ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Kızlar bende sat 11 ağustos salı günü kan sonucu 1107 çıktı normal mi sizce haftaya doktora gitmëyi düşünüyorum

esracım benim de sat 11 ağustos pazartesi değer 1910 çıktı 2 hafta sonra kalp atışlarını duycaz inşallah

Arkadaslar beş haftalik hamileyim kasık ağrısı vardı geçti korkuttu beni kötü bişey mi oldu diyorum ya

Bende 7 haftalık hamileyim , geçen hafta doktora sordum karın ve kasık ağrısı olabilir normal dedi sadece kanama olursa hemen gel dedi onun dışında normalmiş bu ağrılar :*

ben de sordum elevit vermiceniz mi diye üc ay geçsin öyle dedi anlamadım yani şimdi

Alla alla ben€e anlamadim gercekten hicbir ilac kullanmiyomusun? Ben ilk muayneden itibaren progestan-coraspirin ve folik aside devam edyrm buna elevit de eklendi.yani dr eminmisin canim hangi sehirdesin bu arada :)

hiç bitmeyecek sandığım kasık ağrılarım iki gündür yok. onun yerine göğüslerim feci ağırıyor.

Merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim arkadaşlar. Ve ilk denemede başardığımız için çok mutluyum. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah. Baya bi test harcadım ama nihayet sonuncusu ve kan testi pozitif...:)

kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı? 2 gündür kahverengi akıntı var. test yaptım pozitif çokşükür ama korkuyorum yinede. alt karnımda aşırı hassasiyet var. normal mi?

merhaba kizlar, bende 7 haftalik hamileyim. mesajlardan gördügüm kadariyla cogunun ilk hamileligi. benim uzun bir aradan sonra tekrar niyetlendigim bir hamilelik, yani 3. cocugum olacak insallah. 15 - 16 haftalik olunca amniyosentez yapilmasi gerek. benimde muhtemel dogum tarihi 9.mayis 2015. insallah herkes güzel bir hamilelik gecirir.

İnşallah bir dahaki gitmende göreceksin değerin artmış baya çünkü...keseyi bile görebilirsin bir dahaki gitmeye inşallah değere bakılınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…