- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
Çok sağol canım allah razı olsun inşşştatlım hiç korkma inş. Allah'ın izni ile hayırlı haberi alırsın:)
Rahat ol canım sıkıntı olacak bir durum değil çünkü benim de geç döllenme oldu 1hafta geç hesaplanıyor son adet e göre okadar..
kızlar lekelenmesi devam eden var mı aranızda? benim kese göründü. bhcg değerlerim yükseliyor ama lekelenme geçmiyor. ipliksi bişeyler geliyor peçeteye. dr lekenme olduğu için ciddi düşük riski var diyo. 5+4 şuan.
slmm cok sevindim cok güzel bir duygudur eminim bugn bende gidicem kalp atislarini dinlemeye saatler gecmiyo sanki:) biryandanda korkuyorum olumsuz bisey duymaktan etrafda okadar cok bos gebelik geciren varki dusunmeden duramiyorum hayirlisi diyorsunm artik ben 6+6 gundeyim ama uykususzluk halsizlik kasik agrisindan baska bisey hissetmiyorum :) saglikli bir gebelikde mide bulantisi olurmus bir hurafeye gore bende olmadigi icin taktim kafama iste sende nasildi belirtiler kalp atsini duyana kadar
Ben de bu haftaya kadar hıc bır bulantım yoktu. Hatta herkese dıyordum kı cok kolay bır hamılelık gecırecegım galıba ama suan 7+4 um. 7+1 den beri inanılmaz bulantım var. Bır arkadaşım demıstı de ınanmamıstım. 8. Haftaya baskar başlamaz bır başladı bulantılarım bır ay kendıme gelemedim dıye. Yanı o yüzden endıse etme canım erken olabılır. Insallah cok rahat, kolay ve sağlıklı gebelıkler gecırırız...
Kizlarrrrr
5hafta 4gunlukken keseyi gordujk
Suan 6hafta2gunluguz
Sali gunu. 6hafta 4gunluk olcaz.. Ama kalbini duyarmiyim.. Bilmiyrumm.. Doktr gel dedi ama .. Bn yinede endiseleiyim duyarmiyim diye.. Nezamn duydunuz 6hafta 4gunlukken duyulur degilmi..
aynı şekildeyim ben de ya, bu haftaya kadar hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamamıitım hatta hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamıştım ama 7. hafta başından itibaren bulantılarım başladı acayip iştahsızlık yaşıyorum. hangi yemeği düşünsem kaçmak istiyor canım. kahvaltı yapamıyorum hiç bir simitle geçiştiriyorum. akşam sadece bol limonlu yeşil salata yiyebiliyorum. bakalım ne kadar daha devam edecek bu durum. hayırlısıBen de bu haftaya kadar hıc bır bulantım yoktu. Hatta herkese dıyordum kı cok kolay bır hamılelık gecırecegım galıba ama suan 7+4 um. 7+1 den beri inanılmaz bulantım var. Bır arkadaşım demıstı de ınanmamıstım. 8. Haftaya baskar başlamaz bır başladı bulantılarım bır ay kendıme gelemedim dıye. Yanı o yüzden endıse etme canım erken olabılır. Insallah cok rahat, kolay ve sağlıklı gebelıkler gecırırız...
Insalllhhhhhh canimmm yaaa muhtemelen vajinal usg olcak... Yarin buyuk gunn insallh duyarim kuzumun kalbini.. Allhim yawrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinn aminnnslmm cnm ben 6+3 gunlukdu duydugumda duyabilirsin sanirim ama 7.haftada duyanda var insallah hayirli hbrler alirsin
Bende 6hafta 4gunluguz.. Bndede tik yokk doktora demistim erken sewinme dedi 8ila 10haftalarda baslayabilir.. Dedi.. Senide gordum.. Dogruymus hakketten simdi korkmaya basladim neguzel sewiniyrdum bnde inanmiyrdum olmadi busaatten sonrada olmaz.diye ama hayrlisi allhimdan..Ben de bu haftaya kadar hıc bır bulantım yoktu. Hatta herkese dıyordum kı cok kolay bır hamılelık gecırecegım galıba ama suan 7+4 um. 7+1 den beri inanılmaz bulantım var. Bır arkadaşım demıstı de ınanmamıstım. 8. Haftaya baskar başlamaz bır başladı bulantılarım bır ay kendıme gelemedim dıye. Yanı o yüzden endıse etme canım erken olabılır. Insallah cok rahat, kolay ve sağlıklı gebelıkler gecırırız...
