ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Kızlar doktor cumartesi günü muayeneye gel dedi ama kese görünmez mi şimdi ya meraktan catlicamm

slm kızlar yardımınıza ihtiyacım var bikaç gündür halsizlik aşırı kasık ağrım baş dönmesi ve uyku sebebiyle acile gittim acil beni kadın doğuma gönderdi kan testim alındı değer 23.8 çıktı hemşire 3 gün sonra tekrar kan tahlili yapacaz dedi sonuç ne negatif ne pozitif sizce hamilemiyim değerler yükselirmi adetim bugün itibarıla 4 gün geçti

merhaba canım,
gebelik var 5 in üzeri pozitif kabul ediliyor, normalde 2 günde 2 katına katlar yani 23 değer 2 gün sonra 46 olursa tamamdır gebelik var ama çok yeni daha,
3 gün demiş hemşire 2 katından fazla çıkabilir sonucun, sonrasında kendi doktorun varsa ona gidersin ama kendi doktorunda git 10 gün sonra gel der ama için rahat etsin sen git yinede bazı testler isteyebilir...
folik asite başlayabilirsin ( 400 mg )

bak canım aşağıdaki videoyu izle moralin yerine gelsin biraz ve evet artık çık o psikolojiden, çocuk doğmadan rahatlaman lazım, doğmadan önce böyle yaparsan, gebelik sürecinde hem kendine hem bebişe zarar verirsin, onun yerine beslenmene, uyku düzenine dikakt et, düzenli egzersizlerini yap, yürüyüşünü yap, rahat bir doğuma hazırla kendini, bebek senin herşeyinden etkileniyor,
doktorlar hep şunu diyor keşke bebeği damacanalar sallanmalar düşürsede bizde desekki bunları yapmayın ama hikaye onların hepsi, tabiki dikkat edicez ama eşofman lastiğine takılacak kadar hassas olmayalım ...

http://www.mynet.com/video/spor/8-aylik-hamile-atlet-2026699/

bak canım aşağıdaki videoyu izle moralin yerine gelsin biraz ve evet artık çık o psikolojiden, çocuk doğmadan rahatlaman lazım, doğmadan önce böyle yaparsan, gebelik sürecinde hem kendine hem bebişe zarar verirsin, onun yerine beslenmene, uyku düzenine dikakt et, düzenli egzersizlerini yap, yürüyüşünü yap, rahat bir doğuma hazırla kendini, bebek senin herşeyinden etkileniyor,

http://www.mynet.com/video/spor/8-aylik-hamile-atlet-2026699/

canım benim çok sağol içimi biraz ferahlattın zaten biraz hissediyorum ama 3 gün daha beklemem lazımm sonucu seninle paylaşacağım güzel kardeşim sanki içim kıpır kıpır ama çok halsizim

merhaba herkese..bende 6+6 haftalık hamıleyım. ılk bebegımde hıc bulantım olmamıstı bunda cook kotuyum. var mı tawsıysı olan:)

bnmde ılk bebegımde kan tahlılı sonucum 30 cıkmıstı.sımdı 15 aylık kendısı:) sende saglıkla kucaklarsın ınsallah

KardelenYlmz, post: 37022147, member: 620267"]Herkese Merhaba,
Şu ana kadar yorumlarını ve iyi dileklerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Kimyasal gebelikmiş benimki, değerim düşüyor, kısa zamnda güzel haberler paylaşırım bende inşallah...[/QUOTE]
İnsaallah dizinde guzel haberlerinizi alir Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin..etrafinizda kucuk kardelenler dolassin:))

canim bende mide bulantisi disinda soyledigin butun belirtiler var:) arkadaslarima benim niye midem bulanmiyo yaaa diye soyleniyorum daha ne istiyosun diye guluyolar bana :) :) annemde cok rahat gecirmis belki ona cekicem yada daha var bulanti icin :) cumagunu buyuk gun zaman gecmiyo cok heycanliyim sendemi cuma gunu gidecektin kalp atisi icin

canim bende mide bulantisi disinda soyledigin butun belirtiler var arkadaslarima benim niye midem bulanmiyo yaaa diyesoyleniyorum daha ne istiyosun diye guluyolar bana annemde cok rahat gecirmis belki ona cekicem yada daha varbulanti icin cumagunu buyuk gunzaman gecmiyo cok heycanliyim sendemicuma gunu gidecektin kalp atisi icin

canım bncede şükret bulantın olmadığı miçin bnde hafif var bnm değerim 23.8 cuma günü yükselmişsse kesin gebelik var onun için cuma günü tatlımm hadi hayırlı haberlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…