ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Ben de çok bulantılı geçirmiyorum sabahları az miktarda bulantım oluyor.Canım zencefili bende duydum ama doktoruna danışmadan kullanma evet

canım anlıyorum seni benmki ve seninki nerdeyse aynı zamandalar. ben de heyecanlıyım. ama endişeni at üstünden rahat rahat gelişsin bebiş...
ewet canım haklısın cok saol rahatlattn bnı ılk olna ınsan panık hycan yapıo dha oncedn blmedgm ıcın bu duyguyu cok farklıymıs Rabbım hepımıze saglıkla sıhhatle bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın..

Sevgili anne adayları ve anne olmak isteyenler (İnşallah) bugün benden çok koyu renkli akıntı gibi bir leke geldi. Biraz araştırdım , kırmızıya dönmesi halinde hemen doktora gidicem, ama genel görüşlerde dinlenin diyorlar. Gelişmeleri aktaracağım:)

Merhaba, seninle aşağı yukarı aynı dönemlerdeyiz. ben 4+3 de gittim küçücük bi kese göründü, o yüzden bence sen şuan hiç beklemeden bi doktora git, keseni gör için rahatlasın bayramdan önce . Ben 11 Ekim e randevu aldım , İnşallah o tarihte de miniğimizin kalbini duyacağız. Bizi de bilgilendir.

kalp atışını duydun mu ?
hayır duymadım. zeten 3 gün az miktrada kahverengi akıntım olmuştu . düşük riskim de var aslında. allah ne gösterecek sakin bir şekilde beklemeye çalışıyorum. 3 gn sonra randevum var. tahminen kalp atışlarını duyamayacağım keseyi görsem şükredeceğim:)

Hayırlı haberler alırsın inşallah..

kızlar günaydın ben hamile kalınca 8 yıldır kullandığım antidepresanlaro birden kesmek zorunda kaldım şuan çok kötüyüm dünyam başıma yıkıldı psikiyatri doktorum pasiflora al eczaneden bitkisel şurup ona devam et dedi baş dönmesinden yürüyemiyorum paxil 20 mg kullanan varmıydı hamileyken ben dayanamıyorum yarım attım az önce sitelerde okuoyorum çoğu kişi hamileyken kullanmış bide dün doktora gittim değerlerim 584 e yükselmiş çok sağlıklı gebelik dedi iki üç haftalık henüz dedi oysa 5 haftalık olması gerekmiyormuydu birazdan psikiyatri doktorumu arıyacam kötüyüm dua edin

amin inşallah, ama sen de biraz kendini telkin etmeye ve mutlu olmaya çalış, kötü düşünce kötülüğü getirir. Şuan içinde senin yardımınla büyümeye çalışan bebeğin var onu düşün..

bir yerde okudum erken başlayan bulantılar kız çocuğu 1 buçuk 2 aydan sonra başlayanların erkek çocuğu olurmuş. benim oğlumun bulantıları 2 buçuk aylıkken başlamıştı şimdiki bebeğimde daha tahlil ettirmeden bulanmıştı. doğrumudur yanlışmı bilemiyorum

agustos hamilelerine bende katiliyorum :) su anda 5 haftaligiz, 3 gun once ogrendik ve yerdemiyim goktemiyim inanin bilmiyorum. Tabikide Rabbim kismet ettigi icin cok mutluyuz, sansliyiz, ama planlanmamisti aslinda. Biraz zamani vardi sanirim. O yuzden hamilelik fikrine alismaya calisiyorum, kafam inanilmaz karisik. Esiminde kafasi cok karisik, ustelik ogrendikten bir gun sonra yurtdisina gitmek zorunda kaldi is icin. Henuz hamileligimi kimseylede paylasamiyorum, icim icimi yiyor. Burada 'hamileyim' demek bile oyle tuhaf geliyorki, sanki parmaklarim yaziyo sadece :)

Sizlerin heyecanini gorunce kalbim daha cok carpmaya basladi haha.

sanirim bu foruma bayagi bi girip cikacagim:)

Hayırlı olsun :)

Tesekkur ederim canim, ilk kutlayan tebrik eden kisi sensin :) Sanada hayirli olsun, sizdede cok yeni. Alisabildin mi hamilelik fikrine? Ve dahada onemlisi: nasil alistin?

Kafamda bir milyon soru, dogru yemekleri yiyormuyum, sporu birakmak zorundamiyim, ya cok kilo alirsam, nasil zayif kalabilirim ve dogru beslenip sadece bebegin gelismesini saglarim, esimle hazirsiz yakalandik, nasil hazirlanacagiz (piskolojik olarak)...

pfff. bide bunun tabi herkese aciklamasi var. patronuma nezaman anlatacagim, is arkadaslarima nezaman? arkadaslarima nezaman? aileme nezaman?

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…