Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

benim bu aydan ümidim kalmadı bugün yarın yumurtlama günüm ama eşimle kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz (

iki günlüğüne barış kız nolacak, sonra yine küsersin bak sonra barışırsınız ama çok geç olur ve pişman olursun tabi önemli bir konuysa bişi diyemem canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

senin işin çok zormuş canım allah yardımcın olsun , ay bu bebek işleri de ne zor yaa! inşallah bir an önce sende hamiş olursun üzme kendini

Canimmmm benide araniza alirmisinizzzzz gunumuz seninle ayni 2 agustosssss

hoş geldin canım seninle batımız aynı, inşallah ikimizde hamişizzz deriz burada ve tabi isteyen herkes de aynı müjdeyi verir
listeye ekledim senide

Evet canimm bat imiz ayni. İnsallah dedigin gibi olurr hamisizdir. Benim bir onceki adet 3 temmuzdu 10.13. Ve 15. Esimle birlikte olduk.sonra gitti esim haftasonu gelecek.tutmus olabilir mi dersin .of bu gunlerde gecmek bilmiyor :))

Evet canimm bat imiz ayni. İnsallah dedigin gibi olurr hamisizdir. Benim bir onceki adet 3 temmuzdu 10.13. Ve 15. Esimle birlikte olduk.sonra gitti esim haftasonu gelecek.tutmus olabilir mi dersin .of bu gunlerde gecmek bilmiyor :))

düzenli 28 günde bir oluyorsan eğer en geç ayın 16 sına kadar yumurtlamış olursun zaten olma ihtimali yüksek, bende 4 temmuzda olmuştu adet ve 16 sında dün yani yumurtlama oldu, spermlerde 3 gün canlı kalıyormuş tutma ihtimali var bence

sen yumurtlama olduğunu anlayabiliyormusun , bende bariz belli oluyo çok akıntı oluyor o gün
bazılarında belli olmuyormuş

sen yumurtlama olduğunu anlayabiliyormusun , bende bariz belli oluyo çok akıntı oluyor o gün
bazılarında belli olmuyormuş

Bende anliyorum canin karnim falan agrir akimtim olur ordan anlarim.benim adet 29-30 gunde bir takvime gore 15-16-17 si yuksek hamilelik veriyordu 15. Birlikte olduk 3 gunde yasadigina gore tutar ins canim yaaaaaaaa

Bende anliyorum canin karnim falan agrir akimtim olur ordan anlarim.benim adet 29-30 gunde bir takvime gore 15-16-17 si yuksek hamilelik veriyordu 15. Birlikte olduk 3 gunde yasadigina gore tutar ins canim yaaaaaaaa

inşallah tutar canım, bende pazar sabahı tatile gidicem on günlük beklerken çok sıkılmayacağım çok şükür evde olsam kafayı üşütürdüm kesin döndüğüm zaman hemen bi test ohh , ama daha çok var yaa

benim bide şeker kızım var allaha şükür olsun onla uğraşmaktan çok düşünemiyorum bebiş filan, ona kardeş istiyoruz biz

Canin hikayeni okumustum senin adina gercekten cok sevindim zor bir surecin vardi . Hayirli ugurlu olsun bebisin.allah kucagina almayi nasip etsin
çoookk teşekkürrlerrr çok saol allahım herkeseee nasip etsinn tüm kalbimle dua ediyorumm.
inşş devamı güzel olurr daha çok net değill amaa şimdilik böylee

çooook sevindim canım allah tamamına erdirsin bizlerinde yüzü gülsün inşallah dua et bizede :))

çok teşekkürlerrr hepinizden allah razı olsunn hep aklımdasınızz sizin içinde dua ediyorumm inşş rabbimm bu ayın hürmetinee sizleride sevindirir inanın ki bi mucice geliyoo rabbimden emanett inşş bebeişimizii kucağımıza da alırızz ... Ramazan ayında yürekten dua edinn kızlar inanınkii rabbim herkesi görüyoo amaa herkesin zamanını bekliyoo dua edinn bol boll sizler içinde ben ediyorumm inşşş gelsin meleklerinizzzz

Kızlar pazar eşimle birlikte olduk ben pazartesi test yapmaya başladım pazartesi tek çizgi, salı silik çizgi ,dünde t çizgisi c çizgisinden daha kopkoyuydu bizde dün değerlendirdik.doktorum adetinin başladığı günden itibaren say 16.-17. Gün ilişki demişti 16 dündü 17 bugün(30 günde 1 adet oluyorum).sizce bugünde herifi dürtmelimiyim spermler yumurtadan daha uzun süre canlı kaldı için soruyorum.bugün tekrar test yapacam negatifleşmişmi diye?benim batımda 2 ağustos aranıza benide alırmısınız acaba?ovulasyon testini ilk defa denedim inşallah tuta benim için dua edin nolur (((((((

Merhaba bende aşılama yaptırdım bugün 6.günümmm hayırlısı artık bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…