ağğğhhhhhhçalışılması gereken zaman gel sen sudan sebeplerden tartışş sinirler tepeme çıksın olucak işmi şimdi bu ama bene tutamıyorumki şu çenemi hiçççççç kaç gün gider
Oluyo boyle seyler ama sen kacirma nu ayi bence bir kenara birak ve ii degerlwndir kavgam kacirmaya sansini deger mi
sihirliada .!.:Oluyo boyle seyler ama sen kacirma nu ayi bence bir kenara birak ve ii degerlwndir kavgam kacirmaya sansini deger mi
Ah bu erkekler bende hece icin ne zaman planlasam hep mutlaka kavgamiz olur ama barismasida guzel oo tarafindan bakmak lazimaaa canım sorma sinirim tepemde durduk yere yaaa ama haklısın galiba hiçbişey bu şansı kaçırmaya değmezde sinirim gecse
ah gÜzelim sorma dÜn adet oldum maalesef bisürü de belirti vardı ama naparsın olmadıSlm lingen ins hsmilesindir baska bir belirtin.var mi kac gun var beklenmeyen adetine
kızlarrrr bırakın tartışmayı bugünler ayda bir geliyor değer mi tartışmaya hem ne demişler savaşma sev. ş
ağğğhhhhhhçalışılması gereken zaman gel sen sudan sebeplerden tartışş sinirler tepeme çıksın olucak işmi şimdi bu ama bene tutamıyorumki şu çenemi hiçççççç kaç gün gider şimdi boşunaaa
slm kızlar emmuzun beşinde aşılama yapıldı negtifi aldım malesef şimdi 14 ağustos bat ve ovu testi kullanıyorum bu ay inşaallah şu mübarek ayda gelir bebişim hayırlısı ile.... Evalt steyen herkese rabbm hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasb eylesn inşaallah
selammmmm
baya konuşkan bir grup bulmuşum çok sevindimbugün bikaç kez baktım ama yazamadım reglin 2ci günü feci başağrısı vardı umarım bir iki hamiş haberi alırız yakında
Merhaba kızlar..Ben de sizler gibi her ay yeni umutlarla güzel haber almayı bekliyorum ama her seferinde üzülüyorum. 6 yıllık evliyim. İlk 2 sene korunduktan sonra çok istememekle birlikte oluruna bıraktık. Fakat 4 senedir henüz bi sonuç alamadık. Bundan birkaç ay öncesine kadar çok da önemsemiyorduk aslında. Doktora gidip kontrollerimizi yaptırıp herşeyin normal olduğunu öğrenince rahatlamıştık. Fakat geçtiğimiz Nisan ayında hiç de beklemediğimiz bi zamanda kimyasal gebelik geçirip üzüntüsünü yaşayınca bizi biraz silkeledi sanırım! Korunmayı bırakalı 4 yıl olmasına rağmen sadece bir gebelik o da tutunamadı. Neyse bi daha gittik doktora tabi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilip kanallara bakılacak. Onun dışında yine herşey normal. Biraz uzun oldu ama ön bilgi vermek istedim. Bu siteye ara ara girip okur bazı sorularıma cevap arardım ki bu site sayesinde geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir kürü yapıyorum. Bu ay çalışmalar çok sıkı :) Olsun da filme gerek kalmasın diye...Biraz acılı ağrılı bi filmmiş de...Aranızda çektiren var mı?
Sadede gelirsek, ben de bu ay büyük ümitlerle bekliyorum güzel haber almayı..Bat 6 ağustos. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Allahım herkesin yüzünü güldürür inşallah..
slm kızlar emmuzun beşinde aşılama yapıldı negtifi aldım malesef şimdi 14 ağustos bat ve ovu testi kullanıyorum bu ay inşaallah şu mübarek ayda gelir bebişim hayırlısı ile.... Evalt steyen herkese rabbm hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasb eylesn inşaallah
arkadaşlarr bugün forumda bi sorun vardı giremedim bir türlü şimdi geçmişi okudum sewgicim üzülme daha kırmızılar gelmemiş adet günü geçince bile çıkmayanlar var biraz daha bekle canım
bana gelince ben çok üzgünüm kahverengi lekelenmerim başladı kırmızı kartı yicem yani 1-2 gün sonra oysaki çok ümitlenmiştim belirtilerde hep psikolojikmiş vardır herşeyde bir hayır rabbim en uygun zamanı bilir sizlerden güzel haberler bekliyorum artık
ben de ağustos hamişi olmak istiyorum kızlaar bat 12 ağustoss beni de ekleyin
arkadaşlarr bugün forumda bi sorun vardı giremedim bir türlü şimdi geçmişi okudum sewgicim üzülme daha kırmızılar gelmemiş adet günü geçince bile çıkmayanlar var biraz daha bekle canım
bana gelince ben çok üzgünüm kahverengi lekelenmerim başladı kırmızı kartı yicem yani 1-2 gün sonra oysaki çok ümitlenmiştim belirtilerde hep psikolojikmiş vardır herşeyde bir hayır rabbim en uygun zamanı bilir sizlerden güzel haberler bekliyorum artık
Ins bebegine kavusursun gec oldu topikte pek kimse kalmadi sanirim belirti var mi dicem ama sanirim daha erken
mayıs sonunda çektirdim ben hsg ama anestezi istedim 10 dkkada uyanmıştım bile ben dayanamayacağımı bildiğim için öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?