Benim değerim adetimn gecikmesinden 3gün sonra 137 idi..benim değerime göre normal geldi..benim geç döllenme oldu belki senin de öyle olmuştur.kızlarrr doktora gittim ve beta hcg 68 çıktı normalde adet tarihim dündü değerim sizce nasıl. doktor çok yeni 96 saat sonra tekrar gel değerin artmış mı bakalım dedi....
Merhaba benim 389 değerindeyken kese görünmedi.. ondan 1 hafta sonra tekrar gittik değerimi bilmiyorum ama göründü :) 4hafta 5günlüktü kese göründüğünde minnacıktıı :)
Salı günü 488 di 2 gündür kasıklarımda ve karnımda ağrı var yatıyorum, bügünde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli değil ama ara ara geliyor ağrı.
Çok az miktarda kanama oldu, onun dışında kahverengi leke var, Perşembe gitcektim ama bugün gitcem doktora :/ nedir ne değildir öğreniriz inşallah bugün...
Merakla bekliyorum canım , bence mutlu haberler getireceksin bize :)
sanırım çünkü daha önceki hamileliğimde de benim kesem geç görünmüştü sanırım buda öyle olacak... ama içimi rahatlattın canım çookk tşklerB
Benim değerim adetimn gecikmesinden 3gün sonra 137 idi..benim değerime göre normal geldi..benim geç döllenme oldu belki senin de öyle olmuştur.
inş. güzel haberler vereceksin canımm hiç canını sıkma ne kadar sıkarsan o kadar daha kötü oluyorsun inş. sende bebeğinde çok iyidir sen dinlenmeyi ihmal etmeSalı günü 488 di 2 gündür kasıklarımda ve karnımda ağrı var yatıyorum, bügünde adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli değil ama ara ara geliyor ağrı.
Çok az miktarda kanama oldu, onun dışında kahverengi leke var, Perşembe gitcektim ama bugün gitcem doktora :/ nedir ne değildir öğreniriz inşallah bugün...
naneli limon iç tatlım o çok iyi gelir günde iki fincan bulantınada iyi gelir varsa tabi keseyi gördüm bugün minnacık doktor geç yumurtlama olmuş biraz geriden geliyor dedi 3 yada 4 haftalık falan diyoEvet cnm ayni gidiyoruz benimde sat 9 agustosdu takipteyiz :) yalniz grip oldum bende balli sut ıhlamur vicks kullaniyorum baska tavsiyesi olan varmi ?
canım çok iyi inşallah yükselecektir merak etme ağır kaldırma sakın bu aralar dikkat et olur mu benimde aynı senin gibiyken baktırdım 52,1 dikızlarrr doktora gittim ve beta hcg 68 çıktı normalde adet tarihim dündü değerim sizce nasıl. doktor çok yeni 96 saat sonra tekrar gel değerin artmış mı bakalım dedi....
çokk sağol canım eşim hiç kımıldatmıyor yerimden her şey onda sağolsun rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor dikkat ediyoruz herşeyecanım çok iyi inşallah yükselecektir merak etme ağır kaldırma sakın bu aralar dikkat et olur mu benimde aynı senin gibiyken baktırdım 52,1 di
Kızlarrr orda kimse varsa bana yardımcı olabilir mi? Yoksa bu saatte nöbetçi eczane aramaya çıkıcam, bugun benim adet gunumdu ama adet olmadim evde ovulasyon testi vardi, bazi arkadaslarda lh testlerinin adet gununde gebeligi gosterdigini soyluyor, dayanamadim yaptim, t cok koyu cikti, c den bile koyu
sizce hamile olabilir miyim??
Canım sabahı bekle git kan ver, en sağlıklı sonuç kanda...
naneli limon iç tatlım o çok iyi gelir günde iki fincan bulantınada iyi gelir varsa tabi keseyi gördüm bugün minnacık doktor geç yumurtlama olmuş biraz geriden geliyor dedi 3 yada 4 haftalık falan diyo
kalp atışına 24 ünde çağırdı sonra doktorum bir hafta izine ayrılacakmış ama ben o izinden gelince gitmek istiyorum alttan bakıyo sürekli belki küçük diye ama biraz büyüsün diye beklicem o zaman karından bakabilir heraldenane limon da dusuge sebep oluyomus hicbir bitki cayi icmiyorum sadece parol ve balli sut iciyorum.keseyi gormene sevindim bizde dun gorduk cook heycanliydi :) insallh 26 sindaa kalp atisini duymak icin gidicez ozaman ne yapicaz bilmiyorum :) sen nezaman gideceksin
ayyy ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahçokk sağol canım eşim hiç kımıldatmıyor yerimden her şey onda sağolsun rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor dikkat ediyoruz herşeye
Yada varsa yakınlarda klinik git şimdi kan ver özellerde 1 saatte veriyorlar sonucu ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?