Benim de 2 3 gündür sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor aniden. Sorun olmayacağını tahmin ediyordum dediğin gibi yerleşiyordur diye ama bazen ister istemez tuvalete gidip acama kanamam var mı diye korku yaşıyorumyok cnm korkma bunlar gayet normal ben de korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş bebecik yerleşiyomuş annesi :)
haklısın canım ama çok şiddetli olursa kötü benim normal ağrılar yani dayanılmayacak gibi değilBenim de 2 3 gündür sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor aniden. Sorun olmayacağını tahmin ediyordum dediğin gibi yerleşiyordur diye ama bazen ister istemez tuvalete gidip acama kanamam var mı diye korku yaşıyorumağrının böyle iyi bir şey için olması alışıldık bir durum değildir ya hep kötü şeyler geliyor aklımıza sanırım
bana vajinal baktı doktorum bir hafta sonra nasıl bakıcak bilemiyorum ama .Merhaba. Ben de bügün 6+0 ım. Bugun doktor randevumuz vardı. Çok şükür karından ultrason ile kesesini ve bebeğimizi gördük maşallah. Doktor 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye çağırdı hem bu süre içinde de inşallah düzenli kalp atışları da gözlemleyeceğiz dedi.
Benim merak ettiğim şu, size kalp atışları için vajinal mi bakıldı yoksa karından mı ?
Alla alla ben€e anlamadim gercekten hicbir ilac kullanmiyomusun? Ben ilk muayneden itibaren progestan-coraspirin ve folik aside devam edyrm buna elevit de eklendi.yani dr eminmisin canim hangi sehirdesin bu arada :)
merhaba,
gebelik testi dışında doktorun istemiyle kan testlerin yapıldımı, sonuçlara göre vermiştir ilaçları muhtemelen, test yapmadan verdiyse ilginç olmuş tabi... bende sadece folik asit alıyorum ama folik asite 1 ay öncesinden başlamıştım zaten...
slm kızlar bende 5+6günlük yanlız içimde korkular var pazartesi günü dr gittik karnımda görünmedi vajinadan baktı orda göründü ıkı hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi içimde ki korku orda niye görünmedi ultrosanda bide en korktugum kalp atışları olmazsa bi de diye onun belirtileri neler olur kanama mı gelir yoksa
Merhaba 1 yila yakindir bebek istiyoruz esime ve bana butun testler yapildi rahim filmine kadar cekildi bir sıkılti yok cok sukur folik aside 2 ay oncesinden baslamistim rahim egriligimden dolayi dusuk riskim var o yuzden rahim kalinlastirmak ve bebegin tutunmasi icin progestan ve coraspirin kullaniyorum her dr tedavi seklu karsidakinin durumuna gore degisir tabi ilgin icin sagol :)
KORKMA canım kişiden kişiye göre değişiyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnmde az önce negatif çıktı hala adet olmadım bugün adet günüm erken mi test yaptım acaba kasıklarım ve belimde şiddetli ağrı var halsizim varmı bi bilgin canım bu konudaslm kızlar bende 5+6günlük yanlız içimde korkular var pazartesi günü dr gittik karnımda görünmedi vajinadan baktı orda göründü ıkı hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi içimde ki korku orda niye görünmedi ultrosanda bide en korktugum kalp atışları olmazsa bi de diye onun belirtileri neler olur kanama mı gelir yoksa
geç ovulasyon olduysa eğer idrarda çıkacak kadar bhcg yükselmemiş olabilir.2 gün sonra adet olmazsan tekrar yap istersen ya da kan testi yaptır bugünKORKMA canım kişiden kişiye göre değişiyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnmde az önce negatif çıktı hala adet olmadım bugün adet günüm erken mi test yaptım acaba kasıklarım ve belimde şiddetli ağrı var halsizim varmı bi bilgin canım bu konuda
Uzun bir aradan sonra merhaba , bende idrarda gebelik testi yaptım , çifti gördüm . Bugü itibariyle de adetim 3 gün gecikmiş durumda, benimde hepiniz gibi alt karnımda ağrı var, kas çekilmesi gibi bişey, göğüs ağrım da devam ediyor.
yarın kanda beta hcg testi yaptıracağım , inşallah hamileyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?