Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Topikten yavaş yavaş hamile haberleri gelmeye başlar bu günlerde. bakalım ilk bebiş haberi kimden gelecek.

benim çok yaa batım 16 olduğu daha var bana :))) bakalım ilk kim söyleyecek hamile olduğunu, bende merak etmiyor değilim :))
ben su an reglim temmuz gume gitti yeni bat 23 agustos bakalim bu ay neler olcak yarin doktordayim gene hormonlari kontrol etcek tekrar sonrada bu ay yimirta takibi yaptirmayi planliyom

Gunaydin kizlar :) bende dayanamayip dun test yaptim c nin altindaki cizgi cikti aradan biraz zaman sonra c nin biraz uzaginda silik pembe cizgi cikti t nin altinda degil yani boyle olan var mi :) testin bozuk olma ihtimalini dusunmeden once boyle olup hamis cikan varmidir kismina yognlasmak istedim

guzelim onemli olan cizginin o pencerede cikmis olmasi simetri manyagi olmiyalim ve hemen kan testi yapalim hadi bakimmmm
simdiden tebrikler sanirsam topigimizin ilk hamisi olcan kisss

ben su an reglim temmuz gume gitti yeni bat 23 agustos bakalim bu ay neler olcak yarin doktordayim gene hormonlari kontrol etcek tekrar sonrada bu ay yimirta takibi yaptirmayi planliyom

hayırlısı olsun tatlım, geç olsun güç olmasın derler :)

ramazanda bitiyor daha rahat ve bol çalışmalar ile ağustosda mutlu haberlerini bekliyor olacağız

ve heyecanlı 89 dan güzel bir atak geldi, bence hemen git bi kan testi yaptır, topiğimizin ilk bebişi senin ki olabilir :)

guzelim onemli olan cizginin o pencerede cikmis olmasi simetri manyagi olmiyalim ve hemen kan testi yapalim hadi bakimmmm
simdiden tebrikler sanirsam topigimizin ilk hamisi olcan kisss

Sorma tam simetri manyagi oldum ama t nin altinda degil ya cizgi kendimi umitlendirmek istemedim bugun tekrar yapabilirim umarim hamisimdir canlarim

aminnn inş hemen bir slogan yapıyoruz gelsinnnn bebişlerrr dolsun göbişlerrrrr

haydi bakalım inşalah hayırlı bir haberdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…