Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

herkese selamlar bende ağustosa bel bağladım. salı günü hsg çektirdim aynı zamanda pko hastasıyım. doktorum bu ay ümitliyim dedi inşallah iyi haberlerini alırız hepimizin. :) ekstra tavsiyesi olan varsa dinleyebilirim

benimde 15 ağustos :18:

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

bende varım daha öncede yazmıştım ama gözden kaçtı heralde fatmaipek-------7 ağustos

tombikk ____________1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos

Ben suan ilgilenen olmadığı icin guncelliyorum listeyi cok kisi birikti die, gulden arkds geldiğinde yine devam eder

Canım araştırdığımda aşağıdaki bilgileri buldum:
"Eğer test pozitif (olumlu) çıkarsa yani LH artışı saptanırsa bu ortalama 24-48 saat sonra yumurtlama olacağı anlamına gelir. Bu durumda testi uyguladıktan 24 saat sonra ilişkiye girmeniz uygun olacaktır. Çünkü yumurtlama LH artışından 24-48 saat sonra gerçekleşir ve yumurta hücresi 24 saat canlı kalabilir. Sperm ortalama 3 gün canlı kalabilir, kadının yumurtası ise ortalama 1 gün canlı kalablir. Bu nedenle insanlar tam yumurtlama gününde ilişkide bulunmasalar bile hamilelik oluşabilir. Örneğin ayın 10′unda yumurtlama olacak bir kadında ilişki ayın 7-8′inde olsa bile sperm 3 gün yaşayabileceği için gebelik oluşabilir. Aynı şekilde ilşki ayın 11′inde olsa bile yumurta hücresi 24 saat canlı kalabileceği için gebelik oluşabilir. Bu nedenle kadının her adet döngüsünde hamile kalabileceği yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. Bu gunleri net saptayabilmeniz icin ovulasyon testi veya hamilelik monitoru kullanmaniz onerilir, ve saptanan gunler icerisinde iliski sayisi fazlalastirilmasi gebelik sansinizi artiracaktir. Diğer günlerde ilişki olsa da hamilelik olması imkansızdır."

Alıntı

canım bende onu dedim zaten. arkadaş nedenini sordu söyledim. sewği arkadaşımızda sağolsun ilgileniyor dedim. anormal bir şey yok yani. yanlış anlaşılmak istemem.

aynen artk bu ay da husrana ugramadan isteyen herkse nasıp etsın Allah

Amiiiinn

Hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah...

Kızlaaarr nasıl gidiyor çalışmalar ben yumurtlama testlerine devam ediyorum daha bir gelişme yok

evettt sayın seyircilerr tombik hızlı adımlarla ilk sırada ardındannn sbry, svnc83,heyecanlı89 geliyor...sewwgi koşarak yaklaşmaya çalışıyor ha gayretttt kızlarr durmak yok

evettt sayın seyircilerr tombik hızlı adımlarla ilk sırada ardındannn sbry, svnc83,heyecanlı89 geliyor...sewwgi koşarak yaklaşmaya çalışıyor ha gayretttt kızlarr durmak yok

haydi bakalım tombikk arkadaşımızz hepinizden sırayla bebek haberi alırız inşallah..hemen arkanızdan geliyoruz

canım bende onu dedim zaten. arkadaş nedenini sordu söyledim. sewği arkadaşımızda sağolsun ilgileniyor dedim. anormal bir şey yok yani. yanlış anlaşılmak istemem.

Yok canim senin icin bsy demedim yanlis anlama sakin, hem sana bsy dermiyim ben ya ayni gune bebis bekliyos ilk denemede kader arkadasm :))

Ayy kizlar hepimiz göbüşleri doldursak keske. Heyecanlı bekleyiste bide belirti hissetsem keske

Yok canim senin icin bsy demedim yanlis anlama sakin, hem sana bsy dermiyim ben ya ayni gune bebis bekliyos ilk denemede kader arkadasm :))

ayyyyy evet yaaa canım benim gün arkadaşım kaldı 8 gün. bende pek belirti yok ne yapıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…