ağustos ayında hamile kalanlar buraya

canım bu testin markası CERTAIN mi ? Şeklini ona benzettim. Eğer oysa hiç güvenme bu teste , piyasadakinin en kötüsü. kaç tane arkadasım bu testle yanıldılar.

*** Eczanelerde satıan testlere itimat etmeyin, 25 lira civarına satılan bi test var almayın, ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç palavrası ile satıyor eczaneler, spermin yumurtayla birleşmesi zaten 10 günde tamamlanıyor, 5 gün sonra derken neyin kafasını yaşıyorlar, insanları üzüyorlar durduk yere,
3 aylık gebe idrar testinde çıkmışmış, tabi çıkar gel bende söylerim 3 aylık gebeyken gebe olduğunu, gidin sağlık ocağında kan verin 1 gün sonra çıkar en geç 2 gün, varsa yakında özel hastaneler 50 liraya yapıyor kan testini 1 saat sonra sonucu veriyorlar !!!!!

agustos 1 de evlendım ve 4 gun once hamıle oldugumu ogrendım daha cook yenı evlkıyız ama bben cok mutlu oldum ve hemen d4r gıttım. dr bana folıc asıt verdı eger agrın olursa pagamen... ( sanırım yanlıs yazdım :))) verdı ve antıbıyotık. persembe gunu dış mı normal mı ona bakıcagız. ve korkuorum cok ıns hersey normal olur. şimdiden cokk mutlu oldum ben .. kaybetme korkusu cok kötu bişi saglık ocagındakı korkuttu benı gıt baktır dedı ....dr bu persembe belırlıcek

bende cumartesi hamile olduğumu öğrendim..benim sizin gibi ilk bebeğim değil ama bende heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inşaalah....

hayırlı olsun, erkenmiş ama istiyorsanız güzel tabi...
antibiyotiği ne için verdi doktor ?
ağrın olursa iç dediği hapı da tam olarak yazar mısın ,
gebelik şüphesinde verilecek tek ilaç öncesinde başlanmamışsa folik asittir, sonrasında yapılan tetkiklere göre ilaç verilir... tetkiklerini yapıp ilaç verdiyse tamam ama yapmadan verdiyse merak ettim neye dayanarak vermiş ??

tsk edrımm... özel dr gıttım. 1 saat ilgilendi anlattı .... pgamnt dıe ilacı ( dedıkı cok agrın olursa kasıklarında iç , cocuk yerlesmeye baslar , bu zamanlarda agrı olabılır ama sureklı ıcme 3 gun ıc bırak dedı amaa ıhhtıyac duymadım arada agrım oldu o kadar. dıger antbıyotıgı cumartesı tatıle cıkıcagım için verdı eger usutursen cok hasta fılan olursan ıc dedı onuda 2 gun kullan ara ver dedı ama onuda kullanmıyacagımç. sadece ıctıgım foloc asıt. zaten su 2 gun ıyıyım mıdem de bulanmıo sadece cok uykum gelıyor :)))))... persembeyı iple cekıorum . hem korkuyorum hem sevınclıyım karma karısık bişi yasıyorum

peki herşey normal gözüküyor ozaman.. uyku halleri de güzel belirtiler :) inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız seninde, ağrıların vs. doğal yollarla rahatlat vücudunu, tatile çıkacağım demişsin, bol bol D vitamini depola :) iyi tatiller, güzel haberlerini bekliyoruz...

tskler cok cok cok. ıns guzel haberlerı hep birlıkte alırız bol bol sevınırız mutlu oluruz :) persembe gunu aldıgım zaman haberı yazıcagım sızlere sorunsuz olur ıns hersey :) ama dr guneslenme bol bol koruyucu kullan yoksa gunes lekelerı kalıcı olur dedı sadece ona cok uzuldum :)

ilk defa duydum, ben çok uzun süredir aynı doktora gidiyorum, son muayenemden sonrada 2 günlük bir tatile gittik hatta, bol bol yattım güneşte, herhangi bir sıkıntı yok vücudumda, hatta döndükten sonra kan testleri yapıldı D vitamini gayet başarılı seviyelerdeydi, yiyeceklerden ziyade güneşten çok daha hızlı alıyorsun D vitaminini, gebe arkadaşlarım yeni yeni tatile gidiyorlar hatta çok sıcaklarda gidemediler, doktorlarının ve benimde doktorumun tavsiyesi bol bol güneş ve çok zorlamadan yüzmemiz yönündeydi,,, yeni çıkan transparan ürünler var hem koruyor aynı zamanda brozlaştırıyor onlardan kullanabilirsin, cildinle alakalı bir hassasiyetin varsa bilemem ama bayramda uzun süre tatildeydik 5-6 aylık gebeler vardı etrafımda normal tatil yapan :) dediğim gibi cildinle ilgili bir hassasiyetin var ise eczaneye danışabilirsin kullanacağın ürünleri... ben esmer tenliyim direk yattım güneşe hiçbirşeyde sürmedim korunmak için...

