Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

tum dualara amin kizlar herkes bu ay sevinsin
herkes hamile kalsin kalabalik olalimm ne guzel olur
Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda

bu ay ates olcumune de baslıyorum ovu testı de yapıcam beraberinde bakalım yımırtlama gunleri birbirini tutacak mı doktorda da takip ettirmeyi dusunuyom bu ay sansa bırakmıcam bu isi

Son düzenleme:

hopefulll çok şekersin ya çok güldüm. Biz bu azimle çatır çatır doğururuz valla:)) Sende amacın uğruna barış imzala kırmızı görmemek adına beyaz bayrak çekmek büyüklüktür..

Kızlar galiba bende finalleri oynuyorum.Bakalım cumaya kadar gelecekmi?2Agustostu daha test yapmadım acele edip. aslında etmiyorumda acele çünkü bende geç çıkmıştı kızımda bakarsında geliverir 2sine kadar açıkcası ümitlenmek istemiyorum kızlar.Kendi halimde beklemedeyim anlıyacağınız canlarım.

Son düzenleme:

evet az kaldı canım 2 ağustosum bende. cumaya kadar bekliyoruz bakalım. ama bana belli olmaz. şıp diye yapasımda gelebilir.

Heyecanlı89 ne yaptın haber varmı???

heyacanla sonuzçları bekliyoruz

ben bir tuhaf oldum bu ay ya. inanırmısın hiçbir belirtimi olmaz insanda. tık yok tıkk. normalde hastalanacağım tarihten bir hafta önce kasıklarım karnım kopardı. şimdi kalmış şurda 3 gün sanki reglim yeni bitmiş kadar rahatım. ve bomba soruyu patlatıyorum

Belirtisizlikte Bir Belirti midir ?

Heyecanlı89 ne yaptın haber varmı???

Az once teste yine baktim t nin altindada golge cizgi vaaaaarrr arkadasima gosterdim oda gordu :)) bitek bu gelisme var kizlar bugunde gecsin yarin test yaparim yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…