Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canim elinde test varsa yap hemen :))) sonra koy kenara aksam bakarsin cunku erken olunca cizgide gec cikiyor hemen cikmYinca hevesini kirma yani aradan bir kac saat gecince cizgi pit diye cikivetiyor

bi kırmızı kartta benden gelio sanırım kahverengi lekelenmem geldi silinince daha da var aslında ama stres bütün dengemi bozdu galiba(

kızlaaaaar selamun aleykum ben de varım ağustos hamişi olmak isteyenn bat 12 ağustoss

Yaptin mi sekerim :) hadi hayirlisi olsun

Testi yaptım canım.çokkkk silikkk pembe çizği var. ama çokk silik. eşime gösterdim gördü oda.ışığın altına tutunca görünüyor yani.bilmiyorum ama oratada bir şey yokken umutlanmak istemediğimiz için sevinemedik.

heeeeeeyyyyyyy bu süper hemen çıkmış işte daha ne olsun bebeğim sevin allahın izniyle :) hadi bakalım birlikte kan testi yaptırır sonuçları buraya veriririz inşallah :)

bence sende mart- nisan 2014 anneleri topiğine buradan geçiş yapacaksın :) şimdiden hayırlı olsun, darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına :)))

heeeeeeyyyyyyy bu süper hemen çıkmış işte daha ne olsun bebeğim sevin allahın izniyle :) hadi bakalım birlikte kan testi yaptırır sonuçları buraya veriririz inşallah :)

ama çokkkkkk silikk yani bence yok. o testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. en iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. bekleyek görek

Sertab ereneeeeerrr '''öylede güzellll böylede güzelllllll''' :):):):):):):) çok hoş şarkı içim kıpır kıpır amaaa

ama çokkkkkk silikk yani bence yok. O testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. Eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. En iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. Bekleyek görek

tabiki bekleyeceğiz canım benim ama olmayınca hiçbirşey çıkmıyor artık bunu aylardır tecrübe edindik :) silik ve hemde pembeyse o zaman sevinmek umutlanmak için biraz müsade var demektir direk hamileyim demek değil tabi :) hayırlısı olsun canım ya yapıpta hiçbirşey görmeseydin daha mı iyiydi yok deme daha batın bile gelmedi tatlım..

şu bat gelmedi gitti zaten anacımmm. neyse artık hayyydiii bakalım hayırlısı

ama çokkkkkk silikk yani bence yok. o testin kendisinde ikinci çizgi yeriydi. eşimde gördü gerçi incecik pembe bir çizgi var. en iyisi batı beklemekkkkkkkkk şimdi umutlanıp sonra kendimi üzememmm. bekleyek görek

Canım kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun... İnşallah bebişin seninledir...

Canım kan testini ne zaman yapmayı düşünüyorsun... İnşallah bebişin seninledir...

Canım dediğim gibi çok silik olduğu için var olduğuna hiç inanmadım.ama testi yapmadan önceki gibi yok olduğundanda emin değilim.batı bekleyip göreceğiz bakalım. cuma günü gelmezse aksamsı gideriz hastaneye sanıyorum

canım inşallah kan testinde de olumlu sonuç alacaksın... çok sevindim senin adına hepimize uğur getirin... dualar edin

sağol canımm bakalım 3 gün daha bekleyip göreceğiz varmı yok mu. çizğide var yok arası bir şey zaten. günü gelmeden anlaşılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…