Herkese mrb ben hesaplamama göre 4 hafta 1 günlük hamileyim reglim 1 gün gecikti hiç ağrım sızım bulantım vs yok geçen hafta idrar testim negatifti bilemedim şimdi ben neyim bilemedim test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye sizce ne yapmalıyım

Kan testi yaptır Beta HCG , eczanelerdeki testlere itimat etme çokkk yanıltıyor, ağrı sızı bulantı şu anda olmaz bu belirtiler herkezde olacak diye birşeyde yok herkesin bünyesi farklı sonuçta... Kan testi yaptır sonucunu yazarsın,,,
Güzel haberler verirsin inşallah...

İ
İnş hepimiz o güzel buluşmaya kavuşuruz

ya bende anlamadım ne çabuk böyle sözler çıkıyor dr.ların ağzından ben zaten panikatak hastasıyım adam tam çıkarken 3 gün sonra yine gel göremezsek dış gebelikten şüphelenip ona göre muayene edicem dedi

canım hemen içini karartma lütfen.dur bakalım.belki yavaş yavaş ilerliyor süreç kişiden kişiye günden güne değişebilir aynı anda hamile kalan bayanlarda bile gelişim özellikleri,kan değerleri,hormon vs değişkenlik gösterebilir.dur bakalım.inş her şey yolundadır.içindeki yolculuk başlamıştır :)beta hcg değeri kaçtı canım senin

dr. ka
n testi yaptırmadı kaç kezde sordum adam gerek yok kan testi sadece gebelik olup olmadığını söyler sağlıklımı normal bir gebelikmi onu söylemez onedenle gerek yok dedi bende yaptırmadım 3 farklı markadan test yaptım sonuçları ekliyorum sizlerde bakın en son adet tarihim 4ağustos ve ben 11 gün önce adet olmalıydım normalde geç döllenmedir belki dicem ama kese 5. haftada görünür diye biliyorum off moralim çok bozuk
2 düşüğüm var bunun öncesinde:/

Sıkma canını inş hiç bişey olmaz ben ilk hamileliğimi hiç bişey bilmeden hatta hamileliğimi bile bilmeden rahat yaşadım şimdi planlı olunca stres yapıyorum ve belirtileri bile hatırlamayıp sizlere soruyorum bence rahat olmak düşünmemek herşeyin yolunda gitmesini sağlıyor

Doktor içine sinmiyorsa başka bir doktorada git, ilk duyduğunda ben çok evham yaptım ama doktorum sağolsun rahatlattı bekliyoruz şu anda , olmazsada vardır bir hayır olursada vardır bir hayır ama çok duyuyorum dış gebelik durumunu... Bir arkadaşımda oldu ama o hemen sonrasında gebe kaldı hemen,,, neyseki doğurgan olduğumuzu biliyoruz...
İyi düşünelim iyi olsun herşey...

Sen bi kan testi yaptır bence...

canım başka bi doktora daha git.ve kan testi yaptır.ben doktora gitmeden kan testi yaptırdım düşün. biyoloji bölümünü bitirdiğim için biraz daha yakınım tabi belki bununda etkisi vardır..sonucu aldıktan sonra da doktorun yanına çıktım.en azından hcg değerini bilirsin.sonra tekrar kan testi yaptırırsın hcg deki artışada bakarsın.bide internette bir sürü makale var hamilelik ve dönemlerinde hangi aşamalardan geçtiğimize dair..onları okumak bilgimizi artırırsak bazen abuk sabuk doktorlara denk geldiğimizde neyi eksik yapıp yapmadıklarını daha iyi tespit ederiz ..canım içini ferah tut.kese bazen 6.haftadada görülebiliyor.transvajinal ultrason ile baklırsa şuan görülebilir(alttan vajinadan bakılırsa yani)karın kısmından yani üstten ultrasonla bakılırsa şuan görülmeyebilir,6.haftadan itibaren görülür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…