- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
çok teşekkr ederim, danışman gibisin , bu topik de kimin bi sorusu olsa , cevabı sende :) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
Kızlar kızlar kızlarrr selamlarrrr sonucumu aldımm ptesi değerim 23. 8 dün itibarıyla 120.76 ya yükselmiş çokkkkkkkk mutluyumkaç haftalıktır sizce öğleden sonra doktora gidiyorum Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşşş
çok sağol canım Allah razı olsun aminmerhaba canım,
gözün aydın devamı da hayırlısıyla gelir inşallah,
doktorun git 1 hafta sonra gel diycek :) 120 de bişey göremez, eğer başlamamışsan folik asit başlar, rutin kan testleri vs.
selam kızlar 7+1 im bugun kalp atısını duyduk cok sukur.Allahım sızlerede nasıp etsın.sagsalım kucaklayalım mınıklerı ınsallah:)
kızlar ben de bugün 7+2 deyim ve doktora gittim kalp atışlarını duydum pıt pıt atıyo resmen. İçimde nasıl bişey büyüyo çok merak ediyorum. bu benim ilk hamileliğim ve ilk bebeğim olcak inş ama henüz kendimi anne gibi hissetmiyorum henüz normal midir acaba ilk hamilelikte ne zaman anne olma duygusu gelir insana ?
DÜŞÜK OLMASIN DİYE CANIMElevit ilacı neden veriliyor acaba biliyor musun?
BEN ÜÇ GÜNDE BİTTİM. VALLA ŞÜKRET. :)bende hic mide bulantisi bas donmesi yok sanirim istisnayim:) bence gebelikden dolayi bulantilar olabilir
Kızlar kızlar kızlarrr selamlarrrr sonucumu aldımm ptesi değerim 23. 8 dün itibarıyla 120.76 ya yükselmiş çokkkkkkkk mutluyumkaç haftalıktır sizce öğleden sonra doktora gidiyorum Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşşş
cnm bende dün gittim 5 hafta 3 günlük olduğunu söledi.Benimde tek kese göründü hemen umutsuzluğa kapılma.daha kan pıhtısı şeklinde görünmeyebilir.Daha çok yeni.Bir hafta sonra tekrar git ve bol bol dua et.Lütfen üzme kendini olurmu?Kızlar altı haftalik olduk dün doktora gittik alttan baktı kese ve yolK kesesi var bebek yok boş gebelik olabilir dedi çok Üzgünüm
Bilmiyorum canım dünden beri Ağlıyorum çok Üzgünüm eve sigamiyorum bilmiyorum ne yapacağımicnm bende dün gittim 5 hafta 3 günlük olduğunu söledi.Benimde tek kese göründü hemen umutsuzluğa kapılma.daha kan pıhtısı şeklinde görünmeyebilir.Daha çok yeni.Bir hafta sonra tekrar git ve bol bol dua et.Lütfen üzme kendini olurmu?
Ağlama bebişim yarın gidebileceğin başka doktor varmı? Belki gittiğin doktor görememiştir.Tekrar bi doktara daha gitmen gerekir bence.Bilmiyorum canım dünden beri Ağlıyorum çok Üzgünüm eve sigamiyorum bilmiyorum ne yapacağımi
Beklesem mi haftaya mi gitsem bilemedimAğlama bebişim yarın gidebileceğin başka doktor varmı? Belki gittiğin doktor görememiştir.Tekrar bi doktara daha gitmen gerekir bence.
canım başka bi doktora git ve 1 hafta sonra falan yine git derim benKızlar altı haftalik olduk dün doktora gittik alttan baktı kese ve yolK kesesi var bebek yok boş gebelik olabilir dedi çok Üzgünüm
1 hafta bekle canım öyle git ama farklı bir doktoraBeklesem mi haftaya mi gitsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?