merhaba arkadaşlar
size kötü haberim var. semra hanım 2 antral folükül var dedi ve ben pazartesi tedaviye başladım. bugün 4. gün ama hale hanım muayene etti ve tek folükül var dedi. ben 2 ye bile mırın kırın başladım. şimdi tedaviyi yarımmı bıraksam ne deersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar
size kötü haberim var. semra hanım 2 antral folükül var dedi ve ben pazartesi tedaviye başladım. bugün 4. gün ama hale hanım muayene etti ve tek folükül var dedi. ben 2 ye bile mırın kırın başladım. şimdi tedaviyi yarımmı bıraksam ne deersiniz fikirlerinize ihtiyacım var
slm arkadaşlar bende bu gün donduurlmuşlarımla umut tüp bebkte tedaviye başladım bu gün ilk günüm allah hepimizin yardımcısı olsun inş iyi sonuçlar alırız
bana doktorum balık ve fındık ve yumurta beyazı ye demişti.
merhabaa arkadaslar.bende bu ay basliyorum tüp bebege.....ayin 21 inde insaallah.
merhaba hanımlar;
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben bu ara pek giremiyorum kayınvalide yanındayım:) kayınvalide bilmiyor tedavi gördüğümü. memorial in hemşireleri de saolsunlar mosmor ettiler kollarımı.herkes soruyor koluna ne oldu diye...
bu arada tedavi görmeye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. allahım çok bekletmez işallah. bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz işallah:
hale hanım 1 folikül görmüştü bugün semra hanım da tek derse iptal edecektim ya da aşılama diyordum. semra hanım 2 folükül dedi be ikisi de 12.5 mm miş. sevindik acizene:)
baharnazcım dün seni 9 30 gibi merkezde gördüğümü düşünüyorum. gri bir randa ya da elbise diyelim bir de parmakarası sandalet olup saçları toplamış olan güzel hanım sen olabilir misin?
hepinize sevgiler...
kızlar mrb...baharcım allah yardımcın olsun bol bol yumoşların kaliteli olsun en tatlısı senin bebişin olsun inş...benimde haft bugün transferim var:)))))))
özlemcim bisey sorabilirmiyim doktorun tavuk etiyle ilgili bisey söyledimi.yememelisin diye..düsüge sebep olabiliyor diye duydum ama biraz sacma geldi bana..
gamzelim canım
bende bugün başladım umutta.gonal f ile salı günü kontrole gidicem.
senin tedavin nasıl olacak....hangi aşamalardan gececeksin??
MERHABA canım;selam canım 1 yada 2 folükül bence büyüklüğü güzel hala tedavidesin ben devam etmnenden yanayım canım. dün ordaydım evet tarifin bana uymadı canım saçlarım tepede bağlı, beyaz pantolon ve üzerine mavi bir tunik vardı hafifçe balık etliyim genelde memorıalda bakıyorum herkes fit görünümlü :) ben kiloluca gibiyim.
Yarın sabah 8 de ordayım ve yumoşlarım toplancak canım
Hepimiz için hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?