ağustos ayında hamile kalanlar buraya

öyle oluyor canım bende de pek belirti yoktu ama öğrendikten sonra psikolojik sanırım herşey başladı

adet öncesi dönemdesin şu anda , hamileysen de belirtiler aynı oluyor onda sıkıntı yok, hadi bakalım güzel haberler alırız inşallah...

meraba kızlar bende hamileyim ikinci çocuğumu 6 haftalık falan kalp atışı falan duymadık pazartesi kontrol var duyarız inşallah

Doktora gittin mi canım son sayfaları okudum ama doktor ne dedi yazmamışın sanırım göremedim de :/

gittim tatlım...
durum belirsiz halen, 480 de kese gözükmedi, dış gebelik de diyemiyor henüz, görünen bişey yok ortada, kan takibi yapılacak haftaya bidaha gitcem, sabah kan verdim 1300 çıktı beta hcg, cumartesi bidaha kan vercem artış düzenli giderse bundan sonra keseyi görürsek hayırlısıyla sevincez inşallah ama durumum karışık biraz...
sat 21 ağustos 30 günde bir döngü, adete 4 kala kan 1300 verdi muhtemelen geç döllenme yani...
keseyi görmeden rahat yok :/ belirsiziz...

ben hamile oldugumu ogrendikten sonra hic alttan muayne etmedi.ayrica eleevit verdi vitamin ona basladim hayirlisi bakalim canim insallah pitpitpit duyariz :)

Canım merhaba tavsiyen için tekrardan teşekkür ediyorum,kese haftaya gözükür Allahın izniyle üzülme,bazen geç döllenme oluyor,beta hcg de yükselmiş hayırlısı olsun inşaallah

canm çok güzel artış olmuş benm sat 10 gün geçmişti sonra kanda belli oldu çok geç döllenmiş hcg 1600 ken keseyi göremedik 10 gün sonra keseyi gördük ultrasonda daha 5 haftalık görünüyodu pazartesi bida gidecez kalp atışı duyarız inşallah

canım Allahın izniyle görürsün inş. keseyi bian önce

Canım çok sağol, okadar evham yapmıyordum ama senin yazdığını okuyunca rahatladım bayağ sağol.. Bende gecikmede yok daha sat 21 Ağustos , Cumartesi bidaha kan vercem sonrasında bekliycez bizde ...

Arkadaşlar ben de 5 haftalıktan gebe olduğumu acilde öğrendim, kan tahlil sonucum 5000 çıktı..Diğer tahlillerim çok şükür normal çıktı,bugün kadın doğuma gittim, kese göründü kalp atışı 10 gun sonra inşallah..Ama başka bir sorunum çıktı, 12 cmlik bir kist var sağ tarafımda..Doktor Dobbler yazdı,ne olacağına dair bir fikrim yok..Lütfen dua edin..

kistle ilgili her bayanın hikayesi farklıdır, burda net olarak bilgi alamazsın aksine kafan karışır evham yaparsın, acilde öğrendim diyorsun varsa kendi doktoruna git, en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır. gebe kalmışsın çok şükür aksi bir durumla karşılaşmazsın inşallah, herşey çok ilerledi artık üşenme çekinme içine sinene kadar git araştır doktoru...

merhaba kızlar bugün 6+2 deyim ve doktorda kalp atışını duymak için randevum vardı. Kalp atışını duydum ama henüz daha yeni olduğu için düzensizmiş haftaya bi daha gidicem inş bu sefer düzenli olarak duyucam. Çok değişik bişey ya içinde bir canlı var resmen. Henüz kendimi anne gibi hissedemesem de değişik bir duyguymuş. umarım tüm isteyenler bi an önce duyarlar

Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim :) Bende 7 haftalık hamileyim ve çok mutluyum. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... 2 yıldır da şeker hastasıyım o yüzden biraz korkuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...

selam anne adayları allah hepimize bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin ben de 7+6 haftalığım şimdilik sağlıklıyız kalp atışlarını gördüm dün.İnanılmaz bir şey isteyen herkese nasip olsun

Merhaba. Ben de bügün 6+0 ım. Bugun doktor randevumuz vardı. Çok şükür karından ultrason ile kesesini ve bebeğimizi gördük maşallah. Doktor 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı hem bu süre içinde de inşallah düzenli kalp atışları da gözlemleyeceğiz dedi.

Benim merak ettiğim şu, size kalp atışları için vajinal mi bakıldı yoksa karından mı ?

ben hamile oldugumu ogrendikten sonra hic alttan muayne etmedi.ayrica eleevit verdi vitamin ona basladim hayirlisi bakalim canim insallah pitpitpit duyariz :)
ben de sordum elevit vermiceniz mi diye üc ay geçsin öyle dedi anlamadım yani şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…