ağustos ayında hamile kalanlar buraya

Elevitte yanılmıyorsam domuz jelatini vardı. Bunu üreten firmayı Sitede bir üyemiz adını hatırlayamıyorum maalesef özellikle arayıp sormuş ve kabul etmişler kullandıklarını. Bi araştır istersen bebiş ve senin için hangisi iyiyse kararı sen verirsin zaten.

slm arkadaşlar bende ağustos ayında hamile kalanlardanım . bende bel ağrısı çok sık oluyo acaba bilgiyasar başında devamlı durduğumdan mı bilemedim.son adet tarihim 13.08.2014 .

tatlım bende de var aynı ağrı , sanırım masa başı olduğundan ama sanki karnımız çok büyümüşte bele ve sırta ağırlık yapmış gibi:) ayrıca midesi bulananlara çubuk krakeri öneririm sabah kalkınca yolda falan iyi oluyor:)

Merhaba bende 7haftalik hamileyim kesemizide kalp atislarimiza dinledik cok şükür ikinci kez anne oluyorum ama bulantilarim cok cok fazla sizlerin nasil?
canim tebrik ederim oncelikle ! ilk hamileliginde bulantilarin yok muydu ? benim ise ilk gebeligim 6. haftada baslayan bulantilarim halen devam ediyor. 10.haftaya girdik artik bitsin istiyorum cok zorlandim. Doktorlar 12. haftada kesilecek diyorlar bakalim. gecmis olsun :)))

Mayıs anneleri , hepinize merhaba..

Benim bugün bulantım azaldı gibi. bence bu bulantı işi kısır bi döndü, bulantıdan yemek yiyemiyoruz, yemedikçe daha çok bulanıyor..dün biraz kendimi zorladım, hep tuzlu yiyorum, akşamda bolll limonlu bi soda içtim, sabah kalktığımda bulantı daha azdı. İnşallah böyle devam eder.

Aranızda benim gibi şuan cinsiyeti çok merak eden var mı ????

Merhaba canım ben bulantıdan ölüyom gerçekten 7+1 birim sizin kaç haftalık zofran verdi doktor biraz etki ediyo zaten onun üstüne etkili bi ilaç üretilmemiş valla bnde çok merak ediyom ama daha var Allah sağlıkla versin de kıyafetlerimizi alalım bulantı olmasın da herşeye razıyım inş hepimizin bulantısı kesilir bugün kalp atışlarını dinledik

Merhaba,

Aynı Hamilelik tarihimiz aynı:) bende masa başı çalışıyorum bel ve sırt ağrısı oluyor daha çok baş ağrısı var bende sürekli bilgisayardan olabilir sanıyorum.

Ayy hadi maşallahh Bak gördün mü herşey yolunda gidiyor.

Bizde geçen ctesi dinledik, nasılda hızlı atıyor mercimeğimin kalbi..
Hemen 15. haftamız olsun istiyorum..Sağlıkla tabiki

Bu arada seninle hemen hemen aynı gidiyoruz, İnşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız..

ayyy canım yaa inşş birbirimizi bırakmayalım güzel güzel haberleri verelim inşş bnmkide aynen öyle atıyodu gözlerim doldu çok duygulandım

inşallahh canım , valla bende bi garip oldum. Doktor ses veriyorum da demedi, birden çuf çuf çuf diye bi ses,
bu kalp mi yani şimdi dedim :)

kızlar merhaba birsey sorucam 10 haftalık hamileyim .gece en az üç kez idrara çıkıyorum saat 12-2-6 gibi uyanıp duruyorum mesanem dolmuş oluyo koşarak lavaboya gidiyorum sizdede oluyor mu???cevap verirseniz sevinirim...

kızlar merhaba birsey sorucam 10 haftalık hamileyim .gece en az üç kez idrara çıkıyorum saat 12-2-6 gibi uyanıp duruyorum mesanem dolmuş oluyo koşarak lavaboya gidiyorum sizdede oluyor mu???cevap verirseniz sevinirim...

oluyor ya olmaz mı ? gece yatmadan 2 3 saat sıvı almayı bırak, yatmadan da tuvalete gir sayı 1 e düşer :)

böyle dertlerimiz olsun ..

evet cnm dediğin gibi maşa başında devamlı durmaktan oluyo yattığım zaman agrı ne kalmıyor :) çok şükür bulantı ne bişe yok bende rahatım o konuda :)

cnm ben 10.haftama girdim doktor bana omega ve decavit diye bir ilaç verdi. onları kullanıyorum devamlı.

gecen ıkı hafta cok oldu bende. gunduz okadar olmuyo ama gece uc dort kez kalkıyorum. bu hafta sabaha karsı bır kere kalkıyorum. düştü biraz

merhaba kızlar bende geldim aranıza :) bendede çok nadir bebeğin ultsasonda göründüğü kısımda yani vajinanın üst kısmında sızlama oluyo hafif ağrı gibi bir iki dk sonra geçiyor sizdede oldu mu acaba ? birde çok korkuyorum bişey olursa diye hep düşünüyorum

bu arada karlarprensesi senle aynı gün doğumumuz :) allahım sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah.. gelişmeleri yazalım birbirimize.. bu arada cinsiyeti bende çok merak ediyorum tabiki Allah sağlıklı eli ayağı düzgün versin öncelik o...

Merhaba kizlar nasil gidiyor bakalim hamilelik??? Ben migde bulantilarini az da olsa atlattim. Önce her sabah migde bulntisi yasarken bu sayi iki üc güne bir düstü. Artik sabahlarida rahatim. Sali günü doktora gitmistik bizim ufaklik ultarsonda habire hareket ediyo:) ama ben hic birsey hissetmedim:) doktor üc ay sonra hissederdin bekle dedi:) bende decavit kullaniyorum. Allah'im hepimizin bebisini saglikla dogurmayi ve kucagimiza almayi nasib etsin... Karnim niye sismiyo diyordum iki üc gündür kasiklarimin orasini dokundugumda hafif mi sisilik ve sertlik hissediyorum:) cok nutluyummm Allah isteyen dilegen herekese nasib etsin

Selam arkadaşlar,bende 11+5 günlük hamileyim.2.annelik sevincim aranıza katılmak isiyorum..herkese sağlıklı sıhatli doğumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…