Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

mrb canım umarım hamilesindir ama ben okuyorum böle şeyleri etki etmez inş dahaa miniciktir ordayse eğer :) Allah her isteyene nasip etsinn banadaa

Son düzenleme:

Canımmm adaşım teşekkür ederim desteğin için.. İlaçlarımı kullanmaya başladım umarım zararı olmaz. Arada kalmak çok kötü birşey gerçekten.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

ilaçlarını kullanmakla en iyisini yapmışsın arkadaşım.içini ferah tut varsa Allah onu korur, yoksa da bir bildiği olduğu için yoktur. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun

eşini tebrik ediyorum,geçmiş olsun sunu söyliyim bu ihtimali düşünerek o ilacı verdiyse kesinlikle kullan tabiiki ..İshal ilacsız gecmez bahsettiğin tür bir de..

ben gecen ay ıshal oldum maya hucresı gorulmus yanı senın duruun da değildim ilaclarımı kullanmaya basladım ıkı gun ıcınde ıyılesınce bırasktım senın bı hafta kullnamamn gerekebılır ama henuz adetın gecmedı ve ıcmen gerekıyor...

benım yengem düşük üstüne hamile kaldı yerlesme kanaması gelınce dusukten dolayı kanama geldıgını dusunerek ağır antıbıyotık ve ılac kullandı ıcı ıyıce temızlensın dıye ki hamileymiş bebege hıc bır sey olmadı :) Tevekkül etmek gerek su an o ılacı ıcmek zorundasın dua et hamıleysen ıns bebısını Allah korur Çok geçmiş olsun bol bol sıvı al

bugün topikte kimsecikler pek yok. günü gelen ve yaklaşan arkadaşlar nerelerdesiniz,neler yapıyorsunuz test yapanınız yok mu hiç ?

mrb canım umarım hamilesindir ama ben okuyorum böle şeyleri etki etmez inş dahaa miniciktir ordayse eğer :) Allah her isteyene nasip etsinn banadaa
inşallah öledir.amin amin amin:))

bugün topikte kimsecikler pek yok. günü gelen ve yaklaşan arkadaşlar nerelerdesiniz,neler yapıyorsunuz test yapanınız yok mu hiç ?

aha da ben burdayım:) test yaptım biraz önce hala negatif( 4 gün kaldı. umutla bekliyorum ama kendimi gebe hissetmiyorum. hiç bir belirti yok(

benim bugün hasta olmam gerekiyordu olmadım her ay sabahtan günün gününne olurum ama idrar tetinde hala negatif çıkmıyo olabilirmi kızlar

benim bugün hasta olmam gerekiyordu olmadım her ay sabahtan günün gününne olurum ama idrar tetinde hala negatif çıkmıyo olabilirmi kızlar

ya bilmiyorum ama okuduğum durumlara göre imkansız değil. adetin geçtiyse canım en garantisi kan testi. benim de 4 gün kaldı ve hala negatif. ama 4-5 gün kala test yapıp çıkanlar da var. 2-3 gün geçtiği halde çıkmayanlar da(hamile olduğu halde). bunu düşünerek umudumu hala yitirmedim. sende yitirme ve kan testi yaptırt bence

yarında olmassam kan testi yaptırıcam canm testlerde silik çizgi çıko ama 1 saat sonra falan:):) sanırım test bozuluo ya ilk defa sabahtan gelmeyince heycanlandım stresten desem geçen ay daha çok ümitliydim ve dakika saydm ona rağmen gününde hemde sabahtan geldi hiç şaşmaz artık hayırlısı.inşallah sende hamilesindir bu ay yüzümüz güler

amin amin inşallah. şimdi çöpten alıp bakasım geldi teste:)) bende pazar günü tekrar yapıcam. gecikmesini bekleyemiyorum:)) inşallah bebiş vardır ikimizde de( ve isteyen herkeste

amin amin inşallah. şimdi çöpten alıp bakasım geldi teste:)) bende pazar günü tekrar yapıcam. gecikmesini bekleyemiyorum:)) inşallah bebiş vardır ikimizde de( ve isteyen herkeste

benim gibi sabırsızsın anlaşılan bakarsın bende yarın kan testine giderm dayanmazsam

benim gibi sabırsızsın anlaşılan bakarsın bende yarın kan testine giderm dayanmazsam

evet aynen öyle. aslında çok istediğimden değil. bu ay düşünmeye başladık. ama şimdi de planladık ya. istiyorum ki hemen olsun.
yaptırırsan sonucu bildir hemen bizlere:)

tebrik ederim canim sag salim al kucagina yavrunu darisi bizlerin basina cok tebrikler

canim hamilelikle adet belirtisi ayni eyer yasamadigin bir durumsa hamilelik ola bilir

canım bu Allah nasip ederse ikinci hamileliğim olacak ama öncekinde böyle bişi hissetmedim buarada 5 gün kaldı adete :)

svnc83 _____________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
hamil _______________ HAMİŞŞŞŞŞŞ
simca12 _____________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
rose3507 ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
msa84______________ 7 ağustos
complicated ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
bedesten ___________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
nagihan_a __________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
biblokedicik ________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
meyra8______________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ad123 ______________HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
kargulu ____________ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
hopefulll ___________ 23 ağustos
aryaarel____________24 ağustos
senakaan __________ 24 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
gulfemm ___________ 25 ağustos
23nisangelini_______ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
zeynelim____________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
djarum ____________ 27 ağustos
yaramazpisi _______ 27-28 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
albiza ______________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
ysmn_czm _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
PinarYavuz ________ 30 ağustos
pinarima ___________ 30 ağustos

Topik cok sessizlesmis ya hamişler kacti tabi onlari anladikta bati bekleyenler neredeee

yarın sabah test yapıcam tekrar. silik çizgiyi görmezsem pes edicem artık bu aydan( çünkü 2 gün kaldı adetime. olsa çıkardı heralde( üzgünüm( sonucu bildireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…