ağustos ayında hamile kalanlar buraya

87, post: 37035002, member: 578448"]4 hafta 6 gunluk canim daha kucuk[/QUOTE]

Vaginal usg ile mi karindan mi baktirdiniz.bende ins persembe gidecegim ama vaginal baktirmak istemiyorum

[QE="maeglin87, post: 37037488, member: 578448"]Karnimdan bakti cnm bende vajinal baktirmak istemiyordum cok sukur karnimdan goruldu[/QUOTE]

Cok sevindim insaallah benim de gorulur

hamile olduğumu öğrendiğimde ne kadar korktuğumu anlatamam.. neyin korkusu olduğunu tam olarak bilemiyorum. planlamadığım bir şeydi hiç aklımda yoktu sanırım o yüzden.. şimdi düşünüyorum da bunu hiçbir zaman planlayamazdım herhalde. ben ve hamilelik ikisi yan yana alınamayacak kelimelerdi..
ama şimdi ağustos ayı hamileleri listesine girdim. Allah isteyen herkese nasip etsin bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

ne güzel ya maşallah :) bende gidicem cuma ya bakalım neler olucak çok heyecanlıyım :)

Yani aslinda zarar vereceginin de bir kesinligi yok ama normaldede cok hoslanmiyordum o durumdan bebek varken belki bir skinti olur diye baktirmak istemedim cnm gerekte kalmadi cok sukur...

cok sükür iki sene denemelerden sonra bende gecen ay hamile oldugumu ögrendim.... Allah herkese bu duyguyu yasamayı nasib etsın iki sene bekledim cift cizgiyi görmeyı... hepimiz saglıkla kucagımızada alırız insallah

arkadaşlar hepinize merhaba ,

Benim dün doktor randevum vardı , geçen ctesi beta hcg2042 çıkmıştı , ilk muaynaneyem dündü, doktor 1500 ün üzerinde genelde karından kese görünür dedi, baktık göremedik hatta doktorum baya da aradı, sonra alttan bakalım dedi, şükür gördük. Rahmin tam ortasına yerleşmiş 4 mm lik mercimeğim :) :) doktor şuan 4 hafta 3 günlük hamilesin dedi.
dünya kadar da kan testi istedi, 3 hafta sonra tekrar gideceğiz.

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn bnde pazartesi gittim beta hcg değerim 23.8 çıktı tekrar yarın test yapacağız bilemiyom hala inanamıyorum hamilemiyim

Selam kızlar 3 buçuk yıldan sonra hamileyim cok sukur gecen ayın 25 son adet tarihim ama şimdi canım cok sikkin böbreklerim aqriyor bana yardım edin

Bulantım pek yok ama iş yerindeki bu feci koku mahvetti beni başka hiçbir yer kokmuyor hele ki iş yerinde ki lavabo girmek dahi istemiyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…