ağustos ayında hamile kalanlar buraya

kızlar yarın yanı 7+1 de doktora gıtcem. ınsallah guzel haberle gelırım.rahımde kanama alanı var dedıler.sımdıye kadar herhangı bır leke kanama olmadı. umarım kanama alanı duzelmıstır.ve ınsallah duyarım o güm güm sesi

Bulantım pek yok ama iş yerindeki bu feci koku mahvetti beni başka hiçbir yer kokmuyor hele ki iş yerinde ki lavabo girmek dahi istemiyorum yahu

Aynı durumdayız... Cok fazla bulantım yok ama ıs yerındekı tuvalet benı öldürüyor. Kokusundan o kadar midem bulanıyor kii tuvalete zorla gidiyorum. Halbuki gayette temiz bir tuvalet... Hormonların etkisiyle neyin kokacağı belli olmuyor :) Ben ikinci büyük düşmanım da gazete:) Gazetenin mürekkep kokusu:):)

Kızlar suan 6+6 dayım 7+6 için yani tam bir hafta sonra randevum var kalp atışları için. Çok merak ediyorum inşallah hersey yolundadır. Allah yavrularımızı korusun. İnşallah hayırlısıyla duyarız bebeğimizin kalp atışlarını.
Hepimize hayırlı hamilelikler olsun inşallah bebeklerimizi hayırlısı ile sıhhatle kucaklarımıza alalım...

Benimde baya bulantım var bütün gün içim bulanıyor ama dışarı çıkarma yok Allah'tan. Ama herşey kokuyor bana özellikle yemek kokuları mahvetti beni. Yemek bile yiyemiyorum o derece yani. En iyi dostum tuzlu çubuk. Ne kadar sürecek böyle hiç bilmiyorum. Umarım yoluna girer. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.

bugün 5 haftalık oldum ama çok az sabah hafif kahverengi kanamam oldu. tekrarlamadı. Yerleşme kanaması da olmuştu ama bu ne kanaması anlamadı. .başına bole birşey gelen oldu mu

bana da 7+1 e randevu verdi. İnşallah bende duyarım.. kan tahlillerini yaptırdınzı mı ? ne kadar tutuyor ?

Gözün Aydın canım bukadar yol katettin gerisindede Allah kolaylık versin inşallah,,, Kan testlerin için aile hekimine veya bağlı olduğun semt polikliniğine gidebilirsin, tavsiyem o testleri özelde yaptırma gerek yok, sonraki süreçte tekrar isteyecek o testleri, özel tarama testleri için doktorun zaten yönlendirecektir seni onlar önemli çünkü

birgün benimde hamile formuna girecegim hic aklıma gelmezdi. cok sükür rabbıme. ben ilk ögrendigimde 6.5 haftalındanktı kan degerım 5000 cıktı ınanamadım.... doktor evet hamilesin diyene kadar. sonra kendı doktoruma gıttım o zaman 7,5 haftalık olmustu ultrasonda baktı bebegimin gelişimi iyi bir sorunumuz yok cok sükür kalp atıslarımızda iyi. doktor benden ıdrar ve kan testi istedi cok sükür onlarda iyi. ama su migde bulantım olmasa=) buda bütün iyiliklerin nazarı olsun diyorum. hepimize güzeeeel güzel hamilelık gecirmemizi diliyorum. olmayanlarada bu mutlulugu tez vakitte yasatsın Allahım...

çok teşekkr ederim, danışman gibisin , bu topik de kimin bi sorusu olsa , cevabı sende :) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

ay ben de bugun yani 8+1 de gittimdoktora. kalp atısı pıt pıt.. cok komık. catladım bugun olsun diye. hayırlı olsun canım. yarın hayırlı haberlerini alalım

arinnam inşallahh çok teşekkür ederim, insan sabırsızlanıyor. şuan 4+6 dayım . Nasıl beklicem 3 hafta ?
kızlar ben de bugün 7+2 deyim ve doktora gittim kalp atışlarını duydum pıt pıt atıyo resmen. İçimde nasıl bişey büyüyo çok merak ediyorum. bu benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş ama henüz kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz normal midir acaba ilk hamilelikte ne zaman anne olma duygusu gelir insana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…