Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ben burdaym da obür kızlar nerde:26:

Cnm tabiki ne demek anlatayim ben evliligim 4. Yilindayim evlwndigim ilk yil dogum konrol hapiyla korunuyordum ve hamile kaldim tabi arada unutuyordum hap almayi ondan sanirim.ve hamile oldugumu 2.5 ay sonra anlayabildim cunku idrar testlerininhicbirinde cikmadi belki 30 tane yapmisimdir hic abartmiyorum en son bi tane daha yapyim dedim rontgen cekinmem geriyordu ne olur neolmaz dedim ve yaptim cok silik ikinci cizgi cikti esim ve ben sok olduk tabi hemn doktora gittik kan testi icin 2.5 ay gecmesine ragmen bgch cok ax cikti doktor saglikli bir gebelik olmafigini ya dusecegini yada kurtajla alinacagini soyledi nitekim iki gun sonra agriyla hastaneye kaldirildim ve kurtaj oldum supriz olmustu ama cok uzulmustum sonrz bebek istedigimizi anlafik kurtajdan sonra bebek istemeye basladigim gunden itibaren duzenli olan adetlerim sksamaya basladi her ay hamileyim zannediyordum ve bu da adet dongume fazlasiyla yansiyordu.45 gunde biradt olmaya basladim yumurylama gunlerimimi bilemiyo olmamda ccabasi.surekli yumurtam catlamayip kiste donusuyordu bende adet sokturucu hap kullanip hayallerimi birdahaki aya erteliyordum bu tam 13 ay boyle devam etti.taki annem agir bi ameliyat gecirip ben ve esim yanina gidene kadar tabi orafa cocuk derdini unutup annemin derdine dustugum icin o konu aklimdan cikmisti esimle oyle iki arafa birderede birlikte oluyorduk ki ve o ay cok az birlikte olduk hicumudum cocuk hsyalim yoktu ve o ay hamile kaldim tek belirtimse adetimden 3 gun once yadadigim kahverengi yerlesme kanamasiydi yani aklimdan tamamen ciktigi oay hamile kaldim hani diyorlar ya stres yapmayacaksin diye iste o ay bebekten baska streslerim vardi ve oldu sonra cok agrili ve bol bulantili hamilelik gecirdim simdi kizims baktikca diyorum ki canim bile feda olurmus bu cana yadarken zordu ama hepsi feda olsun allah herkese nasip etsin.yani oyle gogus agrisi kasik agrisi bel agrisi mide bulantisi hepsi 9. Haftamda basladi hic bir belirti yasamadim yazdigimin disinda biliyorum cok uzun yazdim dinledogin icin cok sagol simididen

ilk hamileliğinde hamile olduğunu 2.5 ay sonra anlamışsın bu zamanda yine ilaç kullanıyor muydun

ayy merak ettim çokk hadi yapın testlerinizi sonuçlara bakalım hadi gelsin bebiş haberleri:18: aa aklıma gelmişken ovi testlerinde gebelik testine göre daha çabuk belli oluyomuş yani bunu gebelik testi içinde kullananlar varmış bilginize..

ilk hamileliğinde belirtileri nasıldı

Cnm ilaci birakmistim esim korunuyordu ilkinde cunku hapi arasira unuttugum icin gebelik olma olasiligi kucuk te olsa aklimdaydi o yuzden hapi almayi biraktim onda gebelik hormonum yikselmedigi icin hoc bir belirti yasamadim desem yeridir bir tek adet olmadim 2.5 ay kizlar yadadiginiz belirtilerin hepsi bhcg ile alakali herkesin vucudu buna farkli tepkiler veriyor o bnm o hormonum yukselmedigi icin hic bir testte cikmadi zaten

ilk bas uzulmstum ama snuna dgru okudukca ck mtlu oldm inş bzmde olur bzen ck korkuyorum ya hc olmazsa ben hc bebgmi kucagma alamzsam dye ama elmden bsey glmyo kısmet napalm kafaya takmayalm diyoruz ama takılyo istr istemz beyin odaklanyo

canım benim kullandığım testtede kontrol çizgisi pembe, kırmızı değil, hatta aylardır kullanıyorum bazı testlerin özelliği öyle. Ama yumurtladığında 2. çizgi ondan bariz koyu oluyor, diğer zamanlarda çok silik oluyor merak etme

ilk bas uzulmstum ama snuna dgru okudukca ck mtlu oldm inş bzmde olur bzen ck korkuyorum ya hc olmazsa ben hc bebgmi kucagma alamzsam dye ama elmden bsey glmyo kısmet napalm kafaya takmayalm diyoruz ama takılyo istr istemz beyin odaklanyo

Tabiki insan bu kadar cok isterken akli fikri bebekte oluyor bana da derlerdi kafandan cikart sitres yapma diye hep sinir olurdum dedigin gibi nasip esinve sen saglikliysaniz dogru zamn gelecek ve sende anne olacaksin inan ve vazgecme yeterki

Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((

Kizlar sonuç hüsran(( halbuki çok inanmistim bu kdr heveslenmemek gerekiyomus:, (((((((((((((((

üzülme canım bata daha var bekle. olmazsada kısmet zamanı varmış ben geçen ay seningibi dayanamayıp yaptım sonra erken ya geçince yaparım dedim ve adetim psikolojik olduğuna inanıyorum ilk defa gecikti ve test yaptım yine bişey çıkmadı söz verdim kendime acele etmyecem geçsin 4-5 gün sonra yapacam
o yüzden bat 19 olmasına rağmen 22sine şartladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…