Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar dün yaptım testi. Negatif çıktı. Bat 30 ağustostu ama olsaydı testte silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bundan sonra test falan yapmıcam.Zaten yarın tatile gidiyorum. Döndüğümde tam net belli olur zaten.Üzülmedim ama motivasyonda biraz düşme oluyor. Bir de zaten rahatsızlığımdan dolayı ilaç kullanmıştım Allah biliyor ya bebek varsa ona birşey olursa diye çok telaşlanmıştım. Dün tek çizgiyi görünce karışık duygular yaşadım yani :44::44::44:

Kizlar oncelikle masallh tebarekallah nazar degmesin diyor ve mujdeyi veriyorum ben cift cizgiyi gordumm bat 25 di ..

Canım Allah nazarlardan korusun,gözün aydın.. Sağlığıyla kucağına alırsın inşallahhh

Geçen ay 2 temmuzda adet oldum bide 30unda yani 28 güne denk geldi.Bu ay 28 günde olsam gene (gecen ay 31 çekti) dün adet olmam gerekirdi (eskiden 30günde 1 olurdum 30 güne hesaplarsam yarın olmam gerekir).TIK yok napsam acaba kızlar???

testin varsa yap canım. bellimi olur belki çıkar.erkenden sevinmiş olursun. tek çizgi çıkarsa üzülmeyeceksen yap ama. çünkü biliyorsun ki adetin geçmesini beklemek gerek.tabi forumda 5 gün önce bile yapıpta çıkan var.

Testim yok canım ne yazık ki.Acaba gelirmi diye bekliyorum adetimin.test yapıp üzülmekte istemem açıkcası kendimi çokta kaptırmak istemiyorum o yüzden bu ay mümkün olduğunca kendi haline bıraktım ovulasyon testide yapmadım işteyim olmazsa çıkışta eşim gelip beni almazsa eczaneye uğrayayım.dün ne hikmetse antalya sıcağında spor ayakkabı giydim çorapta ama gene ayaklarım buz gibiydi eşimde kan kaybetcen galiba bünyen hazırlanıyor dedi kararsız kaldım şekerim.

günümün geçmesini beklicemde ben 28 günde 1imi yoksa 30 günde 1 mi baz alsam????????????

geçen ay 28 gündeydi pınarım 28 gün dersen adetim dündü şaşkına döndüm valla yyyaaaaaaaaa

merhaba daha öncede yazmıştım benide eklermisin 18 ağustostu hamiş olarak

günümün geçmesini beklicemde ben 28 günde 1imi yoksa 30 günde 1 mi baz alsam????????????

geçen ay 28 gündeydi pınarım 28 gün dersen adetim dündü şaşkına döndüm valla yyyaaaaaaaaa

en iyisi yarınında geçmesini bekle canım.bu sayede kaç günde bir karışıklığıda gider ve gününün geçtiği kesinleşir. hakkında hayırlısı olsun :) benimde cuma günü. 30 ağustos

merhaba kızlar bu ay soldan yumurtlamışım ve sol kasığım çok ağrıyo klomen kullandım 3 gün dayanabildim gözde yan etki yaptı yumurtalığım zaten normal büyüyo ve bana yinede klomen verdiler en son yumurta 3,20 dedi ve etrafında sıvı var dedi ne anlama geliyor daha çok büyürse yani 5 i geçerse ilaçla küçültücez dedi yarın yine gidicem kontrele allahımmmmm yinemi hamiş değilim acaba (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…