ağustos ayında hamile kalanlar buraya

çok teşekkr ederim, danışman gibisin , bu topik de kimin bi sorusu olsa , cevabı sende :) Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

Sağol canım, ne güzel yazmışsın :)
Âmin inşallah kısa zamanda bende kavuşurum umuduma ...
Kimyasal geçiriyorum şu anda biliyorsun, değerim düşüyor halen, ardından kanama vs beklemedeyim şimdilik, kısa zamanda Allahım verir inşallah...
Kısa zamanda fazlaca tecrübe edindim başımdan geçenler sayesinde tabi doktorumun aktardıkları da var, faydalı olabilirsem ne mutlu bana...

Kızlar kızlar kızlarrr selamlarrrr sonucumu aldımm ptesi değerim 23. 8 dün itibarıyla 120.76 ya yükselmiş çokkkkkkkk mutluyum kaç haftalıktır sizce öğleden sonra doktora gidiyorum Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza alalım inşşş

merhaba canım,
gözün aydın devamı da hayırlısıyla gelir inşallah,
doktorun git 1 hafta sonra gel diycek :) 120 de bişey göremez, eğer başlamamışsan folik asit başlar, rutin kan testleri vs.

merhaba canım,
gözün aydın devamı da hayırlısıyla gelir inşallah,
doktorun git 1 hafta sonra gel diycek :) 120 de bişey göremez, eğer başlamamışsan folik asit başlar, rutin kan testleri vs.
çok sağol canım Allah razı olsun amin daha bugün ilk kezgidecem doktora folik asit kullanmadım daha Rabbim herkesin gönlüne göre versin

selam kızlar 7+1 im bugun kalp atısını duyduk cok sukur.Allahım sızlerede nasıp etsın.sagsalım kucaklayalım mınıklerı ınsallah:)

slmm cok sevindim cok güzel bir duygudur eminim bugn bende gidicem kalp atislarini dinlemeye saatler gecmiyo sanki:) biryandanda korkuyorum olumsuz bisey duymaktan etrafda okadar cok bos gebelik geciren varki dusunmeden duramiyorum hayirlisi diyorsunm artik ben 6+6 gundeyim ama uykususzluk halsizlik kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum :) saglikli bir gebelikde mide bulantisi olurmus bir hurafeye gore bende olmadigi icin taktim kafama iste sende nasildi belirtiler kalp atsini duyana kadar

slmm cok sevindim hayirlisiilyla bebisini kucagina almayi nasip etsin bende bugun kalp arisini dinlemeye gidicem saatler gecmiyo :)

slmm canim senin adina cook sevindim ins yukselmeye devam eder :) sanirim 4 haftanin icindesin degerine gore

benim ilk değer 58 çıktı iki gün sonra 138 çıktı.Dün doktara gittim kese oluşmuş ama bebeği daha göremedik :)

Canım ben kan tahlillerini aile hekimliğinde yaptırmıştım sonra onların sonuçlarını alıp ilk randevuma gittim ilk testlere ek olarak bir kaç test daha istedi dr....Onları da alıp 15 gün sonra 2. randevuma gittim test sonuçlarım iyi çıktı çok şükür.

Kızlar altı haftalik olduk dün doktora gittik alttan baktı kese ve yolK kesesi var bebek yok boş gebelik olabilir dedi çok Üzgünüm

Kızlar göğüslerim inanılmaz derecede acıyor.Dokunamıyorum bile.Ayrcıa gaz sıkışması yaşıyorumsss

Kızlar altı haftalik olduk dün doktora gittik alttan baktı kese ve yolK kesesi var bebek yok boş gebelik olabilir dedi çok Üzgünüm
cnm bende dün gittim 5 hafta 3 günlük olduğunu söledi.Benimde tek kese göründü hemen umutsuzluğa kapılma.daha kan pıhtısı şeklinde görünmeyebilir.Daha çok yeni.Bir hafta sonra tekrar git ve bol bol dua et.Lütfen üzme kendini olurmu?

Bilmiyorum canım dünden beri Ağlıyorum çok Üzgünüm eve sigamiyorum bilmiyorum ne yapacağımi

Bilmiyorum canım dünden beri Ağlıyorum çok Üzgünüm eve sigamiyorum bilmiyorum ne yapacağımi
Ağlama bebişim yarın gidebileceğin başka doktor varmı? Belki gittiğin doktor görememiştir.Tekrar bi doktara daha gitmen gerekir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…