Haha, belki doktorumla gorustukten sonra soyleriz, esimle birlikte karar verelim dogru zamanin nezaman olduguna (yurtdisinda su an). Aslinda birazcik hosumada gidiyor sadece ikimizin bildigi bir sir olmasi :) Bebegi uzun saklayanlar icindir o, ben sadece bu riskli donemin azcik ilerlemesini istiyorum hihi.
Amiiin canim insallah!
bu arada bu aksam ablama gidecegim, nasil duracagim soylemeden bilmiyorum inan haha..
Tebrikler canim, ne guzel :) soyleme seklide onemli evet, bu konuda biraz dusundum hihi. Minik bebek patikleri alip paketlemek istiyorum. Tekini kayinvalideme, digerinide annecigime vermek istiyorum:) arkadaslarimi/kuzenlerimi eve toplayip hepsine birden anlatmak istiyorum, uzakta olan arkadaslarima icinden bebek corabi cikan birer kart atmak istiyorum, ofiste arkadaslara haftalik toplantida soylemek istiyorum (ama tabi once patronuma bildirmem gerekiyor).
dun ilk kez biriyle paylastim ama (sizi saymazsam tabi hihi). ofiste bir is arkadasim yazdan once bebek aldirdi maalesef (down sendromluydu). yeniden bebek istiyorlardi, ve dikkat ediyorum, gobus buyuyo hepne is falan dedim, asil sen soyle, sende var biseyler dedi, yok sen soylerdin yok ben soylerdim derken bi baktik sarilmisiz ikimizde hamileyiz hihi. o 10 haftalik ben 5 bucuk. en azindan sunu soyle bunu boyle yap diyen biri var etrafimda su an, pek bi egleniyoruz minik sirrimizla :)
Ben daha hazırlıklı olarak hamile kaldım belki sana göre daha avantajlıyımdır ama bu sabah ben birden bire korkuyla uyandım nasıl doğum yapcam diye ve sonra bşr daha uyuyamadım.. Ya da kilo almaktan hala korkuyorum oyüzden alışmak ister istemez vakit alacak sanırım :)Tesekkur ederim canim, ilk kutlayan tebrik eden kisi sensin :) Sanada hayirli olsun, sizdede cok yeni. Alisabildin mi hamilelik fikrine? Ve dahada onemlisi: nasil alistin?
Kafamda bir milyon soru, dogru yemekleri yiyormuyum, sporu birakmak zorundamiyim, ya cok kilo alirsam, nasil zayif kalabilirim ve dogru beslenip sadece bebegin gelismesini saglarim, esimle hazirsiz yakalandik, nasil hazirlanacagiz (piskolojik olarak)...
pfff. bide bunun tabi herkese aciklamasi var. patronuma nezaman anlatacagim, is arkadaslarima nezaman? arkadaslarima nezaman? aileme nezaman?
son adet tarihinin başlangıcına göre hesaplanıyor benim hesabıma göre 7+1di gittiğimde ultrasonda da 7 haftalık çıktı seninki öle çıktıysa geç döllenmedir o yüzden doktorun dediğini söyleyeceksin hesaplamalar değişiyor yani ayrıca benim doğuma burda 18 diyor ama doktor 14 mayıs dedi[/QUOTE][QUOTE="karlarprensesi, post: 37170202, son adet tarihine göre hesaplanmıyormu doğum bnm 19 ağustos adet tarihimdi doktor pazartesi 584 küsür değerime 3 haftalık dedi nasıl olur 19 ağustosa göre doğumum değilmibiran önce günler geçsin diyorum çünkü çok sıkıntı çekiyorum
Benim de aynı şekilde bugün doktora gittik 7+3 diye hesaplamıştık önceden doktorla bugün ise ultrasonda 7+6 çıktı. Geç döllenme olduğu için son adetime göre zaten hesaplayamıyoruz. Ama 7+6 doğru çünkü yumurtamın öatlama günüyle aynı güne denk geliyor[/QUOTE]son adet tarihinin başlangıcına göre hesaplanıyor benim hesabıma göre 7+1di gittiğimde ultrasonda da 7 haftalık çıktı seninki öle çıktıysa geç döllenmedir o yüzden doktorun dediğini söyleyeceksin hesaplamalar değişiyor yani ayrıca benim doğuma burda 18 diyor ama doktor 14 mayıs dedi
canım geç döllenme olmuş olsa bile son adet tarihine göre doğum günü hesaplamıyormu
cbbeell merhaba. gecmis olsun, ya benim de cok bulanti kusmalarim var, kusmamak icin surekli yatiyorum. serumu taktirdiktan sonra gecti mi bulantin?merhaba kızlar...sadece ben değilmişim demek ki bulantı kusma yaşayan... 2 haftadır yemek yiyemiyorum çok halsizim kusmaktan boğazım yara oldu dün doktoru aradım hemen gel acilden giriş yap serum takalım dedi.şimdi daha iyiyim tavsiye ederim size de...çook mutsuzum bulantıyla yaşamaktan. inşallah tez zamanda geçer...
benımde çok mıde bulantım var. halsızım hep uyumak istıyorum. folık asıtte yapıyormus mıde bulantısı ama benım kı bıteli 1 hafta oldu . dr da daha içmene gerek yok dedi. ama ne yedıysem yıne fayda etmıyor ,kısa aralıklarla yıyerek mıde bulantısını cozmeye calısıyorum. ama sabah ve aksam fena oluyorum . mıde bulantım olmasın herseye razıyımistifra etmekten nefret edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?