Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

benim de perşembe kontrolüm var ama ben memorial deyim. :) ilk ve son olmasını dilerim. bundan sonra doktora gitme sebebin bebe kontrollleri olur umarım:)

herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...
merhaba arkadaşım.
sen artık sonuca doğru adım atıyorsun sanırım son 8 günlük süre kaldı. işallah başka bir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun....

merhaba arkadaşım.
sen artık sonuca doğru adım atıyorsun sanırım son 8 günlük süre kaldı. işallah başka bir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun....

TŞK. İYİ DİLEĞİN İÇİN
8 gün kaldı ama inanki geçmiyor, rüyalarıma giriyor artık, birde yeni yasağa göre sadece 1 tane embriyo transfer edildi. en azından 2 tane embriyo transfer edilseydi şansım daha yüksek olabilirdi belkide. ama hayırlısı artık..
eğer olmazsa embriyolardan 3 tanesini dondurduk, onlarda deniycez.

işallah ona gerek kalmayacak. onları da artık bi iki sene sonra koydurursun:)
ben ilk iğnemi dün oldum hemen gece rüyama girdi.rüyamda birsürü ilacım var ve hepsi karışıyor hangisini içtim içmedim bazılarını içmeyi unutuyorum falan. rüyana girmez mi girer elbette. dikkatini başka şeylere vermeye çalışacaksın artık. zor ama napalım...

sarıcivciv tedavin hayırlı olsun

Özlemm güzel haberlerini bekliyoruz canım

İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

herkese merhaba
bende ağustos ayında t.bebk tedavisine başlayanlardanım.
bugün tranfsferin 4.günü
amerikan hast. ilk denemem.
hepimiz için bol şans diyorum...

Süper canım...güzel haberini bekliyoruz...Allahım inşallah gönlüne göre verir :))
Bende amerikan nişantaşındayım canım doktorum kim ? memnummusun??

benim de perşembe kontrolüm var ama ben memorial deyim. :) ilk ve son olmasını dilerim. bundan sonra doktora gitme sebebin bebe kontrollleri olur umarım:)

İnşallah canım..Hayırlısı olsun..
hihoyyyt

Her işte vardır bir hayır canım..Olacağı varsa 1-2-3 farketmez...Rabbime sığın vardır elbet bir bildiği...Çok heyecan yaptım :) senin az kalmış sonuca..hayırlısı

sarıcivciv tedavin hayırlı olsun

Sağol tatlım..Cümlemiz için hayırlı olsun..Hepimzi hamiş kalalım emi....vereliniortak

Hayırlı ramazanlar herkese...

TEŞEKKÜR ederim işallah hepimize hayırlı olur. allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günde
yazdıklarını okudum yumurtalarının büyümesi aynı hızda değilmiş. işallah sorun olmaz allahtan dilerim. benim sadece iki yumurtam var böyle bir aksilik çıkarsa hiç şansım yok. allahım bu mübarek günde yüzümüzü güldürür işallah...
sevgiler...

arkadaşlar benim tedaviye başlayalı 3. günüm bu dönemde ne yiyip içmeliyiz ya da neler yememeliyiz bilen var mı?

beyazcım pek bilgim yok ama ben hergün kayısı ve ceviz tüketiyorum..incirde iyiymiş..
kolcayı hayatımdan çıkardım...süt içiyorum..
arkadaşlar hergün 1 dilim ananas yememizi söylediler bebeğin tutunmasını saglıyormuş :)))
özellikle yaptığım bişey yok....tatlım...

Arkadaşlar hepinize selamlar ve hayırlı ramazanlar,

Allah hepinizin gönlüne göre versin, öncelikle,

***Önemli olan yumurta kalitesi gerçekten ben den hiç kaliteli yumurta çıkmıyordu yaşım 27 olmasına rağmen 2.denememde memorial de Hale hnm ile 8 olgun yumurtam çıktı ve şu anda hamileyim'!!!

***Ayrıca yeni yasayıda kafanıza takmayın önemliş olan embryonun kalitesi benim 5.güne kalabilen tek embryom vardı donduralacak başka da kalmadı ve sadece o transfer edildi ammaaaaa şu anda tek yumurta ikizlerime hamileyim!!!

***Hem memorial hemde amerikan hastaneleri gerçekten işinde başarılı, ben memorilai daha iyi biliyorum ve çok da memnun kaldım..

Bu sabır ve emek isteyen yolda hepinize allahım yardımcınız olsun. Hımmm bu arada banada maşallah demeyi unutmayın emi, sevgiler...

41 kere maşallah nazar degmesin canım :))Desteğin için teşekkür ederiz..
Kendine ve bebişlerine dikkat et...Allahım saglıcakla bebeklerini kucagına alabilmeyi nasip eylesin.

arkadaşlar benim tedaviye başlayalı 3. günüm bu dönemde ne yiyip içmeliyiz ya da neler yememeliyiz bilen var mı?

İnşallah yarın 10 da tekrar gidicem bugün iğne saatimi değiştirdiler baskılama iğnesinden kaynaklandı belkide bilmiyorum hayırlısı moralimi iyi tutmaya çalışıyorum.

Yeme içme konusuna gelince canım
ben de mutlaka ceviz, kurukayısı elma kurusu yada incir yemeye çalışıyorum. Meyve erik ve karpuz tüketiyorum
Yemek olarak bol bol proteinli şeyler tüketiyorum ( beyaz et, peynir, yoğurt vb) ağırlıklı besleniyorum, günde 1 kase çorba içiyorum süt ise bir kez içtim geçen gün mahvoldum zaten karında şişlik oluyor sütü içince mahvoldum. Bir daha içmem herhalde içecek olarak kendi yaptığım meyve sularınından tüketiyorum. En az 10 bardakta su içiyorum

Hemşireyede sormuştum protein ağırlıklı beslenebilirsiniz demişti. Diyetsiyenimde listemi protein ağırlıklı vermişti.

Ananas çokmu faydalı gerçekten tüketmelimiyiz?

cigdo Maşallah canım
inşallah sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın canım

bizede dua et olurmu opuyorumnanaktan

bende umut tüp bebek merkezinde cuma günü başlıyorum.az önce regl oldum cuma çağırdılar.
bu mübarek günlerde hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah.
allah hepimizin yardımcısı olsun
zemuszemusolumunekankayizsmile

tebrik ediyorum gerçekten, böyle haberler almak umut veriyo.
sağlıkla kucağına al inşallah.

cigdo
sen iyi haberi aldın, iki tane sorum olacak yanıtlarsan sevinirim.
- bana opu yapıldıkran sonra crinone jel verdiler, transferden sonrada kullanıyorum. test gününe kadar devam edilecekmiş. ama rahatsızlık veriyo bana bu jel. sen kullanmışmıydın. ve ne kadar?
- test için 12.günü bekledinmi yoksa , daha mı erken yaptın.
yarın 6. günüm.kendimi kasmaktan yoruldum, ne olacaksa olsun diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…