- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
ben bir tuhaf oldum bu ay ya. inanırmısın hiçbir belirtimi olmaz insanda. tık yok tıkk. normalde hastalanacağım tarihten bir hafta önce kasıklarım karnım kopardı. şimdi kalmış şurda 3 gün sanki reglim yeni bitmiş kadar rahatım. ve bomba soruyu patlatıyorum
Belirtisizlikte Bir Belirti midir ?
Canim elinde test varsa yap hemen :))) sonra koy kenara aksam bakarsin cunku erken olunca cizgide gec cikiyor hemen cikmYinca hevesini kirma yani aradan bir kac saat gecince cizgi pit diye cikivetiyor
offff bi yapayım bakayım ya
kızlaaaaar selamun aleykum ben de varım ağustos hamişi olmak isteyenn bat 12 ağustoss
Yaptin mi sekerim :) hadi hayirlisi olsun
testi yaptım canım.çokkkk silikkk pembe çizği var. Ama çokk silik. Eşime gösterdim gördü oda.ışığın altına tutunca görünüyor yani.bilmiyorum ama oratada bir şey yokken umutlanmak istemediğimiz için sevinemedik.
Testi yaptım canım.çokkkk silikkk pembe çizği var. ama çokk silik. eşime gösterdim gördü oda.ışığın altına tutunca görünüyor yani.bilmiyorum ama oratada bir şey yokken umutlanmak istemediğimiz için sevinemedik.
heeeeeeyyyyyyy bu süper hemen çıkmış işte daha ne olsun bebeğim sevin allahın izniyle :) hadi bakalım birlikte kan testi yaptırır sonuçları buraya veriririz inşallah :)
hopefulll çok şekersin ya çok güldüm. Biz bu azimle çatır çatır doğururuz valla:)) Sende amacın uğruna barış imzala kırmızı görmemek adına beyaz bayrak çekmek büyüklüktür..
ama çokkkkkk silikk yani bence yok. O testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. Eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. En iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. Bekleyek görek
kızlaaaaar selamun aleykum ben de varım ağustos hamişi olmak isteyenn bat 12 ağustoss
tabiki bekleyeceğiz canım benim ama olmayınca hiçbirşey çıkmıyor artık bunu aylardır tecrübe edindik :) silik ve hemde pembeyse o zaman sevinmek umutlanmak için biraz müsade var demektir direk hamileyim demek değil tabi :) hayırlısı olsun canım ya yapıpta hiçbirşey görmeseydin daha mı iyiydi yok deme daha batın bile gelmedi tatlım..
ama çokkkkkk silikk yani bence yok. o testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. en iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. bekleyek görek
şu bat gelmedi gitti zaten anacımmm. neyse artık hayyydiii bakalım hayırlısı
Canım kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun... İnşallah bebişin seninledir...
canım inşallah kan testinde de olumlu sonuç alacaksın... çok sevindim senin adına hepimize uğur getirin... dualar edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?