meraba kızlar benimde beklenen adet tarihim 3 agustos listeye eklerseniz sizinle beraber beklemek isterim
bazı belirtiler var ama 2 aydır psikolojik olarak bu belirtileri yaşadıgım için inandırıcı gelmedi bu ay ihtimalim çok düşük ama kader kısmet
biz mart ortasından beri korunmuyoruz aylardır bekledim olmadı bu ayın başındada kayınvalidemlerdeydik tatilde ve yumurtlama dönemi bi kaç kez ilişki oldu ondan umutsuzum dedim ama nasipse olur .inşallah müjdeler havada uçuşur .görüşmek üzereihtimalin düşükse kesin hamilesin o zamançok takınca olmuyor salıveripte hiç beklemediğin anda bi bakıosn mucizen gelmiş :) bende her belirtim var dediğimde yoktu, hiç düşünmedim aman yoktur dediğimde bebiş vardı, sende de vardır bişyler bence hayırlısı olsn, ben ağustosta düşünüyorum başlamaya 3. adetim ağustosta olcak yasak kalkıyor , sınır kapılarını açcam bakalım haha gerçi kürtaj sonrası düzen müzen kalmadığı için bat bilmiyorum bakalım kısmet hayırlısı , gelirse bebiş müjdeyi verriz inş. birbirimize
bende ilk denediğimde gün aşırıydı , ateşler ölçtüm , ayakları diktim, ne duyduysam şimdi aklıma gelmiyor, olmadı , sonraki ay kv lerdeydik sadece 1 ayda 2 kere felan oldu yumurtlama günümde geçmişti zaten umudum yoktu hamileydim mucizeeemm di, 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar şimdi 3. ayı doldurmayı bekliyorum, takınca olmuyor , hiç düşünmeden bırakcaksınıız kendinizi kendiliğinden geliveriyor bebişler,biz mart ortasından beri korunmuyoruz aylardır bekledim olmadı bu ayın başındada kayınvalidemlerdeydik tatilde ve yumurtlama dönemi bi kaç kez ilişki oldu ondan umutsuzum dedim ama nasipse olur .inşallah müjdeler havada uçuşur .görüşmek üzere
kızlarrrr
bn bu sabah kanda gebelik testı yaptırdım sonucu yarın alacağım
az öncede idrar testi yaptım ama tek çizgiyi gördüm
zaten benimkisi imkansız gibi bişiydi neyse
Kızlar bebiş için doğru zamanı tespit etmek adına ovulasyon testi sipariş vermiştim. Bugün elime ulaştı. Sabah 10:00'dan sonra, akşam 20:00'den önce yapılması gerektiği yazılı. Şimdi T ve C çizgisinden birinin rengi koyu, birinin rengi açık ise negatif, T ve C çizgisi aynı tonda ise pozitif olduğu belirtilmiş. Pozitifliği gördüğüm zaman, o gün mü birliktelik olması gerekiyor, ertesi günü mü?
tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
Eveeett listenin son durumu insallah hepsini bebisli haberlerle duyariZ)
canım idrar testi içinde erken ama sen dayanamayıp yaptın bozma moralini 10 gün geçmeden çıkması pek mümkün olmuyor yumurtlamadan itibaren kaç gün oldu benim 7 gün geçti idrar testimi pazartesi yapacağım kısmetse..
Kan sonucun ne zaman çıkacak canım bak merak ettim şimdi :)
8 gun gecti yumurtlamamdan.kan sonucumuda ya yarin yada p.tesi alirsiniz dediler cnm
hopefulll ____________ 23 ağustos
eee listede beni atlamışsınızzzz:18::18::18: bende warımm temmuz olmadı bakalım bu inşaallahbatım 23 ağustos
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
Eveeett listenin son durumu insallah hepsini bebisli haberlerle duyariZ)
süper soru ya bende bi türlü anlamadım şu testi aldım adetimin bitmesini bekliyorum ama tatlım ben bi tane adet öncesi denedimtek çizgiydi silik falan bi çizgi yoktu bende merak içindeyim pozitif oluncamı çalışmalar başlıcak bide hangi gün yapmaya başlasak şu testleri kiminin erken yumurtlama ihtimali warmış:18:
kürtaj oldum.6 ay gecti hala hamile kalamadımCANİM HİÇ Mİ KORUNMADAN 6 AY, YOKSA KORUNDUGUN AYDA DAHİL Mİ BUNA,? DOĞAN KÜRÜ YAPTINMI BEN BUGÜN BAŞLICAM İNŞ. Bİ SAHURDA Bİ İFTARDA 15 GÜN İÇCEM İNŞ. SONRA İNCİR KÜRÜ YAPCAM, SOĞANDA NE VAR NE YOK TEMİZLİYORMUŞ İÇİNİ.
kürtaj oldum.6 ay gecti hala hamile kalamadımCANİM HİÇ Mİ KORUNMADAN 6 AY, YOKSA KORUNDUGUN AYDA DAHİL Mİ BUNA,? DOĞAN KÜRÜ YAPTINMI BEN BUGÜN BAŞLICAM İNŞ. Bİ SAHURDA Bİ İFTARDA 15 GÜN İÇCEM İNŞ. SONRA İNCİR KÜRÜ YAPCAM, SOĞANDA NE VAR NE YOK TEMİZLİYORMUŞ İÇİNİ.
kürtajdan sonra hiç korunmadım.sadece ilk 15 gün.ocak ayından beri 6 ay oldu yaa.hala tık yok sogan kürünü denedim
Bn cok umutsuzum bgn kanda gebelik testi yaptirmayi dusunuyorumm.ama cok erken dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?