NURSAY22 .!.:canım benim kullandığım testtede kontrol çizgisi pembe, kırmızı değil, hatta aylardır kullanıyorum bazı testlerin özelliği öyle. Ama yumurtladığında 2. çizgi ondan bariz koyu oluyor, diğer zamanlarda çok silik oluyor merak etme
sewwgi .!.:Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((
Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((
canım daha erken adetin geçtikten sonra yine dene daha çok erken hemde...
İnşallah dediğiniz gibidir
Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((
Cnm bak bn adet gunumde yapmistim negatifti 6 gun gecince yaptim pozitif dollenmeyle alakali yaniİnşallah dediğiniz gibidir
Tabiki insan bu kadar cok isterken akli fikri bebekte oluyor bana da derlerdi kafandan cikart sitres yapma diye hep sinir olurdum dedigin gibi nasip esinve sen saglikliysaniz dogru zamn gelecek ve sende anne olacaksin inan ve vazgecme yeterki
smdlk bnde hc br sorun ckmadı tek gtmstm doktora agststa bde esmle gtcez bkalmmmmm dua edelm brbrmze ben szleri ck seviyoru yaaaaaaa:13:
Ya canlarimm hepiniz cok sagolun icimi ferahlatiyosunuz sayenizde suan aglamadan durabiliyorum Allahtan hayırlısı artik adeti bekleyelim bide
Ya canlarimm hepiniz cok sagolun icimi ferahlatiyosunuz sayenizde suan aglamadan durabiliyorum Allahtan hayırlısı artik adeti bekleyelim bide
Merhaba sewwgi..Ben yeni katıldım aranıza..senin durumunu okuyunca cvp yazmak istedim. Nasıl bi ruh hali içinde olduğunu hepimiz anlayabiliyrz sanırım. Ben de her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ama yalnız değiliz. Bunları yaşayan milyonlarca insan var...Ümidimizi yitirmeyelim..Sağlık olsun diyelim...ki senin hala adet günün bile gelmemiş daha çok erken üzülmek için! Regl gününde dahi negatifi görüp sonra hamile olduğnu öğrenen birsürü kadın var! Ben kimyasal gebelikte 6 gün geçmesine rağmen silik çizgi görmştm. Sonunda düştü nitekim...Neyse yüzün gülsün, henüz değmez gözyaşlarına...:)
selammmmm
baya konuşkan bir grup bulmuşum çok sevindimbugün bikaç kez baktım ama yazamadım reglin 2ci günü feci başağrısı vardı umarım bir iki hamiş haberi alırız yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?