- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.921
bugün yumurtlamadan sonraki 15. günüm birazdan gebelik testi yapıcam ama çıkmaz heralde. çok kararsızım bir tarafım git test yap diyor çünkü karnımın alt kısmında batmalar oluyor.en azından ne olduğunu öğrenmiş olurum belirsizlik çok kötü.kan testi yumurtlamadan sonra 11-12. günlerde sonuç vermeye başlıyor
günaydın kızlarrrrr
herkese mutlu huzurlu günleeeeeer
bugün yumurtlamadan sonraki 15. günüm birazdan gebelik testi yapıcam ama çıkmaz heralde. çok kararsızım bir tarafım git test yap diyor çünkü karnımın alt kısmında batmalar oluyor.en azından ne olduğunu öğrenmiş olurum belirsizlik çok kötü.
canım ovulasyon testim yok bide yapsam eğer hamilelik hormonu varsa hala vücudumda çizgi çıkmaz mı yine de o yüzden ben gün aşırı çalışcam adetim gelene kadarbi tek bu 3 günden şüpheleniyorum çünkü daha önce de böyle oluyordu yumurtlama zamanlarımda o yğzden 3 gün denicem şansımı bakalım rabbim hayırlısını versin hepimizeeovu. testi yap bence canım, bu ay senin anlaman biraz zor çünkü.
amin amin inşallah canıııımmmmm :) güzel günler yaşayalım inşallah bugün nedense kendimi daha pozitif ve iyi hissediyorum inşallah her zaman böyle kalırım :)Günaydın canımmm, musmutlu, bol bebekli, hep sağlıklı günler :)
o zaman bugün yapayım kan tahlili... inşllh olumlu olur.yumurtlamadan sonra 15. gün ise çıkabilir canım. çünkü 14. gün zaten bat oluyor.
Ah ah bende araştırma görevlisiyim doktora yapıyorum üstelik çok yoğun bir donemdeyim. Ama hiç bişey yapamıyorum midem kusmalar ve halsizlikten bitkisel hayatta gibiyim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Rabbim bi an once eski sağlığima dondersin diye dua ediyorumÇok şükür olmadı bir de çalışıyordum mahvolurdum herhalde . Ama senin de az kalmiş 3. Aya doğru geçiyor diyorlar ha gayret az kaldı
canım ovulasyon testim yok bide yapsam eğer hamilelik hormonu varsa hala vücudumda çizgi çıkmaz mı yine de o yüzden ben gün aşırı çalışcam adetim gelene kadarbi tek bu 3 günden şüpheleniyorum çünkü daha önce de böyle oluyordu yumurtlama zamanlarımda o yğzden 3 gün denicem şansımı bakalım rabbim hayırlısını versin hepimizee
o zaman bugün yapayım kan tahlili... inşllh olumlu olur.
peki kendini nasıl hissediyorsun canıııım var mı içinde bu sefer farklı bi duygu :)Hayırlısı olsun canım. bende de yumyum dönemi geçti, çalışmalar yapıldı. bakalım sonuç ne olacak? şimdi bekleme zamanı :)
peki kendini nasıl hissediyorsun canıııım var mı içinde bu sefer farklı bi duygu :)
inşallah bu sefer mutlu haberlerni alırız canım benmmmm :)bilmem ki canım içim kıpır kıpır ama kendimi hazırlayıp kırmızıları görmekten de korkuyorum. böyle ikilem de kaldım. Hayırlısı ile gelsin bu sefer inş.
iki saat sonra gidicem inşaAllah müjde veririm.hadi yaptır da hepimiz sevinelim inşallah :) müjdeli haberini bekliyoruz
ayyyyy çok heycanlıııı :) hayırlısı olsun inşallaaaaaaaah :)iki saat sonra gidicem inşaAllah müjde veririm.
canııım görürsün inşallah gönlünü ferah tutKesemin boyu 6+1 gorunuyo ama melegimi goremedim dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?