ağustos ayında hamile kalanlar buraya

yok cnm korkma bunlar gayet normal ben de korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş bebecik yerleşiyomuş annesi :)
Benim de 2 3 gündür sağ kasığıma ağrı girip çıkıyor aniden. Sorun olmayacağını tahmin ediyordum dediğin gibi yerleşiyordur diye ama bazen ister istemez tuvalete gidip acama kanamam var mı diye korku yaşıyorum ağrının böyle iyi bir şey için olması alışıldık bir durum değildir ya hep kötü şeyler geliyor aklımıza sanırım

haklısın canım ama çok şiddetli olursa kötü benim normal ağrılar yani dayanılmayacak gibi değil

Merhaba arkadaşlar benim 14 aylık bir.kızım var ve bende 6 +5 günlük hamleyim geçen hafta Dr a gittiğimde kese ve bebek göründü inş bu pazartesi kalp atışları duyacağız benimde kasiklarima ağrı giriyor Dr gayet normal olduğunu söyledi yerleşmeden dolayi rahim kasılma yapıyormuş içiniz rahat olsun

merhaba , ben de 2 gün önce gebe olduğumu öğrendim .son adet tarihime göre 27. günde bhcg :65,2 geldi. değeri düşük geldi ama kontole gideceğiz bakalım. endişeli ve çok mutluyum. hayırlısı bakalım..:)

bana vajinal baktı doktorum bir hafta sonra nasıl bakıcak bilemiyorum ama .

Keske ben de dun vajinal bakmasını ısteseydım. Belkı kalp atışlarını daha erken duyardık Allah hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsın.

Alla alla ben€e anlamadim gercekten hicbir ilac kullanmiyomusun? Ben ilk muayneden itibaren progestan-coraspirin ve folik aside devam edyrm buna elevit de eklendi.yani dr eminmisin canim hangi sehirdesin bu arada :)

merhaba,
gebelik testi dışında doktorun istemiyle kan testlerin yapıldımı, sonuçlara göre vermiştir ilaçları muhtemelen, test yapmadan verdiyse ilginç olmuş tabi... bende sadece folik asit alıyorum ama folik asite 1 ay öncesinden başlamıştım zaten...

bende ağustos hamilelerindenim. 5+3 şuan. keseyi gördük. kalp sesleri ne zaman duyulur acaba...İnşallah herkes sağlık sıhhatle alır bebeğini kucağına :))

slm kızlar bende 5+6günlük yanlız içimde korkular var pazartesi günü dr gittik karnımda görünmedi vajinadan baktı orda göründü ıkı hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi içimde ki korku orda niye görünmedi ultrosanda bide en korktugum kalp atışları olmazsa bi de diye onun belirtileri neler olur kanama mı gelir yoksa

Merhaba 1 yila yakindir bebek istiyoruz esime ve bana butun testler yapildi rahim filmine kadar cekildi bir sıkılti yok cok sukur folik aside 2 ay oncesinden baslamistim rahim egriligimden dolayi dusuk riskim var o yuzden rahim kalinlastirmak ve bebegin tutunmasi icin progestan ve coraspirin kullaniyorum her dr tedavi seklu karsidakinin durumuna gore degisir tabi ilgin icin sagol :)

canım merhaba,
öncelikle sakin olalım... çok şükür bebek görünmüş, çok minik daha karın ultrasyonda görünmemesi de normal, kalp atışları 7.haftada da duyulabilir, muhtemelen birdahakaki muayenende karından da görürsünüz, ama sakin ol endişe edecek bir durum yok şu anda...

sende sağol...
okadar kontrol altındaysan kullandığın ilaçlar normal ozaman,
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah,

benim de ilk gebeliğim ve kasık ağrılarım oluyor. hafifi hafif oluyor. sıcak su torbası koyunca çok rahatlıyorum. bi süre önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o sebepten de olabilir gibi. trahlil yaptıracağız onun için de..

KORKMA canım kişiden kişiye göre değişiyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bnmde az önce negatif çıktı hala adet olmadım bugün adet günüm erken mi test yaptım acaba kasıklarım ve belimde şiddetli ağrı var halsizim varmı bi bilgin canım bu konuda

geç ovulasyon olduysa eğer idrarda çıkacak kadar bhcg yükselmemiş olabilir.2 gün sonra adet olmazsan tekrar yap istersen ya da kan testi yaptır bugün

Uzun bir aradan sonra merhaba , bende idrarda gebelik testi yaptım , çifti gördüm . Bugü itibariyle de adetim 3 gün gecikmiş durumda, benimde hepiniz gibi alt karnımda ağrı var, kas çekilmesi gibi bişey, göğüs ağrım da devam ediyor.
yarın kanda beta hcg testi yaptıracağım , inşallah hamileyimdir :)

inşallah canım...
bekliyorum güzel haberlerini...

Merhaba bayanlar bende 4+4 günlük hamileyim.dun dra gittim kese gorunmedi.Zaten HCG değeri 2 günde bir 2 katindan fazla artiyorsa normal kabul ediliyormus.Bir daha bayram sonrasında gitmeyi düşünüyorumbi aksilik olmazsa.Benim de sag kasigimda ve belimde agrim vardi 5 gündür.Ama dünden beri şükür daha az agriyor.Rabbim hepimize saglikli bir şekilde hamilelik geçirmeyi ve evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eylesin(Amin).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…