Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar merhaba,

Sizce bu internet sitesinde ki hesaplamalar doğru mudur? Yoksa ovulasyon testi daha mı güvenlidir yumurtlama dönemini hesaplamak için?

İnternetten hesaplama aşağıdaki sonucu verdi:

SAT : 16.07.2013
SAT 1 önceki : 08.06.2013
SAT 2 önceki : 11.05.2013

Regl kanamaları 33 günde bir oluyor
Gelecek regl kanaman muhtemelen 18.08.2013
Yumurtlama tarihi : 04.08.2013
hamile kalmak için şansın yüksek olduğu günler : 30.07.2013 - 04.08.2013

Pek bi belirti hissetmiyorum arada sabahlari kasiklarimda batmalar oluyo ama artik surekli dusundgm icin oldgnu saniyorum, sende varmi bisey

benimde sadece kasıklarımda ağrı var.onun haricinde bulantı,akıntı yada göğüsteki değişimler yok.dediğin gibi pisikolojik yapıyor olabiliriz.

merhaba kızlar....ağustos ayını bekleyen bende varım henüz yapım aşamasında

bat 8 ağustos. 5 yıllık evliyim sürekli kardeş isteyen 4 yaşında bir kızım var öğretmenim.14 aydır bebiş istiyoruz ama maalesef....
bakalım bu ay bayram şekerimiz gelecekmi

merhabalar..ben sanırım temmuz ayı benim için de geçti.artık ağustos a bakacağız.eşimle üç yıldır evliyiz ve onu ikna etmem baya bi zamanımı aldı.yine de düzenli olarak ilişkiye giremiyoruz.ama bu ay artık üzerine düşeceğim.sizin eşlerinizde de böyle bişey olmuş muydu bilmiyorum ama sadece bir bebeği benim istiyor olmam eşime haksızlık yaptığımı düşünmeme sebep oluyor..bu yüzden .çok mutsuzum..ve kararsızım

erkeklerin nedense böyle bir huyu var arkadaşım. ama eminimki bebeğiniz olmasını istememesinden değil sadece sorumluluktan korktuğu için yanaşmıyordur bebek düşüncesine..allahın izniyle bebişiniz olurda o güzel yüzüyle tanışınca bağımlısı olur korkma. biz bayanlarda öyle değilmiyiz.önce şuan düşünmüyorum diyoruz birkaç yıl sonra bebek yapınca iyiki doğurmuşum neden daha önce yapmadım diyoruz.

sevgili pinarima umarım dediğin gibidir.çünkü artık ağustosta hamile olmak istiyorummmmmm

bizde eşim çok istiyo ilk günden beri ben hep oyaladım erteledim onu erken diye düşünüyorum ama onda çok fazla bebek aşkı var..bende olsun artık dedim bu ay burdakilerin hikyelerini okudukça nasıl olsa hemen olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım ilk denemede olcakmı görcez

sizdeki durum bizimkinin tam tersiymiş.kimisinin oluyor ilk denemede kimisiniki ise olmuyor.yumurtlama dönemine denk gelmesiyle alakalı sanırım.bir de kullandığın ilaç vs. varsa o da etkileyebiliyor.canım benim korkulacak bişi yok.yokluğuyla üzüleceğine varlığıyla sevinirsin.(inşallah ben de)

temmuzdan,ağustos listesine yatay geçiş yaptım kızlar beni de ekleyin

bat 26 ağustos

Bnmde 1 agustoss birlikte bekliyelimmm 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…