benim de perşembe kontrolüm var ama ben memorial deyim. :) ilk ve son olmasını dilerim. bundan sonra doktora gitme sebebin bebe kontrollleri olur umarım:)Beyazcım merhaba,ben gonal f iğnelere başladım.iğnemin bugün 4.günü....
perşembe günü kontrolüm var..iğne dozlarım hakkında görüşeceğiz.amerikan hastanesinde başladım canım..ilk denemem hakkımızda hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşım.herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...
merhaba arkadaşım.
sen artık sonuca doğru adım atıyorsun sanırım son 8 günlük süre kaldı. işallah başka bir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun....
işallah ona gerek kalmayacak. onları da artık bi iki sene sonra koydurursun:)TŞK. İYİ DİLEĞİN İÇİN
8 gün kaldı ama inanki geçmiyor, rüyalarıma giriyor artık, birde yeni yasağa göre sadece 1 tane embriyo transfer edildi. en azından 2 tane embriyo transfer edilseydi şansım daha yüksek olabilirdi belkide. ama hayırlısı artık..
eğer olmazsa embriyolardan 3 tanesini dondurduk, onlarda deniycez.
herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...
benim de perşembe kontrolüm var ama ben memorial deyim. :) ilk ve son olmasını dilerim. bundan sonra doktora gitme sebebin bebe kontrollleri olur umarım:)
TŞK. İYİ DİLEĞİN İÇİN
8 gün kaldı ama inanki geçmiyor, rüyalarıma giriyor artık, birde yeni yasağa göre sadece 1 tane embriyo transfer edildi. en azından 2 tane embriyo transfer edilseydi şansım daha yüksek olabilirdi belkide. ama hayırlısı artık..
eğer olmazsa embriyolardan 3 tanesini dondurduk, onlarda deniycez.
sarıcivciv tedavin hayırlı olsun
Sağol tatlım..Cümlemiz için hayırlı olsun..Hepimzi hamiş kalalım emi....vereliniortak
Hayırlı ramazanlar herkese...
Arkadaşlar hepinize selamlar ve hayırlı ramazanlar,
Allah hepinizin gönlüne göre versin, öncelikle,
***Önemli olan yumurta kalitesi gerçekten ben den hiç kaliteli yumurta çıkmıyordu yaşım 27 olmasına rağmen 2.denememde memorial de Hale hnm ile 8 olgun yumurtam çıktı ve şu anda hamileyim'!!!
***Ayrıca yeni yasayıda kafanıza takmayın önemliş olan embryonun kalitesi benim 5.güne kalabilen tek embryom vardı donduralacak başka da kalmadı ve sadece o transfer edildi ammaaaaa şu anda tek yumurta ikizlerime hamileyim!!!
***Hem memorial hemde amerikan hastaneleri gerçekten işinde başarılı, ben memorilai daha iyi biliyorum ve çok da memnun kaldım..
Bu sabır ve emek isteyen yolda hepinize allahım yardımcınız olsun. Hımmm bu arada banada maşallah demeyi unutmayın emi, sevgiler...
arkadaşlar benim tedaviye başlayalı 3. günüm bu dönemde ne yiyip içmeliyiz ya da neler yememeliyiz bilen var mı?
sarıcivciv tedavin hayırlı olsun
Özlemm güzel haberlerini bekliyoruz canım
İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
Süper canım...güzel haberini bekliyoruz...Allahım inşallah gönlüne göre verir :))
Bende amerikan nişantaşındayım canım doktorum kim ? memnummusun??
güzel haber vermeyi o kadar çok isterim ki. teşekkür ederim ayrıca iyi dileğin için. benim doktorum yılmaz bey,hastanenin karşısında özel muayenesi var. amrkan hastanesininde ziyaretçi doktoru.
Arkadaşlar hepinize selamlar ve hayırlı ramazanlar,
Allah hepinizin gönlüne göre versin, öncelikle,
***Önemli olan yumurta kalitesi gerçekten ben den hiç kaliteli yumurta çıkmıyordu yaşım 27 olmasına rağmen 2.denememde memorial de Hale hnm ile 8 olgun yumurtam çıktı ve şu anda hamileyim'!!!
***Ayrıca yeni yasayıda kafanıza takmayın önemliş olan embryonun kalitesi benim 5.güne kalabilen tek embryom vardı donduralacak başka da kalmadı ve sadece o transfer edildi ammaaaaa şu anda tek yumurta ikizlerime hamileyim!!!
***Hem memorial hemde amerikan hastaneleri gerçekten işinde başarılı, ben memorilai daha iyi biliyorum ve çok da memnun kaldım..
Bu sabır ve emek isteyen yolda hepinize allahım yardımcınız olsun. Hımmm bu arada banada maşallah demeyi unutmayın emi, sevgiler...
arkadaşlar benim tedaviye başlayalı 3. günüm bu dönemde ne yiyip içmeliyiz ya da neler yememeliyiz bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?