Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar aranızda ben de varım ama şöle bi durum var benim 14 günlük bi gecikmem var... 7 gün geçmişken kanda baktırdım 2.00 negatif çıkmıştı ama şimdi 14. Gün oldu ve hala adet olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi

olmaz diye bir şey yok ama 14 günlük gecikmeden sonra doktora gitmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum evde test yapsan negatif çıksa içini yer bitirir o yüzden acabalarla yaşamaktansa kesin sonuç almalıyız

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce şüphelendim ve kan testi yaptırdım. Sonuç 1,52 çıktı. Ve tam 8 gün sonra yine yaptırdım bu sefer 193 çıktı. Olabiliyor böyle durumlar. İnşaAllah sen de hamilesindir.

benim de ilkinde 0.5 çıktı gebelik yok dedi doktor ama ben olduğunu düşünüyorum :)bekliyorum sabırla 1 hafta bekliycemmm

Bi de acayip midem yanıyo bi kaç gündür ben ramazandan dolayı diye düşünüyorum ama

normalde adetin gecikmiyorsa bence bira bekle canım1 hafta fln geçsin peki son adet tarihinin ilk günü ne zamandı

yeterince gecikme olmuş kan testi yaptır cnm sen doktora bi git bakalım ne diycek

günü yaklaşanlar arkadaşlarımmmmmmm varmı ortaya çıkan belirtileriniz ?

Son düzenleme:
varsa elinde bi idrar testi yaptır cnm ama yoksa hastaneye ya da sağlık ocağına gidip kan testi yaptırabilirsin

Elimde olsa takmam ama.... Aslında 2-3 ay oldu deneme yapmaya başlayalı. Neyse 2 gündür ovulasyon testini yapamadım bugün tekrar negatif çıktı yumurtlmayı bekliyim de ondan sonra gün saymaya devam

merhaba arkadaşlar,

bende 20 temmuzda regl oldum. Bu ay çalışmalara resmi olarak başlıcaz. Ovülasyon testi ile takip yapmayı düşünüyorum. BU geçtğimiz ay ovülasyon testi aldım ama en verimli dönemlerde ilişki olmadı maalesef eşimle tartışmalı olduğumuz için :)

Kısmet bu aya inşallah :) Genellikle 11 yada 12. günlerde ovülasyonda koyu çizgiyi görüyorum. Bugun reglimin 3. günü, haftaya pztsi çalışmalara başlarız diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun.

Bebek isteyen herkesi tez vakitte isteğine kavuştursun allah inşallah :)

Kizlar bizimde bu ay ilk denememiz hemen olur mu bilmiyorum ama cok heyecanliyim batım 2agustos benide ekleyin listeye..Güzel haberler yazalim inş. .bebisss istiyorumm:)

Kızlar öncelikle hosbulduk:)
Benim Bat:28temmuz
Bi test patlatayim mi yarın ne dersiniz :)
yaa kızlar ben bisey farkettim benim sol kasığında acısız ağrısız bi sertlik geldi elime beze gibi önemli biseymi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…