- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
tebrik ederim allahım sağlıkla sana bağışlasın bnmde kanda çıktı dün de idrarda çift çizgiyi gördümkızlar ben de bugün 7+2 deyim ve doktora gittim kalp atışlarını duydum pıt pıt atıyo resmen. İçimde nasıl bişey büyüyo çok merak ediyorum. bu benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş ama henüz kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz normal midir acaba ilk hamilelikte ne zaman anne olma duygusu gelir insana ?
canım özellikle bu dönemde hiç bunalıma girme stres yapma haklısın eşin fzla anlayış göstermmemiş ancakk zamanla oda öğrenir iştahına gelince süt ürünleri yiyemiyorsan azar azar sık sık sebzeye ağırlık ver balık ye ceviz içi sabahları özellikle takma kafana hiçbirşeyi bnmde daha çok yeni bişey yiyemiyom inan bnm eşimde hiç anlayışlı değil bazen buna nasıl çocuk getirecem diyomm sonra Allaha sığınıyomm inşş düzelirler çocukları görüncekızlar 1,5 aylık hamileyim. aynı zamanda tüp mideliyim. zaten midem küçük, bir de hamileliğin getirdiği mide bulantılarıyla hiçbirşey yiyemiyorum. 15 günde 2 kilo verdim. süt ürünlerinden aşırı derece de tiksiniyorum ve yiyemiyorum. ne olacak benim bu halim. eşimle sürekli tartışıyoruz, hep bi uyku hali ve halsizlik. tek hamile senmisin die çekişip duruyo. çok bunalımdayım çok
O duygu bendede var canim.... Benimde ilk hamileligim. Belki annelik duYgusunu tam olarak bilmediginizden o hissetmiyoruzdur. Icimizde birsey kipiedamaya baslarsa o zaman hissederiz belki:)kızlar ben de bugün 7+2 deyim ve doktora gittim kalp atışlarını duydum pıt pıt atıyo resmen. İçimde nasıl bişey büyüyo çok merak ediyorum. bu benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş ama henüz kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz normal midir acaba ilk hamilelikte ne zaman anne olma duygusu gelir insana ?
canım bncede şükret bulantın olmadığı miçin bnde hafif var bnm değerim 23.8 cuma günü yükselmişsse kesin gebelik var onun için cuma günü tatlımm hadi hayırlı haberlerrr
PROGESTAN VERDİ FOLİK ASİT İLE ÇOK BERBAT BİŞİ
hayırlı uğurlu olsun inşallah. progestan beni mafediyor ama yaslmm bende 6 haftanin icindeyim dr banada progestan ve coraspirin verdi dusuk tehlikem oldugu icin rahim kalinlastirmak amaciyla kullaniyrm folik zaten kullaniyordum kese gorundukten sonra elevit verdi yarinda insallah kalp atisini duyarsam rahatlaycam hepimiz icin hayirlisi olsun :)
aynen.sanki benim elimde olan bişeymiş gibi. ceviz fındık badem hergün yiyorum. teşekkür ederim desteğin için
tebrik ederim allahım sağlıkla sana bağışlasın bnmde kanda çıktı dün de idrarda çift çizgiyi gördümyarın doktora gidecem bnde kasıklarımda ağrıdan başka bişey hissetmiyom ilk hamileliğim olcak siz kaç haftalıktır en son 19 ağustosta adet gördüm ve pazartesi çıktı kanda çok heyecanlıyımmm ve tecrübesizimmmmm
hayırlı uğurlu olsun inşallah. progestan beni mafediyor ama ya
aşırı mide bulantısı, baş dönmesi yapıyor. inşallah tutmaz ağrıların canım. ben doktorun söylediklerinin dışında hiç ilaç almıyorum. ağzımda aft var. en basit jel kremi bile kullanmıyorum.sagol cnm ne gibi sıkıntilar yasatiyo ben ilaci bitirdigim icin soruyorum? bu arada benimde bobreklerde taslarim var elevit kullanimamasi
gereken durumlarda bu sorunda var tedirgin iciyorum uyuyan agrilari uyandirmak istemiyorumyarin dr sorucam
aşırı mide bulantısı, baş dönmesi yapıyor. inşallah tutmaz ağrıların canım. ben doktorun söylediklerinin dışında hiç ilaç almıyorum. ağzımda aft var. en basit jel kremi bile kullanmıyorum.
umarım çabuk hissederiz o duyguyu ya merak etmiyo değilimO
O duygu bendede var canim.... Benimde ilk hamileligim. Belki annelik duYgusunu tam olarak bilmediginizden o hissetmiyoruzdur. Icimizde birsey kipiedamaya baslarsa o zaman hissederiz belki:)
sagol cnm hakkimizda hayirlisi olsun ins bende yarin kalp atislarini dinlemeye gidicem bi duysam rahatliycam Allahim insallah tohumlarimiza can verir kucagimiza almayi nasip eder
umarım çabuk hissederiz o duyguyu ya merak etmiyo değilim
Elevit ilacı neden veriliyor acaba biliyor musun?PROGESTAN VERDİ FOLİK ASİT İLE ÇOK BERBAT BİŞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?