insallah gorunur benim gibi olupta keseyi goren var mi acaba

2850mey bende 5+3 üm bende de bi belirti yok halsizlik bulantı yok çok mu erken acaba çarşamba günü keseyi görmeye gidecez inşallah kalp atışını da duyarız
demek hamilelik günlerimiz aynı. dilerim keseyi de kalp atışını da görürsünüz. ben 6. haftada duymayı umut ediyorum. doktorumla 6. hafta için randevulaştık.

Slmm cnm benim regl gunum 5 eylul du 6 eylulde beta hcg 76,26 cikti bende hamis oldugumu ogrendim ayni zamanda ikimizinde ) gecen hafta dr gittim cok yeni dedi yarin tekrar gidicez keseyi gormek icin 30 eylulde kalp atisi icin cagirdi hakkimizda hayirlisi olsun haberdar edelim birbirimizi cok heycanliyim :)

kızlarrr doktora gittim ve beta hcg 68 çıktı normalde adet tarihim dündü değerim sizce nasıl. doktor çok yeni 96 saat sonra tekrar gel değerin artmış mı bakalım dedi....

aaaaa birebir aynı gidiyoruz ne kadar güzel senin sat kaçtı benim 9 ağustos takipte kalalım canım olur mu merak ettim bak şimdi

aaaaa birebir aynı gidiyoruz ne kadar güzel senin sat kaçtı benim 9 ağustos takipte kalalım canım olur mu merak ettim bak şimdi

Evet cnm ayni gidiyoruz benimde sat 9 agustosdu takipteyiz :) yalniz grip oldum bende balli sut ıhlamur vicks kullaniyorum baska tavsiyesi olan varmi ?

Merhaba benim 389 değerindeyken kese görünmedi.. ondan 1 hafta sonra tekrar gittik değerimi bilmiyorum ama göründü :) 4hafta 5günlüktü kese göründüğünde minnacıktıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…