- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Kızlar doktordan geldim simdi kesesini bebegi gorduk rahmin icinde cok sukur...doktorun yuzune oyle manasiz bakmisimki heyecandan istiyorsunuz dimi bebegi dedi ...karmakarisik oluyor insan neyse Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin saglikla ins.. hayırlı olsun kac haftalık hamılesın
Kızlar doktordan geldim simdi kesesini bebegi gorduk rahmin icinde cok sukur...doktorun yuzune oyle manasiz bakmisimki heyecandan istiyorsunuz dimi bebegi dedi ...karmakarisik oluyor insan neyse Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin saglikla ins...
87, post: 37035002, member: 578448"]4 hafta 6 gunluk canim daha kucuk
Kızlar doktordan geldim simdi kesesini bebegi gorduk rahmin icinde cok sukur...doktorun yuzune oyle manasiz bakmisimki heyecandan istiyorsunuz dimi bebegi dedi ...karmakarisik oluyor insan neyse Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin saglikla ins...
Hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberlerini bekliyoruzne güzel ya maşallah :) bende gidicem cuma ya bakalım neler olucak çok heyecanlıyım :)
vajinal baktırmak istemememizin sebebi bebeğe bir zararı dokunur düşüncesi midir acabaKarnimdan bakti cnm bende vajinal baktirmak istemiyordum cok sukur karnimdan goruldu
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn bnde pazartesi gittim beta hcg değerim 23.8 çıktı tekrar yarın test yapacağız bilemiyom hala inanamıyorum hamilemiyimarkadaşlar hepinize merhaba ,
Benim dün doktor randevum vardı , geçen ctesi beta hcg2042 çıkmıştı , ilk muaynaneyem dündü, doktor 1500 ün üzerinde genelde karından kese görünür dedi, baktık göremedikhatta doktorum baya da aradı, sonra alttan bakalım dedi, şükür gördük. Rahmin tam ortasına yerleşmiş 4 mm lik mercimeğim :) :) doktor şuan 4 hafta 3 günlük hamilesin dedi.
dünya kadar da kan testi istedi, 3 hafta sonra tekrar gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?