- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
aminnn inş hemen bir slogan yapıyoruzgelsinnnn bebişlerrr dolsun göbişlerrrrr
Ya test bozuksaaa :)))
haydi bakalım inşalah hayırlı bir haberdir.
Insallahh canim :))
Eveeeet Allahm yuzumuzu guldur bu gunlerin hurmetinee :)
kiş de kız kov o kötü düsünceleri kiş kişYa test bozuksaaa :)))
tatlm markasından kaynaklanyo olablr ama eger yumurtlsaydn koyu renk ckardı ack deglllllllll
ya test bozuksaaa :)))
neden erken oldun ki acaba ya. hayırlısı geçmiş olsun canım.üzülme bir dahaki aya inşallah
ağğğhhhhhhçalışılması gereken zaman gel sen sudan sebeplerden tartışş sinirler tepeme çıksın olucak işmi şimdi bu ama bene tutamıyorumki şu çenemi hiçççççç kaç gün gider şimdi boşunaaa
bu ay ates olcumune de baslıyorum ovu testı de yapıcam beraberinde bakalım yımırtlama gunleri birbirini tutacak mı doktorda da takip ettirmeyi dusunuyom bu ay sansa bırakmıcam bu isi
Kızlar galiba bende finalleri oynuyorum.Bakalım cumaya kadar gelecekmi?2Agustostu daha test yapmadım acele edip. aslında etmiyorumda acele çünkü bende geç çıkmıştı kızımda bakarsında geliverir 2sine kadar açıkcası ümitlenmek istemiyorum kızlar.Kendi halimde beklemedeyim anlıyacağınız canlarım.
evet az kaldı canım 2 ağustosum bende. cumaya kadar bekliyoruz bakalım. ama bana belli olmaz. şıp diye yapasımda gelebilir.
Gunaydin kizlar :) bende dayanamayip dun test yaptim c nin altindaki cizgi cikti aradan biraz zaman sonra c nin biraz uzaginda silik pembe cizgi cikti t nin altinda degil yani boyle olan var mi :) testin bozuk olma ihtimalini dusunmeden once boyle olup hamis cikan varmidir kismina yognlasmak istedim
bu ay ates olcumune de baslıyorum ovu testı de yapıcam beraberinde bakalım yımırtlama gunleri birbirini tutacak mı doktorda da takip ettirmeyi dusunuyom bu ay sansa bırakmıcam bu isi
heyacanla sonuzçları bekliyoruz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
Heyecanlı89 ne yaptın haber varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?