Masalllhhhh allhim banada nasip etsin insallh duymayi.. Allhim saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsin cnmKizlar dün cok kötü karin agrisiyla doktora gittim gece. Ama öyle korktum ki bebegime birsey oldu diye. Ben korkuyorum belli ediyorum korktugumu. Esimde ben daha cok kormiyayim diye belli etmedi. Hastaneye gittik hemen kontrolle aldilar. Ben bebegimin kalp atisini duymamistim daha sadece doktor ultrasonla bakip iyi demisti. Dünde gidince kalp atisini duyduk esimde bende. Onunkini dinlerken benim kalbim duracakti nerdeyse. Her serde vardir bir hayir doktora nasil gittim neyle döndüm. Cok mutluyuuummnm
Masalllhhhh allhim banada nasip etsin insallh duymayi.. Allhim saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsin cnm
mrb kızlarr bnde bgun adet donemıne gore 5+2 beta hcg degerıme göre 5+4 oluyorm kafam cok karstı oktorum carsamba goruruz artık dedı yormları okuyorm gec görenlerde var stres oluyorm beklesem mı bayramdan sonra gtsem yada gtsem mı bılemedım ılk regl 4 gun gectgınde gtmstım hıc bsy goremedı doktr tahlıller yapldı ılk hamılelıgım ustunden 10 gun gectı reglımn of cok kararsızım napıcam lutfen akıl vern bana ya lekelenmemde 4 gundr hıc yoktu dun 2 damla bırde bu sabah 2 damla kadar gelms dun baza kaldrdm ondan mı acaba esım cok kızdıacık sarı seklınde szce ne olablr ne yapaym hmde carsamba gnu hem keseyı hemde kalp atsları duyablrmıyım yoksa bayramdan snramı gtsem ((
keseyı gormem bıle mutlu eder bnı ama kotu bsy duymaktan korkuyorm degerlerıme cok ıyı dedı doktora 3 dfa srdum bos gebelık degl dmı dıe :) olsa degerın farklı olrdu gayet norml dedı ama korkyrm yınede 5 ay bekledım olr dıe olmadı doktora gttm acaba sorn mu var dıye hıc umudum olmadgı anda Rabbm verdı elımdende almasn ne bnm ndde kımsenn o yuzden beklıym dıorm gelıssn ıyıce ama dayanamıyorm yınede :)canım gidersen eğer keseyi görürsen mutlu ol. kalp atışlarını duymazsan eğer üzülme ama.. daha haftası küçük. inşallah ikisini de görürsün ama dediğim gibi kalp atışlarını duymazsan üzülme...Bence git...:)
canım anlıyorum seni benmki ve seninki nerdeyse aynı zamandalar. ben de heyecanlıyım. ama endişeni at üstünden rahat rahat gelişsin bebiş...keseyı gormem bıle mutlu eder bnı ama kotu bsy duymaktan korkuyorm degerlerıme cok ıyı dedı doktora 3 dfa srdum bos gebelık degl dmı dıe :) olsa degerın farklı olrdu gayet norml dedı ama korkyrm yınede 5 ay bekledım olr dıe olmadı doktora gttm acaba sorn mu var dıye hıc umudum olmadgı anda Rabbm verdı elımdende almasn ne bnm ndde kımsenn o yuzden beklıym dıorm gelıssn ıyıce ama dayanamıyorm yınede :)
Aminnnn hepimize hayrli olsun cnm.. Allhim saglikli sihhetli kucagimiza almayi nasip etsintebrik ederim hayırlı olsun.
Amiiiiin canim amiiiiiin en yakin zamanda sende duyarsin insallah icindeki kalp atislarini. O kadar güzel bir duyguki tatlim anlatamam Allahim herkese isteyen dileyen herkese nasib etsinMasalllhhhh allhim banada nasip etsin insallh duymayi.. Allhim saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsin cnm
aynı şekildeyim ben de ya, bu haftaya kadar hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamamıitım hatta hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamıştım ama 7. hafta başından itibaren bulantılarım başladı acayip iştahsızlık yaşıyorum. hangi yemeği düşünsem kaçmak istiyor canım. kahvaltı yapamıyorum hiç bir simitle geçiştiriyorum. akşam sadece bol limonlu yeşil salata yiyebiliyorum. bakalım ne kadar daha devam edecek bu durum. hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?