Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ağğğhhhhhh çalışılması gereken zaman gel sen sudan sebeplerden tartışş sinirler tepeme çıksın olucak işmi şimdi bu ama bene tutamıyorumki şu çenemi hiçççççç kaç gün gider şimdi boşunaaa

Son düzenleme:

sihirliada .!.:
Oluyo boyle seyler ama sen kacirma nu ayi bence bir kenara birak ve ii degerlwndir kavgam kacirmaya sansini deger mi

aaa canım sorma sinirim tepemde durduk yere yaaa ama haklısın galiba hiçbişey bu şansı kaçırmaya değmezde sinirim gecse

kızlarrrr bırakın tartışmayı bugünler ayda bir geliyor değer mi tartışmaya hem ne demişler savaşma sev. ş

kızlarrrr bırakın tartışmayı bugünler ayda bir geliyor değer mi tartışmaya hem ne demişler savaşma sev. ş

Ne guzel ozetlemissin guldurdun beni valla ama dogru soyluyorsun taktik bu umutlar tukenmez bu arada lingen kismet sakin canini sikma benim 14 aylik bir kizim var daha ikinci bebek icin zamanim var ama korunmuyorumda olurza yine de hayir demem

slm kızlar emmuzun beşinde aşılama yapıldı negtifi aldım malesef şimdi 14 ağustos bat ve ovu testi kullanıyorum bu ay inşaallah şu mübarek ayda gelir bebişim hayırlısı ile.... Evalt steyen herkese rabbm hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasb eylesn inşaallah

Canim bi yolunu bul arayi bagla bebisin icin:))

Slm kays allah hayirlisini nasip etsin inss pozif dusun oyle olsun bu ay bebegin seninle olur inşallah

haydi kızlar moralleri bozmadan hedefe ulaşalım,amaaaaaan erkeklere takarsan oohhohhhhooo ho,biz ağustos grubu yılmak yok ,bu arada sayfa canlanmış holleeeeeyyy günler yaklaşıyo inş. bu sefer bu topik dolar hamilelerle biz de inş. iyiakşamlar

selammmmm
baya konuşkan bir grup bulmuşum çok sevindim bugün bikaç kez baktım ama yazamadım reglin 2ci günü feci başağrısı vardı umarım bir iki hamiş haberi alırız yakında

ins tatlim bol bol hamişlermz olsunnnnnnn:13:

mayıs sonunda çektirdim ben hsg ama anestezi istedim 10 dkkada uyanmıştım bile ben dayanamayacağımı bildiğim için öyle yaptım

arkadaşlarr bugün forumda bi sorun vardı giremedim bir türlü şimdi geçmişi okudum sewgicim üzülme daha kırmızılar gelmemiş adet günü geçince bile çıkmayanlar var biraz daha bekle canım
bana gelince ben çok üzgünüm kahverengi lekelenmerim başladı kırmızı kartı yicem yani 1-2 gün sonra oysaki çok ümitlenmiştim belirtilerde hep psikolojikmiş vardır herşeyde bir hayır rabbim en uygun zamanı bilir sizlerden güzel haberler bekliyorum artık

Kimse var mi kizlaaaarrrr

ben de ağustos hamişi olmak istiyorum kızlaar bat 12 ağustoss beni de ekleyin

Saol canım bakalim tek ümidim adet günü artık hayirlisi neyse o olsun hakkimizda tatlim sanada üzüldüm artik olmazsa bidahaki ay yine birlikte bekleriz nasip ne zmnsa o zaman gelsin bebislerimiz

mayıs sonunda çektirdim ben hsg ama anestezi istedim 10 dkkada uyanmıştım bile ben dayanamayacağımı bildiğim için öyle yaptım

Benim de acı eşiğim düşüktür. Bu yüzden ben de biliyrm dayanamayacağımı. Bana da doktor anesteziyle yapalım dedi. Sanırım narkozu az veriyorlar dimi? Yani hemen kalkıp eve gidiyo musun? Bir de sonrasında kanama oluyomuş. sende olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…