senin BAT'ın ne zaman arkadaşım. Umarım sen de kavuşursun bebişine tez vakitte
BAT a 9 kala :)
Eveeettt ya sinav sonucu beklerken bu kadar heyecanlanmamistim:))
canım varmı değişik birşeyler sende.
16-18 ağustos arası[/QUOT
benim de 14-16 arası kabaca. Umarım güzel haberleri alırız
16-18 ağustos arası[/QUOT
benim de 14-16 arası kabaca. Umarım güzel haberleri alırız
inşallah sen ne kadarlık evlisin
Pek bi belirti hissetmiyorum arada sabahlari kasiklarimda batmalar oluyo ama artik surekli dusundgm icin oldgnu saniyorum, sende varmi bisey
inşallah sen ne kadarlık evlisin
ben 5 yıllık evliyim. bu zamana kadar aman kariyer planları, aman çok kilo aldım kilo vereyim derken zaman geçti. Yaşımda 32 maalesef. Ama ruhum genç ona güveniyorum :) İnşallah yakın zamanda mutlu haberi alırız.
merhabalar..ben sanırım temmuz ayı benim için de geçti.artık ağustos a bakacağız.eşimle üç yıldır evliyiz ve onu ikna etmem baya bi zamanımı aldı.yine de düzenli olarak ilişkiye giremiyoruz.ama bu ay artık üzerine düşeceğim.sizin eşlerinizde de böyle bişey olmuş muydu bilmiyorum ama sadece bir bebeği benim istiyor olmam eşime haksızlık yaptığımı düşünmeme sebep oluyor..bu yüzden .çok mutsuzum..ve kararsızım
erkeklerin nedense böyle bir huyu var arkadaşım. ama eminimki bebeğiniz olmasını istememesinden değil sadece sorumluluktan korktuğu için yanaşmıyordur bebek düşüncesine..allahın izniyle bebişiniz olurda o güzel yüzüyle tanışınca bağımlısı olur korkma. biz bayanlarda öyle değilmiyiz.önce şuan düşünmüyorum diyoruz birkaç yıl sonra bebek yapınca iyiki doğurmuşum neden daha önce yapmadım diyoruz.
merhabalar..ben sanırım temmuz ayı benim için de geçti.artık ağustos a bakacağız.eşimle üç yıldır evliyiz ve onu ikna etmem baya bi zamanımı aldı.yine de düzenli olarak ilişkiye giremiyoruz.ama bu ay artık üzerine düşeceğim.sizin eşlerinizde de böyle bişey olmuş muydu bilmiyorum ama sadece bir bebeği benim istiyor olmam eşime haksızlık yaptığımı düşünmeme sebep oluyor..bu yüzden .çok mutsuzum..ve kararsızım
bizde eşim çok istiyo ilk günden beri ben hep oyaladım erteledim onu erken diye düşünüyorum ama onda çok fazla bebek aşkı var..bende olsun artık dedim bu ay burdakilerin hikyelerini okudukça nasıl olsa hemen olmaz diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım ilk denemede olcakmı görcez
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?