- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
çok sağol canım bnm Allah razı olsun şimdi doktordan geldim kese görünmedi çok yeni dedi ptesi tekrar kan tahlili istedi belki kimyasal gebelik belkide gerçek gebeliktir dedi korktum ya kimyasal olursaslmm canim senin adina cook sevindim ins yukselmeye devam eder :) sanirim 4 haftanin icindesin degerine gore
çok sağol canım bnm Allah razı olsun şimdi doktordan geldim kese görünmedi çok yeni dedi ptesi tekrar kan tahlili istedi belki kimyasal gebelik belkide gerçek gebeliktir dedi korktum ya kimyasal olursaptesi tekrar hcg yaptıracağım
amin canım sende inş duyacan minik kuşun kalp atışlarını sende korkmakorkma canim hakkinda hayirlisi olsun:) bende sana korkma diyrm ama bende kalp atisini dinlemeye gidicem olumsuz bisey olursa diye korkuyorum
her ınsanın yapısına gore degısıyo bnde yenıyım daha 5 haftaık oldum bgn tam doktorm salı gunu gel goruruz dedı ınsallahh bu ıkıncı gıdısm olcak bnımde mıde bulantılarım hafıf oluyo sabahları ozlleıkle doktorma danıstım 6bılemedn 7. haftada baslar dedı asermem cok sımdıden 2 kılo aldm kendımı tutamıyorum esmde bogazına pek duskun saolsun cok destek kılo almam konusunda :) sıkma canını hayrlı haberler Rabbım hepımıze kucagımıza aldıgımız gunlerıde gostersın sag saglım tosun gıbı bebıslerımz olr ınsalllaahh :)slmm cok sevindim cok güzel bir duygudur eminim bugn bende gidicem kalp atislarini dinlemeye saatler gecmiyo sanki:) biryandanda korkuyorum olumsuz bisey duymaktan etrafda okadar cok bos gebelik geciren varki dusunmeden duramiyorum hayirlisi diyorsunm artik ben 6+6 gundeyim ama uykususzluk halsizlik kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum :) saglikli bir gebelikde mide bulantisi olurmus bir hurafeye gore bende olmadigi icin taktim kafama iste sende nasildi belirtiler kalp atsini duyana kadar
bence git aklında kalmasın...Beklesem mi haftaya mi gitsem bilemedim
çok sağol canım bnm Allah razı olsun şimdi doktordan geldim kese görünmedi çok yeni dedi ptesi tekrar kan tahlili istedi belki kimyasal gebelik belkide gerçek gebeliktir dedi korktum ya kimyasal olursaptesi tekrar hcg yaptıracağım
Geç döllenme olmuştur doktorda gördüğü boyutlara göre söylemiştir . Son adet tarihini farklı alalacaksın yani doktorun dediği doğrudurKızlar benimde size bir sorum olcek, ben bugün doktorum gittim en son adet dönemime göre 7. haftadayım. Ama bugün doktorum baktı, ultrason sonucunda 5 hafta 6 günlük gelişim yazıyor. Şimdi hangisi doğru muallaktayım:)
Bana vermedi doktorum Riskli gebeliklere mi veriliyor acaba yoksa önlem için herkese mi veriliyor :/DÜŞÜK OLMASIN DİYE CANIM
epruj bende de aynı problem var şu an 7+2 deyim ama bebek 6+2de. muhtemelen geç döllenme olmuş dedi doktor.ultrasondan görünmedi vajinal muayene ile gördük bebeği geriden geldiği için...inşallah bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bebişler doğururuzKızlar benimde size bir sorum olcek, ben bugün doktorum gittim en son adet dönemime göre 7. haftadayım. Ama bugün doktorum baktı, ultrason sonucunda 5 hafta 6 günlük gelişim yazıyor. Şimdi hangisi doğru muallaktayım:)
Rahat ol canım sıkıntı olacak bir durum değil çünkü benim de geç döllenme oldu 1hafta geç hesaplanıyor son adet e göre okadar..epruj bende de aynı problem var şu an 7+2 deyim ama bebek 6+2de. muhtemelen geç döllenme olmuş dedi doktor.ultrasondan görünmedi vajinal muayene ile gördük bebeği geriden geldiği için...inşallah bi sıkıntı çıkmaz sağlıklı bebişler doğururuz
Tamam ben araştırdım doktora sordum düşükle yada düşük tehdidiyle bir alakası yokmuş, vitamin sadece. Değerlerim normal benim marttan beri folik asitte kullanıyorum, 3. Aydan sonra verilirmiş gerekirse demir hapıyla birlikte..oh rahatladım :)DÜŞÜK OLMASIN DİYE CANIM
bendede var aynisi o yüzden takma kafana benimde adetim 9 hafta 3gün gecti ama bebegim 8 hafta 2 günlük. Önemli degil o doktorumda dedi gec döllenme olmus sorun olmaz diye.Kızlar benimde size bir sorum olcek, ben bugün doktorum gittim en son adet dönemime göre 7. haftadayım. Ama bugün doktorum baktı, ultrason sonucunda 5 hafta 6 günlük gelişim yazıyor. Şimdi hangisi doğru muallaktayım:)
benim hiç olmadı lekelenme sadece akıntı geldi ama beyaz cnm çok dikkat et çalışmıyorsan uzan hiçbir iş yapmakızlar lekelenmesi devam eden var mı aranızda? benim kese göründü. bhcg değerlerim yükseliyor ama lekelenme geçmiyor. ipliksi bişeyler geliyor peçeteye. dr lekenme olduğu için ciddi düşük riski var diyo. 5+4 şuan.
ayyy ne kadar güzel bir duygu ALLAH IM BİZE DE Göstersin bende 7 haftalık sabırsızlıklı bekliyorumslmmm herkeze cook mutluyum dun bebegimin kalp atislarini duydum benim kalbim durucakti :) Allahim isteyen herkeze yasatsin bu duyguyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?