aramiza hosgeldin volimcimmmmm
ayin birinde bati olqn arkadaslar naptilar acaba
ben su an reglim temmuz gume gitti yeni bat 23 agustos bakalim bu ay neler olcak yarin doktordayim gene hormonlari kontrol etcek tekrar sonrada bu ay yimirta takibi yaptirmayi planliyombenim çok yaa batım 16 olduğu daha var bana :))) bakalım ilk kim söyleyecek hamile olduğunu, bende merak etmiyor değilim :))
guzelim onemli olan cizginin o pencerede cikmis olmasi simetri manyagi olmiyalim ve hemen kan testi yapalim hadi bakimmmmGunaydin kizlar :) bende dayanamayip dun test yaptim c nin altindaki cizgi cikti aradan biraz zaman sonra c nin biraz uzaginda silik pembe cizgi cikti t nin altinda degil yani boyle olan var mi :) testin bozuk olma ihtimalini dusunmeden once boyle olup hamis cikan varmidir kismina yognlasmak istedim
ben su an reglim temmuz gume gitti yeni bat 23 agustos bakalim bu ay neler olcak yarin doktordayim gene hormonlari kontrol etcek tekrar sonrada bu ay yimirta takibi yaptirmayi planliyom
ben su an reglim temmuz gume gitti yeni bat 23 agustos bakalim bu ay neler olcak yarin doktordayim gene hormonlari kontrol etcek tekrar sonrada bu ay yimirta takibi yaptirmayi planliyom
dilerim teker teker hatta çifter çifter hamiş haberleri gelir
Gunaydin kizlar :) bende dayanamayip dun test yaptim c nin altindaki cizgi cikti aradan biraz zaman sonra c nin biraz uzaginda silik pembe cizgi cikti t nin altinda degil yani boyle olan var mi :) testin bozuk olma ihtimalini dusunmeden once boyle olup hamis cikan varmidir kismina yognlasmak istedim
guzelim onemli olan cizginin o pencerede cikmis olmasi simetri manyagi olmiyalim ve hemen kan testi yapalim hadi bakimmmm
simdiden tebrikler sanirsam topigimizin ilk hamisi olcan kisss
katiliyorum sekerimhayırlısı olsun tatlım, geç olsun güç olmasın derler :)
ins hepimizden mutlu haberler gelecekramazanda bitiyor daha rahat ve bol çalışmalar ile ağustosda mutlu haberlerini bekliyor olacağız
ve heyecanlı 89 dan güzel bir atak geldi, bence hemen git bi kan testi yaptır, topiğimizin ilk bebişi senin ki olabilir :)
aminnn inş hemen bir slogan yapıyoruzValla ben sayanamayip dun yaptim ama dedigm gibi oyle oldu :)) insallah bebisler yoldadir
ilginç ee gidip bir test daha yapsaydınhadi bugün bir daha dene inşallah bebiş vardır
Aaaaamiiinnn canim Allahin izniyle bu topikle hamis patlamasi yasariz
insallahhhhh guzelim insallahhhhhSorma tam simetri manyagi oldumama t nin altinda degil ya cizgi kendimi umitlendirmek istemedim bugun tekrar yapabilirim umarim hamisimdir canlarim
Gunaydin kizlar :) bende dayanamayip dun test yaptim c nin altindaki cizgi cikti aradan biraz zaman sonra c nin biraz uzaginda silik pembe cizgi cikti t nin altinda degil yani boyle olan var mi :) testin bozuk olma ihtimalini dusunmeden once boyle olup hamis cikan varmidir kismina yognlasmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?