Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ayy tatlım ohh içim rahatladı cok teşekkürler

sewwgi .!.:
Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((

ya bi bekle bakalım hemen üzülme belki daha erken o yüzden görünmüyodur Allah hepimizin gönlümüze göre versin göbüşlerimiz bebiş dolsun ...

Merhaba kızlar..Ben de sizler gibi her ay yeni umutlarla güzel haber almayı bekliyorum ama her seferinde üzülüyorum. 6 yıllık evliyim. İlk 2 sene korunduktan sonra çok istememekle birlikte oluruna bıraktık. Fakat 4 senedir henüz bi sonuç alamadık. Bundan birkaç ay öncesine kadar çok da önemsemiyorduk aslında. Doktora gidip kontrollerimizi yaptırıp herşeyin normal olduğunu öğrenince rahatlamıştık. Fakat geçtiğimiz Nisan ayında hiç de beklemediğimiz bi zamanda kimyasal gebelik geçirip üzüntüsünü yaşayınca bizi biraz silkeledi sanırım! Korunmayı bırakalı 4 yıl olmasına rağmen sadece bir gebelik o da tutunamadı. Neyse bi daha gittik doktora tabi. Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilip kanallara bakılacak. Onun dışında yine herşey normal. Biraz uzun oldu ama ön bilgi vermek istedim. Bu siteye ara ara girip okur bazı sorularıma cevap arardım ki bu site sayesinde geçen ay soğan kürü yaptım şimdi de incir kürü yapıyorum. Bu ay çalışmalar çok sıkı :) Olsun da filme gerek kalmasın diye...Biraz acılı ağrılı bi filmmiş de... Aranızda çektiren var mı?

Sadede gelirsek, ben de bu ay büyük ümitlerle bekliyorum güzel haber almayı..Bat 6 ağustos. Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Allahım herkesin yüzünü güldürür inşallah..

Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((

O güzel gönlünü ferah tut ve üzme kendini canım.... Rabbim kısa süre hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşallah....

Tabiki insan bu kadar cok isterken akli fikri bebekte oluyor bana da derlerdi kafandan cikart sitres yapma diye hep sinir olurdum dedigin gibi nasip esinve sen saglikliysaniz dogru zamn gelecek ve sende anne olacaksin inan ve vazgecme yeterki

smdlk bnde hc br sorun ckmadı tek gtmstm doktora agststa bde esmle gtcez bkalmmmmm dua edelm brbrmze ben szleri ck seviyoru yaaaaaaa:13:

smdlk bnde hc br sorun ckmadı tek gtmstm doktora agststa bde esmle gtcez bkalmmmmm dua edelm brbrmze ben szleri ck seviyoru yaaaaaaa:13:

Cok sukur bak bu da guzel haber ins senin gibi esinde sagliklidir ve burada bebis haberini bizimle en yakin zamanda paylasirsin herkes gibi...burasi cok farkli bir yer kimse kimseyi tanimamasina ragmen inanilmaz bir rahatlik ve güven duyuyo ve baglaniyor tabikide...

Ya canlarimm hepiniz cok sagolun icimi ferahlatiyosunuz sayenizde suan aglamadan durabiliyorum Allahtan hayırlısı artik adeti bekleyelim bide

Ya canlarimm hepiniz cok sagolun icimi ferahlatiyosunuz sayenizde suan aglamadan durabiliyorum Allahtan hayırlısı artik adeti bekleyelim bide

Kesinlikle arkadaşım daha kırmızılar gelmemiş bişey olmamış hem diyorlar hep idrara geç geçiyor bu hormon diye... Acele etme ama bence adet gününe kadar bir daha test yapma sabırlı ol bekle kendini yıpratma... Yanındayız...

Merhaba sewwgi..Ben yeni katıldım aranıza..senin durumunu okuyunca cvp yazmak istedim. Nasıl bi ruh hali içinde olduğunu hepimiz anlayabiliyrz sanırım. Ben de her ay aynı şeyleri yaşıyorum. Ama yalnız değiliz. Bunları yaşayan milyonlarca insan var...Ümidimizi yitirmeyelim..Sağlık olsun diyelim...ki senin hala adet günün bile gelmemiş daha çok erken üzülmek için! Regl gününde dahi negatifi görüp sonra hamile olduğnu öğrenen birsürü kadın var! Ben kimyasal gebelikte 6 gün geçmesine rağmen silik çizgi görmştm. Sonunda düştü nitekim...Neyse yüzün gülsün, henüz değmez gözyaşlarına...:)

Cok sagol canim ben ilk denemede boyle olduysam seni dusunemiyorum en kisa zmnda sende bebegine kavusursun inş.

Dr dediki ya adetin yaklaşmış ya da gebelik oluşuyor dedi yarın tam belli olcak buarada 21 günlük gecikmem var sizce hangisidir adet mi bebiş mi

selammmmm
baya konuşkan bir grup bulmuşum çok sevindim bugün bikaç kez baktım ama yazamadım reglin 2ci günü feci başağrısı vardı umarım bir iki hamiş haberi alırız yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…