Bende hamile olduğumu 12 Eylül cuma günü öğrendim.İlk denememizde hamile kaldım kızlar şaka gibi :)[/QUTE]
Hayirli olsun canım bende on ikisinde öğrendim ilk kan 185 çıktı senin kaçtı ağrın falan varmı
Ya ne güzel keseyi gördün mü canım ben henüz gitmedim doktor haftaya gel dedi senin kasık ağrısı falan varmıesracım benim de sat 11 ağustos pazartesi değer 1910 çıktı 2 hafta sonra kalp atışlarını duycaz inşallah
ben de sordum elevit vermiceniz mi diye üc ay geçsin öyle dedi anlamadım yani şimdi
evet canım gördük alttan ultrasonla baktı herşey normal dediYa ne güzel keseyi gördün mü canım ben henüz gitmedim doktor haftaya gel dedi senin kasık ağrısı falan varmı
evet canım bende de var hem kasık ağrısı hem de bel ağrısı çok fazla ayakta duramıyorumArkadaslar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçti korkuttu beni kötü bişey mi oldu diyorum ya
endişelenme canım özellikle ilk gebeliklerde oluyormuş bebek yerleştiği için senin ilk gebelik mi bu arada benim ilk gebeliğimArkadaslar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçti korkuttu beni kötü bişey mi oldu diyorum ya
Benimde ilk canım ne yüzden çok tedirginm ağrı geçince de korkuyorum niye geçti sorun mu var diyeendişelenme canım özellikle ilk gebeliklerde oluyormuş bebek yerleştiği için senin ilk gebelik mi bu arada benim ilk gebeliğim
Evet benim de 2 3 gün yerleşme kanamam olmuştu. Korkacak bir şey yok inşallah normal bir süreç yani :)kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı? 2 gündür kahverengi akıntı var. test yaptım pozitif çokşükür ama korkuyorum yinede. alt karnımda aşırı hassasiyet var. normal mi?
yok cnm korkma bunlar gayet normal ben de korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş bebecik yerleşiyomuş annesi :)Benimde ilk canım ne yüzden çok tedirginm ağrı geçince de korkuyorum niye geçti sorun mu var diye
İnşallah bir dahaki gitmende göreceksin değerin artmış baya çünkü...keseyi bile görebilirsin bir dahaki gitmeye inşallah değere bakılınca :)gittim tatlım...
durum belirsiz halen, 480 de kese gözükmedi, dış gebelik de diyemiyor henüz, görünen bişey yok ortada, kan takibi yapılacak haftaya bidaha gitcem, sabah kan verdim 1300 çıktı beta hcg, cumartesi bidaha kan vercem artış düzenli giderse bundan sonra keseyi görürsek hayırlısıyla sevincez inşallah ama durumum karışık biraz...
sat 21 ağustos 30 günde bir döngü, adete 4 kala kan 1300 verdi muhtemelen geç döllenme yani...
keseyi görmeden rahat yok :/ belirsiziz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?