7+5 de randevum vardı o zaman duydum ben hayatımkalp atışları ne zaman duyulur acaba ?
7+5 de randevum vardı o zaman duydum ben hayatım
canım benım ınsallah sende en kısa zamanda hayırlısı ıle hamıle olursunRabbim hayirli doğumlar nasip etsin inşaallah.saglikli bir gebelik gecirmeniz dileğiyle..
Bulantım pek yok ama iş yerindeki bu feci koku mahvetti benibaşka hiçbir yer kokmuyor hele ki iş yerinde ki lavabo girmek dahi istemiyorum yahu
Hayirlisi olsun cnm insallah guzel haberlerini bekliyoruz
bana da 7+1 e randevu verdi. İnşallah bende duyarım.. kan tahlillerini yaptırdınzı mı ? ne kadar tutuyor ?
PROGESTAN VERDİ FOLİK ASİT İLE ÇOK BERBAT BİŞİYok henüz bir ilaç vermedi folik asite baya önceden başlamıştım sadece..sana verdi mi ?
selam kızlar 7+1 im bugun kalp atısını duyduk cok sukur.Allahım sızlerede nasıp etsın.sagsalım kucaklayalım mınıklerı ınsallah:)
Gözün Aydın canım bukadar yol katettin gerisindede Allah kolaylık versin inşallah,,, Kan testlerin için aile hekimine veya bağlı olduğun semt polikliniğine gidebilirsin, tavsiyem o testleri özelde yaptırma gerek yok, sonraki süreçte tekrar isteyecek o testleri, özel tarama testleri için doktorun zaten yönlendirecektir seni onlar önemli çünkü
kızlar yarın yanı 7+1 de doktora gıtcem. ınsallah guzel haberle gelırım.rahımde kanama alanı var dedıler.sımdıye kadar herhangı bır leke kanama olmadı. umarım kanama alanı duzelmıstır.ve ınsallah duyarım o güm güm sesi
kızlar ben de bugün 7+2 deyim ve doktora gittim kalp atışlarını duydum pıt pıt atıyo resmen. İçimde nasıl bişey büyüyo çok merak ediyorum. bu benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş ama henüz kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz normal midir acaba ilk hamilelikte ne zaman anne olma duygusu gelir insana ?arinnam inşallahh çok teşekkür ederim, insan sabırsızlanıyor. şuan 4+6 dayım . Nasıl beklicem 3 hafta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?