ayyyyy evet yaaa canım benim gün arkadaşım kaldı 8 gün. bende pek belirti yok ne yapıcaz bilmiyorum
Bende ayni durumdayim ya ne hamilelik belirtisi var ne adet belirtisi var ortadayim
ben göğüslerime takmış vaziyetteyim neden şişmiyolar? neden acımıyolar dıyesürekli mıncıklıyorum komedi ya
ayyyyyyyyyyyyyyyy çok güldüm.çünkü onu bazen bende yapıyorum acıyormu diye bakıyorum .ama tık yok anacım
ben göğüslerime takmış vaziyetteyim neden şişmiyolar? neden acımıyolar dıyesürekli mıncıklıyorum komedi ya
kıssss benim göğüslerim hala ağrımıyor gayet mıncıklanıyor çok normal illa ağrıyacak diye birşey yok:))) baş ağrısı bile belirti olabiliyor ki benim tek belirtim baş ağrısıydı bir de adet olacağım gün acaip sancı girdi kasığıma tam da bir davetteydim kolbastı oynuyordum:))) ohh dedim içimden iyi hoplayım ki iyice kan gelsin bitsin bu sancı dedim ama kan felan gelmedi hamileymişim:)))))
vallamı bacım ya içime su serptin. :)
ne biliyim hamişlerin çoğu yazmış goguslerım şişti cart oldu göğsüme curt oldu göğsümeallahım dedim ne olur sısir su goguslerımı ya :)
canım benim ilk bebeğim düştü ve göğüslerim acaip şişmişti sanki silikonlu gibi:))) anlamıştım bekliyordumda ama nasip değilmiş düştü...sonra birtakım problemlerim çıktı 5 ay ara verdim korundum tam korunmayı bıraktım hamile kaldım ama o kadar belirtisizdi ki olmayacak dedim yoksa oynarmıydım:))) sadece başımda bir baskı oluyordu nöroloğa gitcektim nerdeyse...hatta sancılarımın geldiği gün yahu adet olcam ama göğüslerimde tık yok neyse kesin hamile değilim dedim meğerse çoktaan hamileymişim:)))
rabbim isteyen herkese versin ben bunun sayesinde namaza başladım,hergün yasin okudum öyle dua ettim bir de 5 vakit namazdan sonra hz zekerriyanın duası rabbi la tezarni ferdevve ente hayrul varisin dedim:))) oldu valla şükür:))) mubarek ramazan hepinizin gönlü olur inşallah:)
Benim de belirtim yokkk. Bugün de bitti 2 ağustos cok uzak gibi duruyor. İnşallah hepimize bayram Hediyesi gibi gelir tutar da. Yoksa bidahaki ay gene ovulasyon testi kullanacam .
ayyy yaaaaa
yarın kan testım nasıl cıkıcak acabaaa...
kızlarmne olur dua edinn bana hayırlı haberlerle geliyim
Kiz ne güldürdün bende ya:)))) bende kendimi yalniz saniyodum boyle şeyleri yapan:))
Insallah güzel haberler alirsin canim ama keşke batini beklesydin
CANİM DOKTORA GİT MUTLAKA , BİRDE 6 AYDAN FAZLA YADA 1 YILI DOLDURUNCA HALA ÇOCUK OLMUYORSA BEBEK İSTEYEN ÇİFTLERDE DOKTOR ÖYLE MÜDAHALE EDİYOR DİYE BİLİYORUM, KAFANA TAKMA OLUR İNŞ. RABBİM HEPİMİZE NASİP EYLESİN, TAKINCA OLMUYO GELMİYO SIPALAR, DUA ET TEVEKKÜL ET SANA SIGINDIM RABBİM DE OLUR KENDİLİĞİNDEN İNŞ. EVHAMLIYIZ ÇOK VESVESEYİZ BENDE ÖLEYİM, HERŞEYİ TAKAR ALTINDA BİŞY ARARIM, AMA YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM SAKİN OLUP DUA EDELİM İNŞ OLCAK BEBİŞLERİMİZ.
cnmmmmmm kaç gündür yazamadım bana özelden msj atmışsın cnm annemler geldi şehir dışından ev çok kalabalık misafir olunca açamadım ne yaptın sen merak ettim seni yaptınmı gebelik testi varmı bşy yada adet oldun mu son durumun nedir antibiyotik durumunu ne yaptın cnm bendede durumlar aynı bi değişiklik yok şimdilik ovülasyon dönemim bitti adet tarihini bekliyoruz işte ama biliyosun tedaviye gitmediğimiz için pek ümit yok
Hahahahhben göğüslerime takmış vaziyetteyim neden şişmiyolar? neden acımıyolar dıyesürekli mıncıklıyorum komedi ya
canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumubende ilk denediğimde gün aşırıydı , ateşler ölçtüm , ayakları diktim, ne duyduysam şimdi aklıma gelmiyor, olmadı , sonraki ay kv lerdeydik sadece 1 ayda 2 kere felan oldu yumurtlama günümde geçmişti zaten umudum yoktu hamileydim mucizeeemm di, 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar şimdi 3. ayı doldurmayı bekliyorum, takınca olmuyor , hiç düşünmeden bırakcaksınıız kendinizi kendiliğinden geliveriyor bebişler,
SALIVERİN KENDİNİZİ KIZLAR DÜŞÜNMEYİN ALLAHIN İZNİYLE TEVEKKÜL EDİNCE OLUYOR
canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
hayırlısıyla bu ay alırsın inşallah iyi haberi
canım ben de çok üzüldüm yasadıklarına.insallah beklediğin haberi en kısa zamnda alırsın.üzme canım kendini.bende ilk denediğimde gün aşırıydı , ateşler ölçtüm , ayakları diktim, ne duyduysam şimdi aklıma gelmiyor, olmadı , sonraki ay kv lerdeydik sadece 1 ayda 2 kere felan oldu yumurtlama günümde geçmişti zaten umudum yoktu hamileydim mucizeeemm di, 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar şimdi 3. ayı doldurmayı bekliyorum, takınca olmuyor , hiç düşünmeden bırakcaksınıız kendinizi kendiliğinden geliveriyor bebişler,
SALIVERİN KENDİNİZİ KIZLAR DÜŞÜNMEYİN ALLAHIN İZNİYLE TEVEKKÜL EDİNCE OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?