- 22 Nisan 2013
- 71
- 22
- 18
mrb kızlar geçmiş bayramızın mübarek olsun bnmde çok bulantım var dediğiniz gibi mide bulantısı olmasın herşey olsun çünkü bnde çok çekmişim bulantıdan Rabbim tez elden şifalarını versin bize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklaHerkes aynı demekki ama benimki biraz erken başladı sanki, normalde 8 den sonra başlarmış, mide bulantısı gerçekten kötü, insanda hal bırakmıyor, baş ağrısı da yapıyor, bide 2 gündür midem de ağrıyor, yan yatamıyorum.
Bu arada Folik asit mide bulantısı yapmaz, ben hamile kalmadan önce 4 ay kullanmış oldum , hiç bulantı falan yapmadı. Bulantının olması kanda bhcg nin artmasıymış, 12-13 haftalardan sonra kandaki seviyesi düştükçe bulantı azalıyormuş. İnşallah bizimkilerde geçer. Herkese kolay gelsin arkadaşlar..
cbbeell merhaba. gecmis olsun, ya benim de cok bulanti kusmalarim var, kusmamak icin surekli yatiyorum. serumu taktirdiktan sonra gecti mi bulantin?
hiç sorma canım bnde bugün işe başladım sanki bulantıdan ecel terleri döküyorum psikilojim altüst ömür boyu sürecek gibi geliyo hiç dayanamıyorumHerkesın geçmiş bayramını kutluyorum.. Kızlarrr benim gibi aşırı mide bulantısı ve kusma şikayeti olan var mı? Sanki hiç geçmicekmiş gibi ya, moralim çok bozuk..hal kalmadı, yarın da iş başı var nasıl olacak bilmiyorumallah hepimizin yardımcısı olsun..
Seninki benimkinden daha zor canim, gecmis olsun hepimize, aynen dedigin gibi her yer herkes kokuyor yaa. Onumuzdeki hafta randevum var benimde sorayim bi doktoruma. Olursa bende deneyecem bakalim. insallah hepimizin cabucak gecer.Bende sürekli yatmak istiyorum canım inanılmaz bi durum.bi de bankacıyım düşün durmumu herkes kokuyorzaten normalde benim reflüm var hamilelikle birlikte çok zorladı beni.tavsiye ederim serumu.doktor 2 gün götürür bu seni dedi.o zaman ben her hafta geliyim dedim durumu göre bakalım dedi.
seninle durumumuz aynı canım benim...benimde son adet tarihim 22 ağustos ama çok geriden geliyorum... ben hala keseyi göremedim bile... çünkü geç döllenme olduğu için durumumuz böyle... benim gibi stres yapıp üzülme... herşey güzel olcak bi-iznillahhayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsinbnde hamileyim yeni birşey soracağım canım son adet tarihine göre hesaplanmıyormu doğum bnm 19 ağustos adet tarihimdi doktor pazartesi 584 küsür değerime 3 haftalık dedi nasıl olur 19 ağustosa göre doğumum değilmi biran önce günler geçsin diyorum çünkü çok sıkıntı çekiyorum
inşaAllah canım inşşseninle durumumuz aynı canım benim...benimde son adet tarihim 22 ağustos ama çok geriden geliyorum... ben hala keseyi göremedim bile... çünkü geç döllenme olduğu için durumumuz böyle... benim gibi stres yapıp üzülme... herşey güzel olcak bi-iznillah
içini ferah tut 4 5 haftada kese hemen görünmüyor benimde öyleydi geçen hafta gittim kücücük kese belirdi :) ALLAH ım bir nefeste doğurmamızı hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişimizi kucaklamamızı nasip eylesin =) aminnmrb kızlar bende 4 haftalık hamişimmmama henüz kese görünmedi insan kendini kötü hissediyor acaba hamile deilmiyim ki diye önümüzdeki cumayı bekliyorum heyecanla
slm kızlar ben de dün doktora gittim 7+1 ken bebeğimin kalp atışlarını gördüm muhteşem bi duygu ultrasonda da 7 haftalık gözüküyor ve boyu 9mm bebeişimin ve bir de idrar yollarımda iltihap olduğu için doktor günde en az 4 litre su iç dedi yoksa düşük yaparsın dedirabbim hepimizin bebeğini sağlıklı bi şekilde doğurmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?