Kızlar öncelikle hosbulduk:)
Benim Bat:28temmuz
Bi test patlatayim mi yarın ne dersiniz :)
yaa kızlar ben bisey farkettim benim sol kasığında acısız ağrısız bi sertlik geldi elime beze gibi önemli biseymi ki.
Kizlar bizimde bu ay ilk denememiz hemen olur mu bilmiyorum ama cok heyecanliyim batım 2agustos benide ekleyin listeye..Güzel haberler yazalim inş. .bebisss istiyorumm:)
canım bizimde ilk denememiz ve benimde batım 2 ağustos bakalım Allahtan hayırlısı inşallah
canım bizimde ilk denememiz ve benimde batım 2 ağustos bakalım Allahtan hayırlısı inşallah
merhaba kızlar topiğiniz hayırlı olsun
bende temmuz topiğindenim.
genel durumu anlatayım 2. denememiz 28 günde bir olan adetim ilk defa bu ay gecikti ümitlendim doğal olarak ama dün adet oldumyeniden çalışmalara başlayacağım. ilk defa geçiktiği için bat 22 ağustos diyorum ki garanti olsun benide eklerseniz sevinirim herkese kolay gelsin bu arada 27 yaşındayım
allah umarım bu ay isteyen herkese bu mutluluğu tattırır benim de BAT 15 Agustos bu ay ilk defa olacak. Umarım mucize olur ve ilk ayda tutturanlar kervanına katılırım :)
hopefulll .!.:kızlar bende geldim bu topiğe.. inşallah bu ay çalışmaya başlaya bileceğiz. pıhtı sorunu yaşayanlardanım aylar süren tedavi ilaçlar iğneler derken bu zamana geldik Allah kimseye yaşatmasın bu üzüntü hastalıklarlageçen ay b kaza oldu ama için için acaba tutmuşmudur diye ümitlendim ama ilaçları kullanırken asla hamile kalmamam gerekiyodu ve sonuç negatif adetim başlıyo sanırım:44: ama herşeye bi çizgi çektim geçmiş üzüntüler geçmişte kaldı şimdii başlasın hamilelik çalışmalarıı ovulasyon testlerimi aldım sat tamı başlasam napsam acaba çalışalım bu ayy bakalım inşallah güzel sonuç haberlerimizi yazalım hep birlikte
oooo temmuz grubunun bi kısmı burdaymış :) selamlar; hadi beni de yazın bakalım. 16 ağustos,
oooo nasilsin tatlım
benimde ilk inşallah çok bekletmez bebişler bizi
süperim, harikayım.... sen nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?