ağustos ayında hamile kalanlar buraya

benimde yaa 30 ağustos yada 3 4 eylül ki bence 3 4 bizde daha keseyi görmedik ve beta hcg biraz düşük

Merhaba bakamıyorum birkaç gündür foruma bayağ ilerlemiş 2 günde konular :)
Gözün aydın aynı değerlerde gidiyoruz , salı göremezsen bu hafta sonu kese gözükür, normal yani ferah tut içini ....

Ben laboratuvar kurbanı oldum 1000 değeri 7000 verdi, ortada kese yok dış gebeliğe dair bulgu yok, gittim başka yerde kan verdim 7000 verdikleri daha 1000 lerde ,,, şimdi kan takibine girdik tekrar duruma görede hastaneyi şikayet etcem sağlık bakanlığına, doktorum sağolsun gerekli yönlendirmeleri yaptı doğru bir laboratuvar bulduk sonunda ...

Bekle biraz daha geç döllenme ise sonradan artış normale dönebilir
inş. bende öyle düşünüyorum öylede olur inş... yarın doktora gidince göreceğiz hakkımızda hayırlısı inş. canım sen ne yaptın bugün ?

Beta hcg degeri ilk zamanlarda 2000 in uzerinde cikan oldu mu?

Olabilir canım,, geçmiş yazışmalara bakamadım gecikmen varsa ve 2000 lerdeydik normal değer... 1 hafta sonrada kese gözükür bu değerde ... Aksi haldede yazdım biraz önce, şüphe varsa doktorunun yönlendirdiği bir laboratuvar da testini tekrarla...

tmm canım zaten sonradan geçti ihtiyacım kalmadı ama tutunmaası için sıcak çok ii değil gibi şeyler duydum ben de ama sonradan.

bende yarın gidiyorum doktora , umarım kesesini görürüz. Ctesi günü bhcg 2042 çıkmıştı

Birgun buraya yazmak varmis nasipte...Zaman buldukca okuyordum hep yazdiklarinizi simdi bende hamileyim bikac saat evvel ögrendim vee cok degisik duygular icindeyim...Algilamam biraz zaman alicak sanirim...Allah isteyen herkese nasip etsin...Yarin daha ilk defa doktora gidicem sat 21 agustostu

Herkese Merhaba,
Şu ana kadar yorumlarını ve iyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Kimyasal gebelikmiş benimki, değerim düşüyor, kısa zamnda güzel haberler paylaşırım bende inşallah...

bende hamileyim, çok mutluyum ama çok korkuyorum öksürünce bile düşecek diye korkuyorum..

Merhaba arkadaslar bnm 6haftalik hamile oldugumu soledi doktrum fakat kese var bebek yok biraz bekleyelim dedi dktrum basina bole bisey geln varmi lutfen yardim edin morelim cok bozuk

Herkese Merhaba,
Şu ana kadar yorumlarını ve iyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Kimyasal gebelikmiş benimki, değerim düşüyor, kısa zamnda güzel haberler paylaşırım bende inşallah...
İnşallah güzel haberlerini alırız. Cumartesi doktora gideceğim demiştin ama soru sorup seni bunaltmak istemedim ve senşn yazmanı bekledim. Her şeyde var bir hayır inşallah sağlıklı güzel hamileliklerrin olur canıımm

Merhaba Canım,
Cumartesi gunü yorucu ve kötü bir gün geçirdim :/ bugun sonuçlandı durumum kimyasal gebelık kanama bekliyoruz artık, inşallah kısa zamandada güzel haberler alırız.
Çok sağol iyi dileklerin için...

bende hamileyim, çok mutluyum ama çok korkuyorum öksürünce bile düşecek diye korkuyorum..

Merhaba,
Okadar sakınma kendini, rahat ol, durmuycaksa durmuyor zaten , sağlıklı bir gebeliksede zaten hayırlısıyla alırsın kucağına... Ama evham yaparak hem kendine hem bebeğe zarar veriyorsun, dikkatli ol tabiki ama öksürmeyle hapşırmayla bebişe bişey olmaz Allah'ın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…