ağustos ayında hamile kalanlar buraya

canım bugün gittim doktora enfeksiyon kalmamış dedi tertemiz dedi bebeğin de gayet sağlıklı dedi bebişimin boyu 24mm olmuş ve diş ağrım vardı dişini de çektirebilirsin sakınca yok dedi çektirdim çok şükür şimdilik bişey yok yarın yeniden bakacak bebişe inşallah bi sorun çıkmaz

benim bulantım geçen hafta geçti sadece sık sık baş dönmem var korkma canım herkeste bulantı olacak diye bişey yok

Inşallah canim

Benim de 8+3 den itibaren midem bulanmaya başladı ondan önce ne güzel hiç bir şey yoktu . Böyle sabah akşam yemek yerken zorlanıyorum midem bulanıyor kusma korkusundan yiyemiyorum. Bugun 9+3 deyim . Bir haftada 3 gün sabah istifra ettim .

kızlar on gundur suren mıde bulantım kesildi. yanı dolmusa dalan bınınce hafıf ıcım kalkıyo ama genel olarak azaldı epey. korkmalımıyım sizce biryerde okudum kafamı karıstırdılar offf

kızlar on gundur suren mıde bulantım kesildi. yanı dolmusa dalan bınınce hafıf ıcım kalkıyo ama genel olarak azaldı epey. korkmalımıyım sizce biryerde okudum kafamı karıstırdılar offf

darısı başıma inşallah, çok halsiz düştüm. Bulantı korkusundan bişey yiyemiyorum, bu sefer de açlıktan midem ağrıyor. Bulantı için bişey yaptın mı, kendiliğinden mi geçti ? Yeşil elma iyi geliyor diye duydum..

valla ekşi yedim rahatllıyordum. mesela ekşi mandalin yedım yeşil olandan. yeri geldı lımon dilip yedim bazende portakal suyu ıcıyodum. ekşi şeyler rahatlatıyodu 1 - 2 saat mıdem yerıne oturuyodu sankı. ablamda ayvayı dograyıp lımon sıkıp yıyodu. butun hamılelıgı kusmayla gectı o rahatlatıyodu bır tek.
birde aç kalınca oluyodu. sabah kalkınca hemen ekmek peynır yemezsem bulanıyodu ıcım çokkk. ama ıkı gundur ol muyo buseferde endşeleniyorsun

çoğumuzda bulantı ve kusma var. tabiki 3-4 gündrü bende de var. serum taktırdık bi de bulantı ilacı kullanmak zorunda kaldım. malum çalışıyorum. bugün ve yarın için de izin aldım ama nereye kadar izin alcam bilmiyorum(çok şükür başka dert olmaz inşallah. bu arada 5 gün önce kalp atışlarını gördük amam bebek bir hafta küçük görünüyor dedi doktor. geç yumurtlama olmuştur dedi???

Arkadaşlar bu arada sarı leblebi bulantılara çok iyi geliyor. sabahları özeellikle..

Kızlar merhaba Folio isimli folik asidi kullanan var mı ? dünyamı zindan etti böyle bi bulantı yok ya

Kızlar merhaba Folio isimli folik asidi kullanan var mı ? dünyamı zindan etti böyle bi bulantı yok ya

ben Folic1 kullanıyorum , bulantım çok ama folic le ilgli olduğunu düşünmüyorum, sende 8. haftadasın, bu zamanlarda normal. Bence seninki de folik asitle ilgili değildir.

slm arkadaşlar bende ağustos ayında hamile kalanlardanım . bende bel ağrısı çok sık oluyo acaba bilgiyasar başında devamlı durduğumdan mı bilemedim.son adet tarihim 13.08.2014 .

güzel anneler peki folik asitten başka vitamin. vs kullanıyor mu ?

şuan sanırım herkes sadece Folic asit kullanıyordur, doktor bana 12. haftaya kadar folik asit kullanacaksın, sonrasında da Elevit vericem dedi, onu da doğuma kadar kullanacağım herhalde. Gerekli olursa demir, kalsiyum da veriyorlar.
Aslında en güzeli herşeyin doğalından almak ama çok zor malesef..

İyi gunler,
Çok sık enfeksiyon oluyorsanız, böbreklerinize baktırdınız mı acaba? Bende mikro seviyede de olsa taş varmış ve bu devamlı enfeksiyona neden olurmuş. Bol su içmem gerektiğini söylemişti doktor. Bebişinizi sağlıkla doğurmanız dileğiyle

Baktırmadim canım. Ağrı olunca bol su icince geçiyordu hemen. Ozaman Allah nasip ederse doğumdan sonra baktıririm.. saol canım :)

Merhaba bende 7haftalik hamileyim kesemizide kalp atislarimiza dinledik cok şükür ikinci kez anne oluyorum ama bulantilarim cok cok fazla sizlerin nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…