Ben de çok bulantılı geçirmiyorum sabahları az miktarda bulantım oluyor.Canım zencefili bende duydum ama doktoruna danışmadan kullanma evetBenim midem zaten önceden beri hassastı şimdi iyice bir hassaslaştı... Biri hazırlayıp önüme getirmesem su bile içmeyeceğim sankı... Bir yerde zencefilin iyi geldiğini okudum ama tam olarak bilmediğim için içmedim. Yarın doktor randevum soracagım doktora. Icebılırsın derse sana da soylerım canım... Bir de çıkardıktan sonra o kadar perısan hıssedıyorum sankı hasta gıbı yatmak geliyor ıcımden. Ama ıse gıdıyorum. Allah yardımcımız olsun. Ben yine de halimden cok memnunum yavrularımız saglıklı olsun da... Dilerim bundan sonra rahat bir hamilelik geçiririz...
ewet canım haklısın cok saol rahatlattn bnı ılk olna ınsan panık hycan yapıo dha oncedn blmedgm ıcın bu duyguyu cok farklıymıs Rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..canım anlıyorum seni benmki ve seninki nerdeyse aynı zamandalar. ben de heyecanlıyım. ama endişeni at üstünden rahat rahat gelişsin bebiş...
mrb kızlarr bnde bgun adet donemıne gore 5+2 beta hcg degerıme göre 5+4 oluyorm kafam cok karstı oktorum carsamba goruruz artık dedı yormları okuyorm gec görenlerde var stres oluyorm beklesem mı bayramdan sonra gtsem yada gtsem mı bılemedım ılk regl 4 gun gectgınde gtmstım hıc bsy goremedı doktr tahlıller yapldı ılk hamılelıgım ustunden 10 gun gectı reglımn of cok kararsızım napıcam lutfen akıl vern bana ya lekelenmemde 4 gundr hıc yoktu dun 2 damla bırde bu sabah 2 damla kadar gelms dun baza kaldrdm ondan mı acaba esım cok kızdıacık sarı seklınde szce ne olablr ne yapaym hmde carsamba gnu hem keseyı hemde kalp atsları duyablrmıyım yoksa bayramdan snramı gtsem ((
canım anlıyorum seni benmki ve seninki nerdeyse aynı zamandalar. ben de heyecanlıyım. ama endişeni at üstünden rahat rahat gelişsin bebiş...
hayır duymadım. zeten 3 gün az miktrada kahverengi akıntım olmuştu . düşük riskim de var aslında. allah ne gösterecek sakin bir şekilde beklemeye çalışıyorum. 3 gn sonra randevum var. tahminen kalp atışlarını duyamayacağım keseyi görsem şükredeceğim:)kalp atışını duydun mu ?
hayır duymadım. zeten 3 gün az miktrada kahverengi akıntım olmuştu . düşük riskim de var aslında. allah ne gösterecek sakin bir şekilde beklemeye çalışıyorum. 3 gn sonra randevum var. tahminen kalp atışlarını duyamayacağım keseyi görsem şükredeceğim:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
onun üstünde yazdığımı oku canımnoldu tatlım??????????????????
bence doktorun ne diyosa onu yap, ordan burdan okuduklarınla ilaç içme .onun üstünde yazdığımı oku canım
çok kötütüym ve çaresizim bana dua et ne olur Rabbim verdi inş bağışlarda banabence doktorun ne diyosa onu yap, ordan burdan okuduklarınla ilaç içme .
inşş canım bnm inşşş sadece dua ediyorummamin inşallah, ama sen de biraz kendini telkin etmeye ve mutlu olmaya çalış, kötü düşünce kötülüğü getirir. Şuan içinde senin yardımınla büyümeye çalışan bebeğin var onu düşün..
Hayırlı olsun :)agustos hamilelerine bende katiliyorum :) su anda 5 haftaligiz, 3 gun once ogrendik ve yerdemiyim goktemiyim inanin bilmiyorum. Tabikide Rabbim kismet ettigi icin cok mutluyuz, sansliyiz, ama planlanmamisti aslinda. Biraz zamani vardi sanirim. O yuzden hamilelik fikrine alismaya calisiyorum, kafam inanilmaz karisik. Esiminde kafasi cok karisik, ustelik ogrendikten bir gun sonra yurtdisina gitmek zorunda kaldi is icin. Henuz hamileligimi kimseylede paylasamiyorum, icim icimi yiyor. Burada 'hamileyim' demek bile oyle tuhaf geliyorki, sanki parmaklarim yaziyo sadece :)
Sizlerin heyecanini gorunce kalbim daha cok carpmaya basladi haha.
sanirim bu foruma bayagi bi girip cikacagim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?