ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Tesekkur
Benimde bugün regl günüm, eğer olmazsam yarın test yaparım meraklı ben:) Hamiş annelere şimdiden hayırlı olsun, bizlere de tez zamanda bebek nasip etsin:)
Tesekkur ederiz insaallah tez zamanda Rabbim size de nasip eder evladinizi kucaginiza almayi
6981006, member: 623485"]Benimde bugün regl günüm, eğer olmazsam yarın test yaparım meraklı ben:) Hamiş annelere şimdiden hayırlı olsun, bizlere de tez zamanda bebek nasip etsin:)[/QUOTE]
Tesekkur ederiz insaallah

kızlar dün geceden beri biraz mide bulantım var istifra etmiyorum ama bişey yiyemiyorum aç aç geziyorum 1 bardak sütle duruyorum

çokk sevindim canım inş. hamilesindir
Bende bugün doktora gittim ve beta hcg değerim 138 doktorda değer düşük ama çok değil kötü diyemem ama değer takibine devam etmek gerek dedi ve haftaya tekrar bakacağız umarım kötü bir şey yoktur bu bebişimide kaybetmek istemiyorumm

Sen içini ferah tut canım, ne güzel sen artıke minsin bebişinden benim regli günüm nasıl içim kıpır kıpır bir bilsen:)

Alla alla ben€e anlamadim gercekten hicbir ilac kullanmiyomusun? Ben ilk muayneden itibaren progestan-coraspirin ve folik aside devam edyrm buna elevit de eklendi.yani dr eminmisin canim hangi sehirdesin bu arada :)
canım İzmir'de oturuyorum kendimde eczacı teknisyeniyim zaten ondan direk sordum hayır şimdilik gerek yok dedi

moralini hiçbi zaman bozma , herkesin ne dediğine ve başka yorumlara da çok takılma bence, doktorun kötü dememiş,olsa derdi..geç döllenme olmuş olabilir..sen doktorun dediğini yap , takip et değerlerini,
hayırlısıysa inşallah kucağına alırsın bebeğini..

kızlar dün geceden beri biraz mide bulantım var istifra etmiyorum ama bişey yiyemiyorum aç aç geziyorum 1 bardak sütle duruyorum

Canım çok iyi anlıyorum seni bende 7. haftama yaklaştım insan hiçbirşey yiyemiyor hele ben yemekten hemen sonra mide bulantısı yaşıyorum buda yemekten soğutuyo

inşallah canım çok tşkler desteğin için morelimi bozmuyorum ama düşünmeden de edemiyorum inş. kötü birşey yoktur

Arkadaşlar selam 2.5 yıllık evliyim 6 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum bu sabah hassas gebelik testi yaptım hemen 2.çizgi belirdi fakat 2 dk sonra kayboldu sizce hamile olabilirmiyim lütfen yardım edin

Hayırlı olsun benim de 5+4.doktorum bayramdan sonra gel dedi ama ben bayramdan önceki bir gün gitcem sabırsızlanıyorum da :)
canım sana da hayırlı olsun. seni çok ertelemiş. beni bu pazartesi çağırdı. sana ilaç verdi mi doktor..

Allah tüm bebişleri sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah... Bende 7 haftalık hamileyim ama şeker hastası olduğum için folik asit içemiyorum şekerimi yükseltiyor :/

Mrb kızlar bende sizdenim:)) 16 eylülde öğrendim hamile olduğumu 4+5 gunluk 1272 çıktı degerim şimdi kaç bilmiyorum! Doktor daha çok küçük görünmez 23 eylülde gel dedi sizce hersey normal mi ben çözemedim çünkü ilk bebisim çok tecrübesizim(

bhcg değerim 65 ten 352 ye yükseldi .:) 4+3 teyim çok şükür. ama her şeyin daha başındayım. inşallah mutlu ve sorunsuz bir süreç olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…