takvim fazla söylüyor. 24 ağustos gecesi korunmadım daha bir ay bile olmadı.takvimine bakılırsa 6 haftalık hamilesin ama hala kese görünmemiş peki beta hcg kaç benimde senin gibi durumum onun için soruyorum canımmm
Günaydınnn
Ben dün kan testi yaptırdım..
Dün itibariyle adetimin üstünden 4 gün geçmişti beta hcg 2042 çıktı.. Yuhhh dedim bu çok değil mi?
Doktorum doğumda oldugu için görüşemedim, salı gününe randevu aldım, doktorun asistanına sordum, oda normal dedi dış gebelik yoksa kese görünür, salı günü gel bakalım dedi, sizce çoğul gebelik olabilir mi??
benimde yaa 30 ağustos yada 3 4 eylül ki bence 3 4 bizde daha keseyi görmedik ve beta hcg biraz düşük
çok teşekkür ederim senin kide hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza Rabbim nasip etsin[/QUOTE]member: 626945"]
inş. bende öyle düşünüyorum öylede olur inş... yarın doktora gidince göreceğiz hakkımızda hayırlısı inş. canım sen ne yaptın bugün ?Bekle biraz daha geç döllenme ise sonradan artış normale dönebilir
Beta hcg degeri ilk zamanlarda 2000 in uzerinde cikan oldu mu?
inşallah hayırlı haberlerini alırızçarşambaya randevu aldım umarım bu sefer kesem gözükür
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
İnşallah güzel haberlerini alırız. Cumartesi doktora gideceğim demiştin ama soru sorup seni bunaltmak istemedim ve senşn yazmanı bekledim. Her şeyde var bir hayır inşallah sağlıklı güzel hamileliklerrin olur canıımmHerkese Merhaba,
Şu ana kadar yorumlarını ve iyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Kimyasal gebelikmiş benimki, değerim düşüyor, kısa zamnda güzel haberler paylaşırım bende inşallah...
İnşallah güzel haberlerini alırız. Cumartesi doktora gideceğim demiştin ama soru sorup seni bunaltmak istemedim ve senşn yazmanı bekledim. Her şeyde var bir hayır inşallah sağlıklı güzel hamileliklerrin olur canıımm
bende hamileyim, çok mutluyum ama çok korkuyorum öksürünce bile düşecek diye korkuyorum..
Merhaba,
Okadar sakınma kendini, rahat ol, durmuycaksa durmuyor zaten , sağlıklı bir gebeliksede zaten hayırlısıyla alırsın kucağına... Ama evham yaparak hem kendine hem bebeğe zarar veriyorsun, dikkatli ol tabiki ama öksürmeyle hapşırmayla bebişe bişey olmaz Allah'ınMerhaba,
Okadar sakınma kendini, rahat ol, durmuycaksa durmuyor zaten , sağlıklı bir gebeliksede zaten hayırlısıyla alırsın kucağına... Ama evham yaparak hem kendine hem bebeğe zarar veriyorsun, dikkatli ol tabiki ama öksürmeyle hapşırmayla bebişe bişey olmaz Allah'ın izniyle....paronayak oldum.eşofman lastiği sıksa bile korkuyorum.Allah in taktiri artık bu psikolojiden cikmam lazımMerhaba,
Okadar sakınma kendini, rahat ol, durmuycaksa durmuyor zaten , sağlıklı bir gebeliksede zaten hayırlısıyla alırsın kucağına... Ama evham yaparak hem kendine hem bebeğe zarar veriyorsun, dikkatli ol tabiki ama öksürmeyle hapşırmayla bebişe bişey olmaz Allah'ın izniyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?