Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ayyyyyyyyyyyyyyyy çok güldüm.çünkü onu bazen bende yapıyorum acıyormu diye bakıyorum .ama tık yok anacım

hayırlısıyla bi şişeydiler :)))
normal şartlarda bir bayan istemez böyle bişiy ama işte bebiş varsa işin ucunda şişsinler :)
bnm karnımmı yumurtalılarımmı bılemıyoum ağrıyo.adet olucam galiba ya
senın ilk bebişmi olucak pınar

ben göğüslerime takmış vaziyetteyim neden şişmiyolar? neden acımıyolar dıye sürekli mıncıklıyorum komedi ya

kıssss benim göğüslerim hala ağrımıyor gayet mıncıklanıyor çok normal illa ağrıyacak diye birşey yok:))) baş ağrısı bile belirti olabiliyor ki benim tek belirtim baş ağrısıydı bir de adet olacağım gün acaip sancı girdi kasığıma tam da bir davetteydim kolbastı oynuyordum:))) ohh dedim içimden iyi hoplayım ki iyice kan gelsin bitsin bu sancı dedim ama kan felan gelmedi hamileymişim:)))))

vallamı bacım ya içime su serptin. :)
ne biliyim hamişlerin çoğu yazmış goguslerım şişti cart oldu göğsüme curt oldu göğsüme allahım dedim ne olur sısir su goguslerımı ya :)

vallamı bacım ya içime su serptin. :)
ne biliyim hamişlerin çoğu yazmış goguslerım şişti cart oldu göğsüme curt oldu göğsüme allahım dedim ne olur sısir su goguslerımı ya :)

canım benim ilk bebeğim düştü ve göğüslerim acaip şişmişti sanki silikonlu gibi:))) anlamıştım bekliyordumda ama nasip değilmiş düştü...sonra birtakım problemlerim çıktı 5 ay ara verdim korundum tam korunmayı bıraktım hamile kaldım ama o kadar belirtisizdi ki olmayacak dedim yoksa oynarmıydım:))) sadece başımda bir baskı oluyordu nöroloğa gitcektim nerdeyse...hatta sancılarımın geldiği gün yahu adet olcam ama göğüslerimde tık yok neyse kesin hamile değilim dedim meğerse çoktaan hamileymişim:)))

rabbim isteyen herkese versin ben bunun sayesinde namaza başladım,hergün yasin okudum öyle dua ettim bir de 5 vakit namazdan sonra hz zekerriyanın duası rabbi la tezarni ferdevve ente hayrul varisin dedim:))) oldu valla şükür:))) mubarek ramazan hepinizin gönlü olur inşallah:)

ayy cnm benim...allahım inşallah şimdiki bebeğini sana bağışlar.ben çok umutsuzum çünki eşim erken olduğunu düşünüyo,ama olursada cok sevınırmıs.dısarı boşalma yontemı ıle korunuyoruz.buna rağmen bn bgn duramadım ve kan testı yaptırdım ne olur yalvarırım banada dua et...bende ediyorum ve bol bol kuran okumaya çalışıyorum boş vakıtlerımde

Benim de belirtim yokkk. Bugün de bitti 2 ağustos cok uzak gibi duruyor. İnşallah hepimize bayram Hediyesi gibi gelir tutar da. Yoksa bidahaki ay gene ovulasyon testi kullanacam .

Benim de belirtim yokkk. Bugün de bitti 2 ağustos cok uzak gibi duruyor. İnşallah hepimize bayram Hediyesi gibi gelir tutar da. Yoksa bidahaki ay gene ovulasyon testi kullanacam .

ayyy yaaaaa

yarın kan testım nasıl cıkıcak acabaaa...
kızlarmne olur dua edinn bana hayırlı haberlerle geliyim

ben göğüslerime takmış vaziyetteyim neden şişmiyolar? neden acımıyolar dıye sürekli mıncıklıyorum komedi ya
Hahahahh aynen yaaa benee yapiyorum onu ne alemiz kizlar yokluyorum memisleri aci var mi aci :)) ust kisimlardan hafif hafif aci var ama :)

canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
hayırlısıyla bu ay alırsın inşallah iyi haberi

canım msjına yeni cvp yazabildim çok üzüldüm senin adına Rabbim inşallah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
hayırlısıyla bu ay alırsın inşallah iyi haberi

canım ben de çok üzüldüm yasadıklarına.insallah beklediğin haberi en kısa zamnda alırsın.üzme canım kendini.

canım yanlışlıkla sana yazmışım.kusura bakma.
intelligent e yazacaktım.acemiyim kusura bakmayın

Son düzenleme:
canım ben de çok üzüldüm yasadıklarına.insallah beklediğin haberi en kısa zamnda alırsın.üzme canım kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…