ağustos ayında hamile kalanlar buraya

hayırlı olsun , benimde ilk gebeliğim. hepsi zamanla olur herhalde :) bende henüz alışamadım ama herkese duyurduk, sadece iş arkadaşlarım bilmiyor, onlara da 2. bittikten sonra söylemeyi planlıyoruz.

hayırlı olsun , benimde ilk gebeliğim. hepsi zamanla olur herhalde :) bende henüz alışamadım ama herkese duyurduk, sadece iş arkadaşlarım bilmiyor, onlara da 2. bittikten sonra söylemeyi planlıyoruz.

Tesekkur ederim canim sizede hayirli ugurlu olsun. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Heyecaninizi herkesle paylasmissin ne guzel. E ama simdi herkes karismiyormu, yok yorulma, yok kosturma, yok sunu soyle bunu boyle yap falan?
Su anda henuz sadece ikimizin bildigi bir sir olmasi aslinda cok hosuma gidiyor, en az 12 haftalik olana kadar beklemek istiyorum (basarili olmayabilirim tabi haha..). Neyse, su anda konsantre olmam gereken tek sey hamilelik fikrine alismak. Hem ben, hemde esimin alismasi.

slm kızlar ben de dün doktora gittim 7+1 ken bebeğimin kalp atışlarını gördüm muhteşem bi duygu ultrasonda da 7 haftalık gözüküyor ve boyu 9mm bebeişimin ve bir de idrar yollarımda iltihap olduğu için doktor günde en az 4 litre su iç dedi yoksa düşük yaparsın dedi rabbim hepimizin bebeğini sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip etsin

Kızlar bende ağustos hamılesıyım 6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk bebegımızın alttan ultrasynla mecbr kaldk cnku kanamam oldu ve ben tedırgn olunca doktrm baktı ve kalp atışı 100 du ama netten baktım 110-160 arası yazıyrdu szce kotumu bu doktrm kalpı daha yenı oluşmuş suan yavaş atıyr ama bırdahakı geldgnde cok daha hızlı atack dedı ama içim raht degil

Canım kalp atış hızı kaçtı benmkı 6 haftalk ve 100 düşük geldı sankı bana

selam kızlar coklu alıntı yaptım ama onlara nasıl cvp vercem sımdı bılemedım

kızlar madem alıntı yapamıyorum boyle yazayım..kardelendı sanırım, degerın artmıs cok sewındım canım. bu benım ıkıncı gebelıgım.ilkınde kalp atısını 6+.. gunlerde duymustuk bunda 7+1 de duyduk.endıselenmeyın.bu bebıslerın hepsı ayrı bı tur. ınsallah sagsalım kucaklarız. bu ay olmayanlarda onumuzdekı ay nasıp olur ınsallah.
doktorum bana gyno ferro ve decavıt verdı.hatta bırde progestana dewam etmemı soykedı.rahımde kanama alanı vardı dıye.artık kanama alanı yok.ve esra daha tecrubeli oldugu ıcın kullanmıyor progestanı ılk gebelıgımde fazlaca okudum arastrdım.kımı zaman faydasını gorsemde cogunlukla zararını gordum.cok okumayın.bnm gbı doktorculuk oynamayın der sewgıyle kucaklarım

12 haftaya kadar nasıl bekliceksin, bence imkansız :) ben çatlarım , bide eskiler şey der ' bebeği saklamak iyi değil sağır olur '
şaka bi yana ben sevincimi bir an önce paylaşanlardanım , hayır duası da alıyorum , karışan eden yok. bence sende o kadar bekleme , en azından yakın çevrene söyle, aile akraba gibi.

allah hepimizin bebişlerini nazardan korusun.

sana kesinlikle katılıyorum , bence de çok okumak iyi değil, hatta ben foruma bile girmemeye özen gösteriyorum, çünkü insan kötü olan bişeyi okuyunca onun da başına gelecek gibi hissediyor, psikolojik olarak o belirtiler onda da gözleniyor vs.
kesinlikle çok haklısın..

ewet işte aynen dedıgın seylerı yasadım.kotu bıse okuyorum işte bu belırtı bende de oldu.benım mıdem nıye bulanmıo yok gozum nıye kararmıyo yoksa kımyasal gebelık mı bos gebelık mi..vs vs kafa utuluyodum:)
ılkınde tas gıbıydım hıcbıseyım yoktu.bunda mıdem bulanıyo gozum kararıyo halsızım cok kotuyummmmm:S

Canım seni tüm kalbimle tebrik ediyorum. Aynı durumdayız bizde ufaktan düşünür gibi yapıp, daha zamanı var diyorduk :) Allah nasip etti, çok şükür:) Bizde eşimle kimseyle paylaşmadık, hani biraz geçsin hemen söylenmez derler yaaaa, bizim de kulağımıza takıldı, biraz daha bekleyelim diyoruz. Bayramdan sonra ailelerimizi çağırıp süpriz bir şekilde söylemeyi düşünüyorum, sonra da arkadaşlar tabiiii:)

Merhaba, şuan 7+3 üm. Çok şükür ama hala inanamıyorum hamile olduğuma Rabbim isyeten herkese nasip etsin. Kısmet olursa 18 Mayıs gibi doğum olacak inşallah.
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bnde hamileyim yeni birşey soracağım canım son adet tarihine göre hesaplanmıyormu doğum bnm 19 ağustos adet tarihimdi doktor pazartesi 584 küsür değerime 3 haftalık dedi nasıl olur 19 ağustosa göre doğumum değilmi biran önce günler geçsin diyorum çünkü çok sıkıntı çekiyorum

Geç döllenmemi acaba canım bende açıkçası anlamadım ki.. Şuan 6+2 felan olmalısın hesaplamalara göre ama dediğim gibi geç döllenme olmuş olabiliyor.

Haha, belki doktorumla gorustukten sonra soyleriz, esimle birlikte karar verelim dogru zamanin nezaman olduguna (yurtdisinda su an). Aslinda birazcik hosumada gidiyor sadece ikimizin bildigi bir sir olmasi :) Bebegi uzun saklayanlar icindir o, ben sadece bu riskli donemin azcik ilerlemesini istiyorum hihi.
Amiiin canim insallah!

bu arada bu aksam ablama gidecegim, nasil duracagim soylemeden bilmiyorum inan haha..

Tebrikler canim, ne guzel :) soyleme seklide onemli evet, bu konuda biraz dusundum hihi. Minik bebek patikleri alip paketlemek istiyorum. Tekini kayinvalideme, digerinide annecigime vermek istiyorum:) arkadaslarimi/kuzenlerimi eve toplayip hepsine birden anlatmak istiyorum, uzakta olan arkadaslarima icinden bebek corabi cikan birer kart atmak istiyorum, ofiste arkadaslara haftalik toplantida soylemek istiyorum (ama tabi once patronuma bildirmem gerekiyor).

dun ilk kez biriyle paylastim ama (sizi saymazsam tabi hihi). ofiste bir is arkadasim yazdan once bebek aldirdi maalesef (down sendromluydu). yeniden bebek istiyorlardi, ve dikkat ediyorum, gobus buyuyo hep ne is falan dedim, asil sen soyle, sende var biseyler dedi, yok sen soylerdin yok ben soylerdim derken bi baktik sarilmisiz ikimizde hamileyiz hihi. o 10 haftalik ben 5 bucuk. en azindan sunu soyle bunu boyle yap diyen biri var etrafimda su an, pek bi egleniyoruz minik sirrimizla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…