- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
zaman önemi diyorlar geç döllenme olabilir falan bende forumda okumuştum sen biraz daha bekle canım zaten olmazsan tekrar kan testi yaptırırsın değer yine düşük çıkarsa bi doktora görünürsün hayırlısı allahtan şu mübarek günlerde yüzümüzü güldürür inşallah
öyle tabi canım cevapların moral oluyor bana çok teşekkür ederim parmaklarına sağlıkhayırlısı Allahtan tabi vardır bir sebebi sağlık olsun yeter ki her şey vakti gelince olur
öyle tabi canım cevapların moral oluyor bana çok teşekkür ederim parmaklarına sağlıkhayırlısı Allahtan tabi vardır bir sebebi sağlık olsun yeter ki her şey vakti gelince olur
canım burda hepimiz bir nevi kader arkadaşlığı yapıp moral bulmaya çalışıyoruz :) ne demek her zaman :)
Kızlar aranızda ben de varım ama şöle bi durum var benim 14 günlük bi gecikmem var... 7 gün geçmişken kanda baktırdım 2.00 negatif çıkmıştı ama şimdi 14. Gün oldu ve hala adet olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi
Kızlar aranızda ben de varım ama şöle bi durum var benim 14 günlük bi gecikmem var... 7 gün geçmişken kanda baktırdım 2.00 negatif çıkmıştı ama şimdi 14. Gün oldu ve hala adet olmadım geç döllenme olmuş olabilir mi
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce şüphelendim ve kan testi yaptırdım. Sonuç 1,52 çıktı. Ve tam 8 gün sonra yine yaptırdım bu sefer 193 çıktı. Olabiliyor böyle durumlar. İnşaAllah sen de hamilesindir.
Bi de acayip midem yanıyo bi kaç gündür ben ramazandan dolayı diye düşünüyorum ama
normalde adetin gecikmiyorsa bence bira bekle canım1 hafta fln geçsin peki son adet tarihinin ilk günü ne zamandı
canım stres yapıp kafamıza taktığımız için olmuyor sanırım. hamile kalanların bir çoğu o ay hiç kafama takmadım rahattım falan diyolar. allah yardımcımız olsun. canını sıkacak bir durum yok gayet normalmiş herşeyin sadece stres yaptığımızdan olmuyor. bende senin gibiyim.
kızlar benim sağ kasığımda ağrı var.. cuma günü hasta olmam lazımm.. bugün evde test yaptım negatif çıktıı.. acaba erken mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?