ilk yaptığın baya belli çıkmış diğer ikisi daha siliktestler bunlar
ilk yaptığım hassas test pahalı olanlardan diğerleri ise normal 2 liralık testler ama hala silik çizgi çıkıyo maalesefilk yaptığın baya belli çıkmış diğer ikisi daha silik
ne demek canım benim sen yeter ki kendini iyi hisset.iyi şeyler düşün.rabbim verecekse sağlıklı, sıhhatli evlat nasip olacaktır kucağına almak...biz önlem alalım elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın..canım senin ne zaman görünmüştü 5. haftadamı. testlerime baktınızmı son eklediğim son yaptığımtest ve çizgi hala bulanık anlamadım niye hala tam net çıkmıyor
yinede sağolun içimi biraz olsun rahatlattınız
canım bende panikatak hastasıydım ilaç kullanıyordum testte hamile çıkınca hemen bıraktım ilacı dr. söylemeyi unuttum inş. bişey olmaz ama çok erken diye olmuyormuş birşey diye biliyorum şimdi çok iyiyim derken tam bu adam dış gebelik deyince ataklar geliyo bana soldan soldan:)))ne demek canım benim sen yeter ki kendini iyi hisset.iyi şeyler düşün.rabbim verecekse sağlıklı, sıhhatli evlat nasip olacaktır kucağına almak...biz önlem alalım elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın..
ben perşembe doktora gidicem keseyi görmek için.ben de enfeksiyon geçirmiştim ve ilaç kullandım genta 160 mg 3 tane ampul.bide cipro antibiyotik bitirdim.meğer bunları kullanırken özelliklede iğneler vurulurken hamileymişim. bebek 9.10. ve 11. günündeymişdoktora sordum büyük ihtimal bişi olmaz dedi çok küçük olduğu zmna denk gelmiş dedi.içim rahat etti mi tabi ki hayır:) profesöre sorucam 2 tane.ayrıca 3-4 doktorada danışıcam.ama elimden geldiğince evham yapmamaya çalışıyorum ve biliyo musun bebeğimin sağlıklı olduğuna çok inanıyorum.öyle hissediyorum:)
birbirimize destek ola ola aşıcaz bugünleri canım bak gör:)
:))çok hoşsun canım ya bişi olmaz inşcanım bende panikatak hastasıydım ilaç kullanıyordum testte hamile çıkınca hemen bıraktım ilacı dr. söylemeyi unuttum inş. bişey olmaz ama çok erken diye olmuyormuş birşey diye biliyorum şimdi çok iyiyim derken tam bu adam dış gebelik deyince ataklar geliyo bana soldan soldan:)))
hiç bişeycik olmaz canım grip ilacı neki ben antidepresan içiyodum her gün:))çok hoşsun canım ya bişi olmaz inş
ya bak bide theraflu fort içtim ciprodan sonra çünkü grip olmuştum anasını satıyım normalde çok ilaç kullanmayan ben ilaç kullanasım tutmuş hatta bak hayatta red bul fln içmem düğüne gitmiştik dedik içelim enerjik olalım fln ..Allahtan az içmiştim onu çok şekerli bu beğenmedim die
doktor araştırmaya başladın mı
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum cnmyazdım yukarıda canım görmedin mi:)bu perşembe gidicem görmek için..inş her şey yolunda gider hayırlı ,güzel haberlerimizi veririz .....
merhaba kizlar benim sat 6 agustos. bugun ya 4+6 yim yada 5 hafta. amaannn ne bileyim. ayin 1 inde ogrendim hamileligimi 1 i ya da 2 si hastalanmam lazimdi. doktora 4 unde gittim betahcg 352.1 cikti cumartrsi tekrar gitcem 13 unde kese gormeye. bakalkm ne olcak.
onceden ikiz kurtajim dusugum var. kan pihtilasmasi cikti ins bu sefer kucagima alirim yavrumu
bende herhangı bısey yok sımdılık bundan sonra olabılırmıkı ?çok hafif bişeyler var ama tam bulantı diyemem cnm şimdilik 3 kez filan istifra ettim ama biraz üşütmüşüm boğazlarımda rahatsız ona bağlıyorum bu kusmaları senin başladımı bulantılar
ilk yaptığım hassas test pahalı olanlardan diğerleri ise normal 2 liralık testler ama hala silik çizgi çıkıyo maalesef
kan testi sonucunu bekliyoruz merakla :)
ben bu sabah gittim kan verdim aile sağlığı merkezinde yarın çıkacak sonuç, hayırlısı bakalım beklemedeyiz, perşembeye de doktoruma gideceğim, inşallah değer düzenli artmıştır :/
kan testi sonucunu bekliyoruz merakla :)
ben bu sabah gittim kan verdim aile sağlığı merkezinde yarın çıkacak sonuç, hayırlısı bakalım beklemedeyiz, perşembeye de doktoruma gideceğim, inşallah değer düzenli artmıştır :/
İnşallah çok güzel çıkcak kan testi sonucun
inşallah canım çok sağol...
gecede rüyamda gördüm :/ ultrasyonda bakıyor doktor, bayağ belli kesede görünüyor ufacık birşey :) sabah eşime dedim gidelim kan verelim bakalım ne durumdayız...
doktor randevum 18 eylül perşembe,...
inşallah güzel haberler alırız hepimiz...
Merhaba canim.. Ben cok guzel haberlerle geldim keseyi gorduk. 10 gun sonra kalp atislarini dinlemek icin cagirdi :) Sende guzel haberlerle gel
İnşallah ya , bende çok istiyorum güzel haberler vermek.
çok teşekkürler.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?