Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Anammm bati 25 olan hamiss olduğunu öğrenmiş bile benimde 25 si adet olmadım ama test de yapmadım bekliyorum daha sabırla bi geçsin bakalım :))

yarın sabah test yapıcam tekrar. silik çizgiyi görmezsem pes edicem artık bu aydan( çünkü 2 gün kaldı adetime. olsa çıkardı heralde( üzgünüm( sonucu bildireceğim.

Adetin gecmeden pes etme bence cunku o gun bile idrarda cikmayanlar cok vsr ana kan testi yaparsan garanti olur tabiki inş . hamişsindir canim

Adetin gecmeden pes etme bence cunku o gun bile idrarda cikmayanlar cok vsr ana kan testi yaparsan garanti olur tabiki inş . hamişsindir canim

Yaa umarım öyledir yaa çünkü hala tek çizgi. Umarım erkenden belli olmayanlardanımdır. Belki yarın kan testi yaptırırım. En azından bilirim adet olacağım ya da bebiş var diye. İnşallah ikincisi olur:))

Bende 7haftalik hamileyim ve yuzum sivilce doldu.aramizda sivilce problemi yasayan var mi acaba?varsa neler yapiyosunuz .... cozum ariyorum

Bende 7haftalik hamileyim ve yuzum sivilce doldu.aramizda sivilce problemi yasayan var mi acaba?varsa neler yapiyosunuz .... cozum ariyorum

oncelıkle hamıle olan butun arkasları tebrık ederım ve aallah salıklı kucagına almayı nasıp etsın bende agustosun basında ogrendım hamıle oldugumu arkasım bende sıvılcelenme basladı ama bıse yapamıyprum gebelıgımız aynı hemde hıc sıvlce gormemısken hayyat hamılelıkten bı cozum bulursan banada solersın cnm benımm

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
senakaan __________ 24 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
pinarima ___________ 30 ağustos

ne güzel topik hamişlerle dolmuş :)) bende henüz doktora gitmedim. cumartesi kan testi yaptırdım..beta hcg 185 olmuş..düzenli bir artış var ama keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan inanamıyacagım heralde.. zaten kimseyle paylaşmıyoruzda..bi tuhafım yani..

Aynı haftadayız aynı seylerı yazmısız :) kontrole ne zmn gıdeceksın canım ben cok kararsızım alttan baktırmak ıstemıyorum ama usg de baya sonra gorunuyor kese olsa bebek var dıyemıyor kafam karıstı

benim sat 3 ağustos bat 25 ağustos . bat a 3 gün varken test yaptım negatif çıktı :S batı 2 gün geçtim hala gelen yok. 10 gündür karnımda sürekli bir şişlik var. hafif bulantım oluyor gün içinde ama çabuk geçiyor. çok ciddi bir şey değil. sağ kasığıma gün içerisinde ağrı giriyor. son 2-3 gündür dahada arttı sanki her an regl olacakmışım gibi. dün gece baş ağrısı ve ateşim vardı başkada bir belirtim yok. yine negatifi göreceğim korkusuyla test yapamıyorum. sizce hamile olabilir miyim? reglim hiç gecikmezdi. hatta genelde öne gelir hep bir kaç gün. lütfen cevap verin :18: :18: :18: :18: :18:

bende geçen 2 ay önce dediklerinizin aynısını yaşadım 5 gün gecikti ki normalde hiç gecikmez 2-3 gün öne sarkar adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım ara ara gelip gidiyordu.gebelik testim negatif cıktı fakat ovulasyon testim cok koyuydu...sonrasında cok şiddetli bir şekilde regl oldum cok sancılıydı.kimyasal gebelik olabilir dediler ama bilmiyorum..siz inş hamilesinizdir.

tez zamanda hayırlı haberler bekliyoruz sizden :)

bir kaç gün daha bekleyip öyle test yapsam daha iyi olacak galiba :18:

inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur. :18:

Geçenlerde yazmıştım okuyanlar bilir eşimin merakı yüzünden erkenden test yapmıştım negatif çıkmıştı. Şimdi gittim yine aldım. Bat 30 ağustos ne zaman yapayım testi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…