- 15 Eylül 2014
- 16
- 10
- 3
- 39
canım bugün gittim doktora enfeksiyon kalmamış dedi tertemiz dedi bebeğin de gayet sağlıklı dedi bebişimin boyu 24mm olmuş ve diş ağrım vardı dişini de çektirebilirsin sakınca yok dedi çektirdim çok şükür şimdilik bişey yok yarın yeniden bakacak bebişe inşallah bi sorun çıkmazben herzaman ıdrar yolu enfeksıyonu olan bırıyım. olmadıgım halde sordum doktora idrar yolu enfeksıyonu oluyorum sık sık dedım. hamıleyken olursam ne olcak dedım. birşey olmaz çocukla ılgısı yok onun dedı. tabıkı bol bol su ıcıcez. enfeksıyon olmayalım cunku ilaç kullanamayız oyuzden ama düşük yapar falan duymamıstım sıkıntı geldı bakkkk
benim bulantım geçen hafta geçti sadece sık sık baş dönmem var korkma canım herkeste bulantı olacak diye bişey yokkızlar merhaba . öncelikle hepimiz sağ salim bebeklerımızı kucagımıza alırız işallahhhhhhh
dün bi sıkıntı oldu. koltukta uzanırken bırsey ıcın kalktım bırden sag kasıgıma bıraz ustune agrı gırdı çok acıdı doğrulamadım hatta. sonra acı gectı ama sızlama devam ettı. çok korktum sızce bebege bırsey olmusdur bırde mıde bulantım vardı çok ıkı gundur oda azaldı. sevınıyordumkı bu sefer bıye bulanmıyo dıye deli deli onu takmaya başladım kafaya
Inşallah canimcanım bugün gittim doktora enfeksiyon kalmamış dedi tertemiz dedi bebeğin de gayet sağlıklı dedi bebişimin boyu 24mm olmuş ve diş ağrım vardı dişini de çektirebilirsin sakınca yok dedi çektirdim çok şükür şimdilik bişey yok yarın yeniden bakacak bebişe inşallah bi sorun çıkmaz
kızlar merhaba . öncelikle hepimiz sağ salim bebeklerımızı kucagımıza alırız işallahhhhhhh
dün bi sıkıntı oldu. koltukta uzanırken bırsey ıcın kalktım bırden sag kasıgıma bıraz ustune agrı gırdı çok acıdı doğrulamadım hatta. sonra acı gectı ama sızlama devam ettı. çok korktum sızce bebege bırsey olmusdur bırde mıde bulantım vardı çok ıkı gundur oda azaldı. sevınıyordumkı bu sefer bıye bulanmıyo dıye deli deli onu takmaya başladım kafaya
kızlar on gundur suren mıde bulantım kesildi. yanı dolmusa dalan bınınce hafıf ıcım kalkıyo ama genel olarak azaldı epey. korkmalımıyım sizce biryerde okudum kafamı karıstırdılar offf
darısı başıma inşallah, çok halsiz düştüm. Bulantı korkusundan bişey yiyemiyorum, bu sefer de açlıktan midem ağrıyor. Bulantı için bişey yaptın mı, kendiliğinden mi geçti ? Yeşil elma iyi geliyor diye duydum..
kizlar benim mide bulantisina soda iyi geliyor, acaba zararli midir ?
Kızlar merhaba Folio isimli folik asidi kullanan var mı ? dünyamı zindan etti böyle bi bulantı yok ya
güzel anneler peki folik asitten başka vitamin. vs kullanıyor mu ?
İyi gunler,ben herzaman ıdrar yolu enfeksıyonu olan bırıyım. olmadıgım halde sordum doktora idrar yolu enfeksıyonu oluyorum sık sık dedım. hamıleyken olursam ne olcak dedım. birşey olmaz çocukla ılgısı yok onun dedı. tabıkı bol bol su ıcıcez. enfeksıyon olmayalım cunku ilaç kullanamayız oyuzden ama düşük yapar falan duymamıstım sıkıntı geldı bakkkk
Baktırmadim canım. Ağrı olunca bol su icince geçiyordu hemen. Ozaman Allah nasip ederse doğumdan sonra baktıririm.. saol canım :)İyi gunler,
Çok sık enfeksiyon oluyorsanız, böbreklerinize baktırdınız mı acaba? Bende mikro seviyede de olsa taş varmış ve bu devamlı enfeksiyona neden olurmuş. Bol su içmem gerektiğini söylemişti doktor. Bebişinizi sağlıkla doğurmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?