- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
öyle oluyor canım bende de pek belirti yoktu ama öğrendikten sonra psikolojik sanırım herşey başladıbugün iş te çok yoğun bi gün olacak , muhtemelen de geç çıkıcam, ben biraz yoğun çalışıyorum , yurt içi yurt dışı çok seyehat ediyorum. bugün iş çıkışı eczaneden test almayı planlıyorum, ctesi de kan veririm, zaten hala adet olmadım. ama anlamadım ben bu işi ya , eğer hamileysemde hiç bir belirti yok, belirtilerin hepsi adet öncesi belirtiler :)
bugün iş te çok yoğun bi gün olacak , muhtemelen de geç çıkıcam, ben biraz yoğun çalışıyorum , yurt içi yurt dışı çok seyehat ediyorum. bugün iş çıkışı eczaneden test almayı planlıyorum, ctesi de kan veririm, zaten hala adet olmadım. ama anlamadım ben bu işi ya , eğer hamileysemde hiç bir belirti yok, belirtilerin hepsi adet öncesi belirtiler :)
Aminnn canım hep birlikte kucağımıza alırız inş..ayyy ne güzel allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Doktora gittin mi canım son sayfaları okudum ama doktor ne dedi yazmamışın sanırım göremedim de :/Canım sabahı bekle git kan ver, en sağlıklı sonuç kanda...
Doktora gittin mi canım son sayfaları okudum ama doktor ne dedi yazmamışın sanırım göremedim de :/
kalp atışına 24 ünde çağırdı sonra doktorum bir hafta izine ayrılacakmış ama ben o izinden gelince gitmek istiyorum alttan bakıyo sürekli belki küçük diye ama biraz büyüsün diye beklicem o zaman karından bakabilir heralde
Canım merhaba tavsiyen için tekrardan teşekkür ediyorum,kese haftaya gözükür Allahın izniyle üzülme,bazen geç döllenme oluyor,beta hcg de yükselmiş hayırlısı olsun inşaallahgittim tatlım...
durum belirsiz halen, 480 de kese gözükmedi, dış gebelik de diyemiyor henüz, görünen bişey yok ortada, kan takibi yapılacak haftaya bidaha gitcem, sabah kan verdim 1300 çıktı beta hcg, cumartesi bidaha kan vercem artış düzenli giderse bundan sonra keseyi görürsek hayırlısıyla sevincez inşallah ama durumum karışık biraz...
sat 21 ağustos 30 günde bir döngü, adete 4 kala kan 1300 verdi muhtemelen geç döllenme yani...
keseyi görmeden rahat yok :/ belirsiziz...
canm çok güzel artış olmuş benm sat 10 gün geçmişti sonra kanda belli oldu çok geç döllenmiş hcg 1600 ken keseyi göremedik 10 gün sonra keseyi gördük ultrasonda daha 5 haftalık görünüyodu pazartesi bida gidecez kalp atışı duyarız inşallahgittim tatlım...
durum belirsiz halen, 480 de kese gözükmedi, dış gebelik de diyemiyor henüz, görünen bişey yok ortada, kan takibi yapılacak haftaya bidaha gitcem, sabah kan verdim 1300 çıktı beta hcg, cumartesi bidaha kan vercem artış düzenli giderse bundan sonra keseyi görürsek hayırlısıyla sevincez inşallah ama durumum karışık biraz...
sat 21 ağustos 30 günde bir döngü, adete 4 kala kan 1300 verdi muhtemelen geç döllenme yani...
canım Allahın izniyle görürsün inş. keseyi bian öncegittim tatlım...
canm çok güzel artış olmuş benm sat 10 gün geçmişti sonra kanda belli oldu çok geç döllenmiş hcg 1600 ken keseyi göremedik 10 gün sonra keseyi gördük ultrasonda daha 5 haftalık görünüyodu pazartesi bida gidecez kalp atışı duyarız inşallah
Arkadaşlar ben de 5 haftalıktan gebe olduğumu acilde öğrendim, kan tahlil sonucum 5000 çıktı..Diğer tahlillerim çok şükür normal çıktı,bugün kadın doğuma gittim, kese göründü kalp atışı 10 gun sonra inşallah..Ama başka bir sorunum çıktı, 12 cmlik bir kist var sağ tarafımda..Doktor Dobbler yazdı,ne olacağına dair bir fikrim yok..Lütfen dua edin..
merhaba kızlar bugün 6+2 deyim ve doktorda kalp atışını duymak için randevum vardı. Kalp atışını duydum ama henüz daha yeni olduğu için düzensizmiş haftaya bi daha gidicem inş bu sefer düzenli olarak duyucam. Çok değişik bişey ya içinde bir canlı var resmen. Henüz kendimi anne gibi hissedemesem de değişik bir duyguymuş. umarım tüm isteyenler bi an önce duyarlar
ben de sordum elevit vermiceniz mi diye üc ay geçsin öyle dedi anlamadım yani şimdiben hamile oldugumu ogrendikten sonra hic alttan muayne etmedi.ayrica eleevit verdi vitamin ona basladim hayirlisi bakalim canim insallah pitpitpit duyariz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?