ağustos ayında hamile kalanlar buraya

tatlım bol bol yat ani hareket yapma, yukarılara uzanma , koşma , ev işlerine falan ara ver , hareketlerini en azından belli bir süre yavaşlat , yataktan kalkarken bir anda kalkma , dönerken falan dikkatli ol, yüzüstü yatma, ayrıca maydonoz yeme, kuru soğan yeme bunlarda yumurtalıkları temizlediklerinden doktorlar tarafından ilk 3 ay önerilmiyor:)
Ayrıca rahat ol bol bol dua et:)

Kizlar dün cok kötü karin agrisiyla doktora gittim gece. Ama öyle korktum ki bebegime birsey oldu diye. Ben korkuyorum belli ediyorum korktugumu. Esimde ben daha cok kormiyayim diye belli etmedi. Hastaneye gittik hemen kontrolle aldilar. Ben bebegimin kalp atisini duymamistim daha sadece doktor ultrasonla bakip iyi demisti. Dünde gidince kalp atisini duyduk esimde bende. Onunkini dinlerken benim kalbim duracakti nerdeyse. Her serde vardir bir hayir doktora nasil gittim neyle döndüm. Cok mutluyuuummnm

Ben de bu haftaya kadar hıc bır bulantım yoktu. Hatta herkese dıyordum kı cok kolay bır hamılelık gecırecegım galıba ama suan 7+4 um. 7+1 den beri inanılmaz bulantım var. Bır arkadaşım demıstı de ınanmamıstım. 8. Haftaya baskar başlamaz bır başladı bulantılarım bır ay kendıme gelemedim dıye. Yanı o yüzden endıse etme canım erken olabılır. Insallah cok rahat, kolay ve sağlıklı gebelıkler gecırırız...

sagol tatlim bu arada kalp atisini duydum cok sukur suan 6+6 demekki cok az kaldi ayy korkmaya basladim iyiydi boyle :) bende bas donmesi artti simdilik insallah dedigin gibi iyi gecer :)

slmm cnm ben 6+3 gunlukdu duydugumda duyabilirsin sanirim ama 7.haftada duyanda var insallah hayirli hbrler alirsin

aynı şekildeyim ben de ya, bu haftaya kadar hiç bir şekilde mide bulantısı yaşamamıitım hatta hiçbir hamilelik belirtisi yaşamamıştım ama 7. hafta başından itibaren bulantılarım başladı acayip iştahsızlık yaşıyorum. hangi yemeği düşünsem kaçmak istiyor canım. kahvaltı yapamıyorum hiç bir simitle geçiştiriyorum. akşam sadece bol limonlu yeşil salata yiyebiliyorum. bakalım ne kadar daha devam edecek bu durum. hayırlısı

slmm cnm ben 6+3 gunlukdu duydugumda duyabilirsin sanirim ama 7.haftada duyanda var insallah hayirli hbrler alirsin
Insalllhhhhhh canimmm yaaa muhtemelen vajinal usg olcak... Yarin buyuk gunn insallh duyarim kuzumun kalbini.. Allhim yawrularimizi kucagimiza almayi nasip etsinn aminnn

Bende 6hafta 4gunluguz.. Bndede tik yokk doktora demistim erken sewinme dedi 8ila 10haftalarda baslayabilir.. Dedi.. Senide gordum.. Dogruymus hakketten simdi korkmaya basladim neguzel sewiniyrdum bnde inanmiyrdum olmadi busaatten sonrada olmaz.diye ama hayrlisi allhimdan..

Masalllhhhh allhim banada nasip etsin insallh duymayi.. Allhim saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsin cnm

mrb kızlarr bnde bgun adet donemıne gore 5+2 beta hcg degerıme göre 5+4 oluyorm kafam cok karstı oktorum carsamba goruruz artık dedı yormları okuyorm gec görenlerde var stres oluyorm beklesem mı bayramdan sonra gtsem yada gtsem mı bılemedım ılk regl 4 gun gectgınde gtmstım hıc bsy goremedı doktr tahlıller yapldı ılk hamılelıgım ustunden 10 gun gectı reglımn of cok kararsızım napıcam lutfen akıl vern bana ya lekelenmemde 4 gundr hıc yoktu dun 2 damla bırde bu sabah 2 damla kadar gelms dun baza kaldrdm ondan mı acaba esım cok kızdı acık sarı seklınde szce ne olablr ne yapaym hmde carsamba gnu hem keseyı hemde kalp atsları duyablrmıyım yoksa bayramdan snramı gtsem ((

canım gidersen eğer keseyi görürsen mutlu ol. kalp atışlarını duymazsan eğer üzülme ama.. daha haftası küçük. inşallah ikisini de görürsün ama dediğim gibi kalp atışlarını duymazsan üzülme...Bence git...:)

keseyı gormem bıle mutlu eder bnı ama kotu bsy duymaktan korkuyorm degerlerıme cok ıyı dedı doktora 3 dfa srdum bos gebelık degl dmı dıe :) olsa degerın farklı olrdu gayet norml dedı ama korkyrm yınede 5 ay bekledım olr dıe olmadı doktora gttm acaba sorn mu var dıye hıc umudum olmadgı anda Rabbm verdı elımdende almasn ne bnm ndde kımsenn o yuzden beklıym dıorm gelıssn ıyıce ama dayanamıyorm yınede :)

canım anlıyorum seni benmki ve seninki nerdeyse aynı zamandalar. ben de heyecanlıyım. ama endişeni at üstünden rahat rahat gelişsin bebiş...

A
Masalllhhhh allhim banada nasip etsin insallh duymayi.. Allhim saglikli sihhetli kucagina almayi nasip etsin cnm
Amiiiiin canim amiiiiiin en yakin zamanda sende duyarsin insallah icindeki kalp atislarini. O kadar güzel bir duyguki tatlim anlatamam Allahim herkese isteyen dileyen herkese nasib etsin

Benim midem zaten önceden beri hassastı şimdi iyice bir hassaslaştı... Biri hazırlayıp önüme getirmesem su bile içmeyeceğim sankı... Bir yerde zencefilin iyi geldiğini okudum ama tam olarak bilmediğim için içmedim. Yarın doktor randevum soracagım doktora. Icebılırsın derse sana da soylerım canım... Bir de çıkardıktan sonra o kadar perısan hıssedıyorum sankı hasta gıbı yatmak geliyor ıcımden. Ama ıse gıdıyorum. Allah yardımcımız olsun. Ben yine de halimden cok memnunum yavrularımız saglıklı olsun da... Dilerim bundan sonra rahat bir hamilelik geçiririz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…