Tesekkur ederiz insaallah tez zamanda Rabbim size de nasip eder evladinizi kucaginiza almayiBenimde bugün regl günüm, eğer olmazsam yarın test yaparım meraklı ben:) Hamiş annelere şimdiden hayırlı olsun, bizlere de tez zamanda bebek nasip etsin:)
çokk sevindim canım inş. hamilesindirUzun bir aradan sonra merhaba , bende idrarda gebelik testi yaptım , çifti gördüm . Bugü itibariyle de adetim 3 gün gecikmiş durumda, benimde hepiniz gibi alt karnımda ağrı var, kas çekilmesi gibi bişey, göğüs ağrım da devam ediyor.
yarın kanda beta hcg testi yaptıracağım , inşallah hamileyimdir :)
Sen içini ferah tut canım, ne güzel sen artıke minsin bebişinden benim regli günüm nasıl içim kıpır kıpır bir bilsen:)çokk sevindim canım inş. hamilesindir
Bende bugün doktora gittim ve beta hcg değerim 138doktorda değer düşük ama çok değil kötü diyemem ama değer takibine devam etmek gerek dedi ve haftaya tekrar bakacağız umarım kötü bir şey yoktur bu bebişimide kaybetmek istemiyorumm
canım İzmir'de oturuyorum kendimde eczacı teknisyeniyim zaten ondan direk sordum hayır şimdilik gerek yok dediAlla alla ben€e anlamadim gercekten hicbir ilac kullanmiyomusun? Ben ilk muayneden itibaren progestan-coraspirin ve folik aside devam edyrm buna elevit de eklendi.yani dr eminmisin canim hangi sehirdesin bu arada :)
çokk sevindim canım inş. hamilesindir
Bende bugün doktora gittim ve beta hcg değerim 138doktorda değer düşük ama çok değil kötü diyemem ama değer takibine devam etmek gerek dedi ve haftaya tekrar bakacağız umarım kötü bir şey yoktur bu bebişimide kaybetmek istemiyorumm
kızlar dün geceden beri biraz mide bulantım var istifra etmiyorum ama bişey yiyemiyorum aç aç geziyorum 1 bardak sütle duruyorum
canım İzmir'de oturuyorum kendimde eczacı teknisyeniyim zaten ondan direk sordum hayır şimdilik gerek yok dedi
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımAnladim cnm dr neyi ne zaman uygun goruyorsa onu kullanirsin benimki biraz sıkıntılı o yuzden.buarada bende antalya :))
inşallah canım çok tşkler desteğin için morelimi bozmuyorum ama düşünmeden de edemiyorum inş. kötü birşey yokturmoralini hiçbi zaman bozma , herkesin ne dediğine ve başka yorumlara da çok takılma bence, doktorun kötü dememiş,olsa derdi..geç döllenme olmuş olabilir..sen doktorun dediğini yap , takip et değerlerini,
hayırlısıysa inşallah kucağına alırsın bebeğini..
Hayırlı olsun benim de 5+4.doktorum bayramdan sonra gel dedi ama ben bayramdan önceki bir gün gitcem sabırsızlanıyorum da :)bende ağustos hamilelerindenim. 5+3 şuan. keseyi gördük. kalp sesleri ne zaman duyulur acaba...İnşallah herkes sağlık sıhhatle alır bebeğini kucağına :))
canım sana da hayırlı olsun. seni çok ertelemiş. beni bu pazartesi çağırdı. sana ilaç verdi mi doktor..Hayırlı olsun benim de 5+4.doktorum bayramdan sonra gel dedi ama ben bayramdan önceki bir gün gitcem sabırsızlanıyorum da :)
Yok henüz bir ilaç vermedi folik asite baya önceden başlamıştım sadece..sana verdi mi ?canım sana da hayırlı olsun. seni çok ertelemiş. beni bu pazartesi çağırdı. sana ilaç verdi mi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?