- 27 Ağustos 2014
- 208
- 90
- 53
inşallah canım...
bekliyorum güzel haberlerini...
Kesin bişi söyleyemem tabiki ama kendi değerimle kıyaslayınca 3hafta 4günlük diyebilirim. Sat nezaman senin?merhaba kızlar cuma günü çok şükür hamile olduğumu öğrendim betam 154 dü cumartesi tekrar gittim 230 dü ama çok girip olduğumiçin hepsini mecbut acilde yaptırmak zorunda kaldım bu artışa göre kaç haftalık hamileyimdir bilginiz var mı yada bu artık normal mi
sat tam olarak ne bilmiyorum ama en son adetim 20 ağustostu bu arada ben 4 eylülde ovilasyon testikullandım ve yumurtam 4 eylülde çatladı değerlerim normalmi bilmiyorum endişeliyim birazdaKesin bişi söyleyemem tabiki ama kendi değerimle kıyaslayınca 3hafta 4günlük diyebilirim. Sat nezaman senin?
Öncelikle hayırlı olsun:) İlk gittiğimde keseyi göremedik biz ama ikincisinde gördük. Doktor gerekli bilgileri veriyor sorularına cevap veriyor kilonu not alıyor. Folik asit kullanmıyorsan onu yazar.selamlar bende 2 gün önce idrar testi yaptım pozitif çıktı bu hafta içi doktora gidicem ama biraz korkuyorum ilk kontrol nasıl oluyor yeni gidenler varsa biraz beni rahatlatabilirler mi acaba :)
Öncelikle hayırlı olsun:) İlk gittiğimde keseyi göremedik biz ama ikincisinde gördük. Doktor gerekli bilgileri veriyor sorularına cevap veriyor kilonu not alıyor. Folik asit kullanmıyorsan onu yazar.[/QUO
senin de hayırlı olsun :) hamileliği beklemiyodum o yüzden öncesinde folik asit kullanmadım genelde herkes 3 ay öncesinden kullanmaya başlıyomuş bende öğrenir öğrenmez folik asit aldım :) umarım doktor tatlı dilli olur çok gerginim çünküteşekkürler bu arada :)
4hafta 3günlük senin de inşallah :) hemen doktordan randevu al bence seni en iyi o rahatlatır. tedirgin olma rahatla şimdiden bence sonuçta yükselen bir kan değerin var :)sat tam olarak ne bilmiyorum ama en son adetim 20 ağustostu bu arada ben 4 eylülde ovilasyon testikullandım ve yumurtam 4 eylülde çatladı değerlerim normalmi bilmiyorum endişeliyim birazda
Hayırlı olsunnbende 4 gün önce öğrendim
çok tşkler içimi rahatlattın haftaya hemen gidicem zaten :)4hafta 3günlük senin de inşallah :) hemen doktordan randevu al bence seni en iyi o rahatlatır. tedirgin olma rahatla şimdiden bence sonuçta yükselen bir kan değerin var :)
Hayırlı olsunn
benim de ilk gebeliğim ve kasık ağrılarım oluyor. hafifi hafif oluyor. sıcak su torbası koyunca çok rahatlıyorum. bi süre önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim o sebepten de olabilir gibi. trahlil yaptıracağız onun için de..
amin inşallah rabbim iyilerle karşılaştırsınİstediğin gibi bir doktor bulursun umarım
takvimine bakılırsa 6 haftalık hamilesin ama hala kese görünmemiş peki beta hcg kaç benimde senin gibi durumum onun için soruyorum canımmmçarşambaya randevu aldım umarım bu sefer kesem gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?