Elevitte yanılmıyorsam domuz jelatini vardı. Bunu üreten firmayı Sitede bir üyemiz adını hatırlayamıyorum maalesef özellikle arayıp sormuş ve kabul etmişler kullandıklarını. Bi araştır istersen bebiş ve senin için hangisi iyiyse kararı sen verirsin zaten.şuan sanırım herkes sadece Folic asit kullanıyordur, doktor bana 12. haftaya kadar folik asit kullanacaksın, sonrasında da Elevit vericem dedi, onu da doğuma kadar kullanacağım herhalde. Gerekli olursa demir, kalsiyum da veriyorlar.
Aslında en güzeli herşeyin doğalından almak ama çok zor malesef..
slm arkadaşlar bende ağustos ayında hamile kalanlardanım . bende bel ağrısı çok sık oluyo acaba bilgiyasar başında devamlı durduğumdan mı bilemedim.son adet tarihim 13.08.2014 .
canim tebrik ederim oncelikle ! ilk hamileliginde bulantilarin yok muydu ? benim ise ilk gebeligim 6. haftada baslayan bulantilarim halen devam ediyor. 10.haftaya girdik artik bitsin istiyorum cok zorlandim. Doktorlar 12. haftada kesilecek diyorlar bakalim. gecmis olsun :)))Merhaba bende 7haftalik hamileyim kesemizide kalp atislarimiza dinledik cok şükürikinci kez anne oluyorum ama bulantilarim cok cok fazla sizlerin nasil?
Merhaba canım ben bulantıdan ölüyom gerçekten 7+1 birim sizin kaç haftalık zofran verdi doktor biraz etki ediyo zaten onun üstüne etkili bi ilaç üretilmemişMayıs anneleri , hepinize merhaba..
Benim bugün bulantım azaldı gibi. bence bu bulantı işi kısır bi döndü, bulantıdan yemek yiyemiyoruz, yemedikçe daha çok bulanıyor..dün biraz kendimi zorladım, hep tuzlu yiyorum, akşamda bolll limonlu bi soda içtim, sabah kalktığımda bulantı daha azdı. İnşallah böyle devam eder.
Aranızda benim gibi şuan cinsiyeti çok merak eden var mı ????
tatlım bende de var aynı ağrı , sanırım masa başı olduğundan ama sanki karnımız çok büyümüşte bele ve sırta ağırlık yapmış gibi:) ayrıca midesi bulananlara çubuk krakeri öneririm sabah kalkınca yolda falan iyi oluyor:)
Merhaba canım ben bulantıdan ölüyom gerçekten 7+1 birim sizin kaç haftalık zofran verdi doktor biraz etki ediyo zaten onun üstüne etkili bi ilaç üretilmemişvalla bnde çok merak ediyom ama daha var Allah sağlıkla versin de kıyafetlerimizi alalım bulantı olmasın da herşeye razıyım inş hepimizin bulantısı kesilir bugün kalp atışlarını dinledik
ayyy canım yaa inşşAyy hadi maşallahhBak gördün mü herşey yolunda gidiyor.
Bizde geçen ctesi dinledik, nasılda hızlı atıyor mercimeğimin kalbi..
Hemen 15. haftamız olsun istiyorum..Sağlıkla tabiki
Bu arada seninle hemen hemen aynı gidiyoruz, İnşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırız..
hahahhahahama bişey yiyemiyom hiç gelişmiyecek diye korkuyom
İnşaAllah canım Allah duysun sesini Allah razı olsunDoktor bana dediki, şuan 5 kilo da versen , dünyaları da yesen o gelişeceği kadar gelişir, senden alacağını alır, şuan beslenme kan yolu ile.
sen psikolojini rahatlat, bebişin sana çok iyi gelecek..
kızlar merhaba birsey sorucam 10 haftalık hamileyim .gece en az üç kez idrara çıkıyorum saat 12-2-6 gibi uyanıp duruyorum mesanem dolmuş oluyo koşarak lavaboya gidiyorum sizdede oluyor mu???cevap verirseniz sevinirim...
tatlım bende de var aynı ağrı , sanırım masa başı olduğundan ama sanki karnımız çok büyümüşte bele ve sırta ağırlık yapmış gibi:) ayrıca midesi bulananlara çubuk krakeri öneririm sabah kalkınca yolda falan iyi oluyor:)
şuan sanırım herkes sadece Folic asit kullanıyordur, doktor bana 12. haftaya kadar folik asit kullanacaksın, sonrasında da Elevit vericem dedi, onu da doğuma kadar kullanacağım herhalde. Gerekli olursa demir, kalsiyum da veriyorlar.
Aslında en güzeli herşeyin doğalından almak ama çok zor malesef..
kızlar merhaba birsey sorucam 10 haftalık hamileyim .gece en az üç kez idrara çıkıyorum saat 12-2-6 gibi uyanıp duruyorum mesanem dolmuş oluyo koşarak lavaboya gidiyorum sizdede oluyor mu???cevap verirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?