ağustos ayında hamile kalanlar buraya

tebrik ederim allahım sağlıkla sana bağışlasın bnmde kanda çıktı dün de idrarda çift çizgiyi gördüm yarın doktora gidecem bnde kasıklarımda ağrıdan başka bişey hissetmiyom ilk hamileliğim olcak siz kaç haftalıktır en son 19 ağustosta adet gördüm ve pazartesi çıktı kanda çok heyecanlıyımmm ve tecrübesizimmmmm

kızlar 1,5 aylık hamileyim. aynı zamanda tüp mideliyim. zaten midem küçük, bir de hamileliğin getirdiği mide bulantılarıyla hiçbirşey yiyemiyorum. 15 günde 2 kilo verdim. süt ürünlerinden aşırı derece de tiksiniyorum ve yiyemiyorum. ne olacak benim bu halim. eşimle sürekli tartışıyoruz, hep bi uyku hali ve halsizlik. tek hamile senmisin die çekişip duruyo. çok bunalımdayım çok

canım özellikle bu dönemde hiç bunalıma girme stres yapma haklısın eşin fzla anlayış göstermmemiş ancakk zamanla oda öğrenir iştahına gelince süt ürünleri yiyemiyorsan azar azar sık sık sebzeye ağırlık ver balık ye ceviz içi sabahları özellikle takma kafana hiçbirşeyi bnmde daha çok yeni bişey yiyemiyom inan bnm eşimde hiç anlayışlı değil bazen buna nasıl çocuk getirecem diyomm sonra Allaha sığınıyomm inşş düzelirler çocukları görünce

O
O duygu bendede var canim.... Benimde ilk hamileligim. Belki annelik duYgusunu tam olarak bilmediginizden o hissetmiyoruzdur. Icimizde birsey kipiedamaya baslarsa o zaman hissederiz belki:)

canım bncede şükret bulantın olmadığı miçin bnde hafif var bnm değerim 23.8 cuma günü yükselmişsse kesin gebelik var onun için cuma günü tatlımm hadi hayırlı haberlerrr

sagol cnm hakkimizda hayirlisi olsun ins bende yarin kalp atislarini dinlemeye gidicem bi duysam rahatliycam Allahim insallah tohumlarimiza can verir kucagimiza almayi nasip eder

PROGESTAN VERDİ FOLİK ASİT İLE ÇOK BERBAT BİŞİ

slmm bende 6 haftanin icindeyim dr banada progestan ve coraspirin verdi dusuk tehlikem oldugu icin rahim kalinlastirmak amaciyla kullaniyrm folik zaten kullaniyordum kese gorundukten sonra elevit verdi yarinda insallah kalp atisini duyarsam rahatlaycam hepimiz icin hayirlisi olsun :)

hayırlı uğurlu olsun inşallah. progestan beni mafediyor ama ya

aynen.sanki benim elimde olan bişeymiş gibi. ceviz fındık badem hergün yiyorum. teşekkür ederim desteğin için

Sanslıyız kı gebelıgın ılk donemlerınde bız bulantıdan dolayı iştahımız kesilip çok bir şey yiyemesek de, bebek ihtiyacı olanı bizim hali hazırdaki depolarımızdan karşılayabiliyormuş. Tabiki sonraki aylarda sorun yaşamamak, kendimize daha az zarar vermek ve bebeği de daha iyi beslemek için bol vitaminli ve mineralli beslenmek daha iyi. Doktorum bana sana suan tiksinti veren herseyden uzak dur ki ilerleyen zamanda da onlardan tiksinip mahrum kalma dedi. Söz konusu süt ürünleri olunca, aslında doktorunuzla görüşseniz size bir d vitamini verebilir.

Bir de ben beslenmem de en cok paketli gıda tüketmemeye, her gün 2- 3 meyve yemeye ve öğünlerden birinde en azından sebze yemeye özen gösteriyorum. Ama sadece canımın ıstediği sebzeleri yiyorum. Mesela ıspanaktan cok tiksindim. Faydalı olmasına rağmen zorlamıyorum kendımı.

Son olarak ben bir de tatlı yiyecekleri reçeller dahil tamamen kestim ilk öğrendiğimden beri. Doktorun söylediğine göre şeker şuan bizler için yararlı hiçbirşey sağlamadığı gibi bir de gebelik şekerini teşvik ederek, hem bebeğe hem kendıme aşırı kılo almama neden olabılırmıs. Bu da allah korusun bebekte bazı anormalııkler dogurabılırmıs. Yani kısacası ben şuan şeker=zehir diye öğütlüyorum kendıme.

Bir de eşiniz sizi anlamıyor soyledıgınız kadarıyla. Belkı kayınvalıdenız yada görümce(doğum yapmışsa) sizin durumunuzun normal olduğunu, onunda destek olmasını öğütlerse daha anlayışlı olabilir. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin....

5+2 sin ozaman , benimki 4+3 de vajinal ultrasonda göründü. muhtemelen sende görürsün, kasık ağrısı herkezde var benimde çok kötü..bende tecrübesiz ve heycanlıyım zaten şuan kendimi hamile gibi de hissetmiyorum, önce pıt pıt atan kalbini duymamız gerekecek anlaşılan , sonrada taklalarını ve tekmelerini hissetmeye başlayınca hissederiz

hayırlı uğurlu olsun inşallah. progestan beni mafediyor ama ya

sagol cnm ne gibi sıkıntilar yasatiyo ben ilaci bitirdigim icin soruyorum? bu arada benimde bobreklerde taslarim var elevit kullanimamasi
gereken durumlarda bu sorunda var tedirgin iciyorum uyuyan agrilari uyandirmak istemiyorum yarin dr sorucam

aşırı mide bulantısı, baş dönmesi yapıyor. inşallah tutmaz ağrıların canım. ben doktorun söylediklerinin dışında hiç ilaç almıyorum. ağzımda aft var. en basit jel kremi bile kullanmıyorum.

bende hic mide bulantisi bas donmesi yok sanirim istisnayim:) bence gebelikden dolayi bulantilar olabilir

sagol cnm hakkimizda hayirlisi olsun ins bende yarin kalp atislarini dinlemeye gidicem bi duysam rahatliycam Allahim insallah tohumlarimiza can verir kucagimiza almayi nasip eder

inşallah :) bende yarın ilk defa gidicem doktora ve kalp atışlarını duymak istiyorum :)

umarım çabuk hissederiz o duyguyu ya merak etmiyo değilim

Ben de hissetmek istiyorum içimde artık :) 2 3gündür midemde bulantı değil ama rahatsızlık hissediyorum yorgunluk var oyuzden kendimi hamileden çok hasta gibi hissediyırum :)

Kizlar dayanamadim burda yakin bir hastanenin aciline gittim asistan bi doktor vardi alttan muayne etmek istedi daha 3-4 gun once keseyi gordugum icin karnimdan kabul etmedim yine bakti kese yerinde ama bebegi goremedik tabiki alttan baktirmadigindan dedi:/...iyide 5 haftalik daha karindan gorunmemesi normal degilmi

bnde hamıleyım bgn adetım tam 6 gun gectı ama doktor tam olarak haftamı soylemedı dun gıttım ultrosnla baktı keseyı görmedık daha cok yenısın dedı normal dedı doktorum bgn tahlılerımı oldum hersy cok gsl sukur tbahcg 1433 cıktı salı gunu gel keseyı bebgı göruruz dedı ama kac hafta oldugumu blmıyorm ılk gebelık 21 yasndym 8 aylık ewlıyım cok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…