benim bu aydan ümidim kalmadıbugün yarın yumurtlama günüm ama eşimle kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz (
idrar testi negatif çıktıhayırlısı birkaç gün daha beklicem adetime bişey kalmadı bakalım belli olur artık
kızlarrr selam
ben temmuz grubundaydım ama olmadı bu ay adet oldum bitti bile ben ağustosa kalırmıyım şu an bilmiyorum çünkü ben bebeişimi tedavisiz çalışamıyorum
hayatımda hiç kendiliğimden adet olmadım lise sonda çapada tedaviyle GİNERA die bi doum kontrol hapıyla adet olmaya başladım o yüzden bu ay olmadı adet olabilmek için doğum kontrol kullanmam lazım mecbur o da adı üstünde onlada hamile kalamıyorum yani kendiliğnden falan olmuyo düzensiz olsa kendiliğinden yine bi umut.. bu ay olmadı tedaviye ara verdik ağustosta yine başlarmıyız bilemem eylüle kadar ara verelim dedik ama eşim çok istiyoo inş durumumuza bağlı bakalım artık hayırlısıı tedavim de zor merional yumoş geliştiriciiiğne vuruluyorum her gün istenilen boyuta geldiğinde çatlatma ovtrlle vuruluyorum sonrada ilişki zaten yumoşlar kendiliğinden yumurtlasa yani ara ara adet olsam genede olur belki ama bende o şansda yokkk
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???
gulden79____________ 2 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
sbry _______________ 1 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
Canimmmm benide araniza alirmisinizzzzz gunumuz seninle ayni 2 agustosssss
hoş geldin canım seninle batımız aynı, inşallah ikimizde hamişizzz deriz burada ve tabi isteyen herkes de aynı müjdeyi verir
listeye ekledim senide
Evet canimm bat imiz ayni. İnsallah dedigin gibi olurr hamisizdir. Benim bir onceki adet 3 temmuzdu 10.13. Ve 15. Esimle birlikte olduk.sonra gitti esim haftasonu gelecek.tutmus olabilir mi dersin .of bu gunlerde gecmek bilmiyor :))
sen yumurtlama olduğunu anlayabiliyormusun , bende bariz belli oluyo çok akıntı oluyor o gün
bazılarında belli olmuyormuş
Bende anliyorum canin karnim falan agrir akimtim olur ordan anlarim.benim adet 29-30 gunde bir takvime gore 15-16-17 si yuksek hamilelik veriyordu 15. Birlikte olduk 3 gunde yasadigina gore tutar ins canim yaaaaaaaa
benim bide şeker kızım var allaha şükür olsun onla uğraşmaktan çok düşünemiyorum bebiş filan, ona kardeş istiyoruz biz
senin işin çok zormuş canım allah yardımcın olsun , ay bu bebek işleri de ne zor yaa! inşallah bir an önce sende hamiş olursun üzme kendini
KIZLARRR BEN ÜSTÜNE ADET OLMUŞUMMM HAMİLEYİMMMM ALLAHIM SİZLERDE NASİP ETSİNNN
çoookk teşekkürrlerrr çok saol allahım herkeseee nasip etsinn tüm kalbimle dua ediyorumm.Canin hikayeni okumustum senin adina gercekten cok sevindim zor bir surecin vardi . Hayirli ugurlu olsun bebisin.allah kucagina almayi nasip etsin
KIZLARRR BEN ÜSTÜNE ADET OLMUŞUMMM HAMİLEYİMMMM ALLAHIM SİZLERDE NASİP ETSİNNN
iki günlüğüne barış kız nolacak, sonra yine küsersinbak sonra barışırsınız ama çok geç olur ve pişman olursun tabi önemli bir konuysa bişi diyemem canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında
çooook sevindim canım allah tamamına erdirsin bizlerinde yüzü gülsün inşallah dua et bizede :))
Kızlar pazar eşimle birlikte olduk ben pazartesi test yapmaya başladım pazartesi tek çizgi, salı silik çizgi ,dünde t çizgisi c çizgisinden daha kopkoyuydu bizde dün değerlendirdik.doktorum adetinin başladığı günden itibaren say 16.-17. Gün ilişki demişti 16 dündü 17 bugün(30 günde 1 adet oluyorum).sizce bugünde herifi dürtmelimiyim spermler yumurtadan daha uzun süre canlı kaldı için soruyorum.bugün tekrar test yapacam negatifleşmişmi diye?benim batımda 2 ağustos aranıza benide alırmısınız acaba?ovulasyon testini ilk defa denedim inşallah tuta benim için dua edin nolur(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?