ağustos ayında hamile kalanlar buraya

mrb kızlar geçmiş bayramızın mübarek olsun bnmde çok bulantım var dediğiniz gibi mide bulantısı olmasın herşey olsun çünkü bnde çok çekmişim bulantıdan Rabbim tez elden şifalarını versin bize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla

cbbeell merhaba. gecmis olsun, ya benim de cok bulanti kusmalarim var, kusmamak icin surekli yatiyorum. serumu taktirdiktan sonra gecti mi bulantin?

Bende sürekli yatmak istiyorum canım inanılmaz bi durum.bi de bankacıyım düşün durmumu herkes kokuyor zaten normalde benim reflüm var hamilelikle birlikte çok zorladı beni.tavsiye ederim serumu.doktor 2 gün götürür bu seni dedi.o zaman ben her hafta geliyim dedim durumu göre bakalım dedi.

hiç sorma canım bnde bugün işe başladım sanki bulantıdan ecel terleri döküyorum psikilojim altüst ömür boyu sürecek gibi geliyo hiç dayanamıyorum

Ben suan da 8+3 üm. Bulantılarım çok kötü. Kusmamak için zor tutuyorum kendimi boğazlarım aşırı derecede tahriş oluyor. Ne yapalım bununda cilvesi bu

Bana çalışmak biraz daha iyi geldi, çok da yoğun çalışıyorum . Mail telefon trafiği hiç bitmiyor, biraz unutuyorum, evde daha zor sanki.. Bilemiyorum ya zaman biran önce geçsin , mercimekler 4 aylık olsun, bizde rahatlayalım, bu arada benim doktor randevum ctesi günü. İnşallah bebeğimi de kalbinin atışını da görürüz, ilk defa göreceğim kendisini :)

Seninki benimkinden daha zor canim, gecmis olsun hepimize, aynen dedigin gibi her yer herkes kokuyor yaa. Onumuzdeki hafta randevum var benimde sorayim bi doktoruma. Olursa bende deneyecem bakalim. insallah hepimizin cabucak gecer.

Selam kızlar benim bebişimde 8 haftalık oldu,folikasit içmek kabus gibi ilacın kutusundan bile tiksindim her gün yarım içiyordum dr.um 1 gün içip 1 gün içme o zaman dedi,bu arada geçen hafta kalp atışlarını da duyduk inanılmaz güzel bir duygu.Doktorum çok güleryüzlü çok tatlı beni inanılmaz motive ediyor

G gdinc2210 folik asitin nesinden miden bulanıyor :) kokusuz tatsiz bişey , Ben Folic1 kullanıyorum. günlük 400 mg almamız gerekiyor, bol suyla yut gitsin..

saricivciv87 ilactan tiksindim niye oldugunu da inan bilmiyorum gecmiste dogum kontrol hapi kullaniyordum o da minik biseydi folikasit gibi o da boyle yapiyordu beni tiksiniyordum ilac aklima geldikce midem kalkiyordu yine ayni durumdayim

Merhaba kızlar...bende 9+1 günlük hamileyim...iyi geçiyor hamileliğim çok şükür sadece akşamları hafif halsizliğim var o kadar..Cevizimi günlük sütümü etimi balığımı eksiksiz yemeğe calışıyorumda istediğim gibi su içemiyorum ya söle 2-3 lt su içebilsem tiksineden..hepimize sağlıklı hamilelikler Allah kucagımıza almayı nasip etsin....

seninle durumumuz aynı canım benim...benimde son adet tarihim 22 ağustos ama çok geriden geliyorum... ben hala keseyi göremedim bile... çünkü geç döllenme olduğu için durumumuz böyle... benim gibi stres yapıp üzülme... herşey güzel olcak bi-iznillah

sıkıntılı zamanları hepbirlikte atlatırız sonrasında Allahım bebeklerimizle bizleri sağ salim kavuşturur inşallahhhh...

mrb kızlar bende 4 haftalık hamişimmm ama henüz kese görünmedi insan kendini kötü hissediyor acaba hamile deilmiyim ki diye önümüzdeki cumayı bekliyorum heyecanla
içini ferah tut 4 5 haftada kese hemen görünmüyor benimde öyleydi geçen hafta gittim kücücük kese belirdi :) ALLAH ım bir nefeste doğurmamızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucaklamamızı nasip eylesin =) aminn

Merhaba,
8 hafta 5 günlük hamileyim son adet tarihim 13.08.2014 .Benim sıkıntım iştahsızlık ve halsizlik .Sürekli yatma istediği duyuyorum.Yorgunum.Balık et yiyorum meyve ceviz vs tüketiyorum fakat süt içemiyorum

kızlar merhaba . öncelikle hepimiz sağ salim bebeklerımızı kucagımıza alırız işallahhhhhhh
dün bi sıkıntı oldu. koltukta uzanırken bırsey ıcın kalktım bırden sag kasıgıma bıraz ustune agrı gırdı çok acıdı doğrulamadım hatta. sonra acı gectı ama sızlama devam ettı. çok korktum sızce bebege bırsey olmusdur bırde mıde bulantım vardı çok ıkı gundur oda azaldı. sevınıyordumkı bu sefer bıye bulanmıyo dıye deli deli onu takmaya başladım kafaya

ben herzaman ıdrar yolu enfeksıyonu olan bırıyım. olmadıgım halde sordum doktora idrar yolu enfeksıyonu oluyorum sık sık dedım. hamıleyken olursam ne olcak dedım. birşey olmaz çocukla ılgısı yok onun dedı. tabıkı bol bol su ıcıcez. enfeksıyon olmayalım cunku ilaç kullanamayız oyuzden ama düşük yapar falan duymamıstım sıkıntı geldı bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…