ağustos ayında hamile kalanlar buraya

inşallah canım...
bekliyorum güzel haberlerini...

Günaydınnn
Ben dün kan testi yaptırdım..
Dün itibariyle adetimin üstünden 4 gün geçmişti beta hcg 2042 çıktı.. Yuhhh dedim bu çok değil mi?
Doktorum doğumda oldugu için görüşemedim, salı gününe randevu aldım, doktorun asistanına sordum, oda normal dedi dış gebelik yoksa kese görünür, salı günü gel bakalım dedi, sizce çoğul gebelik olabilir mi??

merhaba kızlar cuma günü çok şükür hamile olduğumu öğrendim betam 154 dü cumartesi tekrar gittim 230 dü ama çok girip olduğumiçin hepsini mecbut acilde yaptırmak zorunda kaldım bu artışa göre kaç haftalık hamileyimdir bilginiz var mı yada bu artık normal mi

selamlar bende 2 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bu hafta içi doktora gidicem ama biraz korkuyorum ilk kontrol nasıl oluyor yeni gidenler varsa biraz beni rahatlatabilirler mi acaba :)

Kesin bişi söyleyemem tabiki ama kendi değerimle kıyaslayınca 3hafta 4günlük diyebilirim. Sat nezaman senin?

Kesin bişi söyleyemem tabiki ama kendi değerimle kıyaslayınca 3hafta 4günlük diyebilirim. Sat nezaman senin?
sat tam olarak ne bilmiyorum ama en son adetim 20 ağustostu bu arada ben 4 eylülde ovilasyon testikullandım ve yumurtam 4 eylülde çatladı değerlerim normalmi bilmiyorum endişeliyim birazda

selamlar bende 2 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bu hafta içi doktora gidicem ama biraz korkuyorum ilk kontrol nasıl oluyor yeni gidenler varsa biraz beni rahatlatabilirler mi acaba :)
Öncelikle hayırlı olsun:) İlk gittiğimde keseyi göremedik biz ama ikincisinde gördük. Doktor gerekli bilgileri veriyor sorularına cevap veriyor kilonu not alıyor. Folik asit kullanmıyorsan onu yazar.

sat tam olarak ne bilmiyorum ama en son adetim 20 ağustostu bu arada ben 4 eylülde ovilasyon testikullandım ve yumurtam 4 eylülde çatladı değerlerim normalmi bilmiyorum endişeliyim birazda
4hafta 3günlük senin de inşallah :) hemen doktordan randevu al bence seni en iyi o rahatlatır. tedirgin olma rahatla şimdiden bence sonuçta yükselen bir kan değerin var :)

hayırlı olsun :) benimde ilk hamileliğim ve kasıklarım çok ağrıyo her seferinde hıh şimdi mens oldum işte dedirtiyo bana. ama en azından bu normal bi durummuş.

member: 626945"][/QUOTE]
çok teşekkür ederim senin kide hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza Rabbim nasip etsin

Masallahhhh. Hepinizinkini sagligiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh

çarşambaya randevu aldım umarım bu sefer kesem gözükür
takvimine bakılırsa 6 haftalık hamilesin ama hala kese görünmemiş peki beta hcg kaç benimde senin gibi durumum onun için soruyorum canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…