Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar
size kötü haberim var. semra hanım 2 antral folükül var dedi ve ben pazartesi tedaviye başladım. bugün 4. gün ama hale hanım muayene etti ve tek folükül var dedi. ben 2 ye bile mırın kırın başladım. şimdi tedaviyi yarımmı bıraksam ne deersiniz fikirlerinize ihtiyacım var

kızlarr mrb bende bu ay tedaviye başaldımm ankara anatolia da dr.hakan yaralı çokkk memnunum ama benim 2.denemem olucak inşallahda sonolur..
1.denemede hamile kaldıım fakat bebeğimi kaybettim3 ay önce bu ay 6 adet dondurulmuşlarım var:) onları denicez haftaya transferim var...

beyazcım öncelikle tedavin hayırlı olsun..bence tek de olsa 10 tanede olsa 1 tane transfer yapılıyor sakın bırakma tedavini allah büyüktür ...bu tedavideen önemli şey moral ve baştan senin pozitif olman pozitif ol ki sonucun kocaman bir pozitiffff olsun inşallahhhhhhhhh:))))))

bende adet günümü bekliyorum tedavi için.bugün yarın gelir artık.mayada başlayacağım inşallah.Arkadaşım oradan çok memnun olduğu için orayı tercih edelim.İnşallah bu mübarek günlerin hürmetine hepimiz mutlu haberlerimizi birbirimizle paylaşırız.

sedasem

smsimay

yi2635 kızlar başlamış ve başlayacak olan tedavileriniz hayırlı olsun

Hepimiz bu yolda umutla mücadelemizi veriyoruz hepimiz için Allahtan hayırlısı.

Üzülme canım 4.güne gelmişsin dediğim gibi sana bir örnek vermiştim 1 folükülle hamile kalan 38 yaşında bir bayanla tanıştım demiştim. Biz elimizden geleni yapalım Allahın takdiri herşey.

antral folükül ne oluyor canım?

slm arkadaşlar bende bu gün donduurlmuşlarımla umut tüp bebkte tedaviye başladım bu gün ilk günüm allah hepimizin yardımcısı olsun inş iyi sonuçlar alırız

merhaba hanımlar;
umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben bu ara pek giremiyorum kayınvalide yanındayım:) kayınvalide bilmiyor tedavi gördüğümü. memorial in hemşireleri de saolsunlar mosmor ettiler kollarımı.herkes soruyor koluna ne oldu diye...
bu arada tedavi görmeye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. allahım çok bekletmez işallah. bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz işallah:
hale hanım 1 folikül görmüştü bugün semra hanım da tek derse iptal edecektim ya da aşılama diyordum. semra hanım 2 folükül dedi be ikisi de 12.5 mm miş. sevindik acizene:)
baharnazcım dün seni 9 30 gibi merkezde gördüğümü düşünüyorum. gri bir randa ya da elbise diyelim bir de parmakarası sandalet olup saçları toplamış olan güzel hanım sen olabilir misin?
hepinize sevgiler...

selam canım 1 yada 2 folükül bence büyüklüğü güzel hala tedavidesin ben devam etmnenden yanayım canım. dün ordaydım evet tarifin bana uymadı canım saçlarım tepede bağlı, beyaz pantolon ve üzerine mavi bir tunik vardı hafifçe balık etliyim genelde memorıalda bakıyorum herkes fit görünümlü :) ben kiloluca gibiyim.
Yarın sabah 8 de ordayım ve yumoşlarım toplancak canım
Hepimiz için hayırlısı

kızlar mrb...baharcım allah yardımcın olsun bol bol yumoşların kaliteli olsun en tatlısı senin bebişin olsun inş...benimde haft bugün transferim var:)))))))

gamzelim canım
bende bugün başladım umutta.gonal f ile salı günü kontrole gidicem.
senin tedavin nasıl olacak....hangi aşamalardan gececeksin??

kızlar mrb...baharcım allah yardımcın olsun bol bol yumoşların kaliteli olsun en tatlısı senin bebişin olsun inş...benimde haft bugün transferim var:)))))))

Amin canım benim tarsferde haftayı bulurmu acaba ? :)) kimbilir 5 gün 6 gün olabiliyormuş ya bekleyip görcez.

özlemcim bisey sorabilirmiyim doktorun tavuk etiyle ilgili bisey söyledimi.yememelisin diye..düsüge sebep olabiliyor diye duydum ama biraz sacma geldi bana..

balık, tavuk, ceviz, protein ağırlıklı besleniyorum bende hatta tavuk çok tüketiyorum

gamzelim canım
bende bugün başladım umutta.gonal f ile salı günü kontrole gidicem.
senin tedavin nasıl olacak....hangi aşamalardan gececeksin??

canım ben geçen ay ilk tüp bebk deneyimi mi yaptırdım negatif oldu..doktorum dondurulmuşlarla devam edelim dedi. dün adetin 2.günü gittim başladı tedavim.şu an sadece bi ilaç ve vitavinim var..sanırım 2 hafta sonra tranferim yapılıcak inş bu kez olur çünkü yurt dışından sırf bunun için geldim her zman gelip gidemiyorum inşş olur allahım...seninde tedavin hayırlı olsun canım..ilk denemen mi inş en yakın zamnda bebeğini kucağına alırsın..doktorun kim?

MERHABA canım;
bugün ben 9.20 de memorial deydim kaçırdım gene seni:)) nur hanım muayene etti beni.dün yumurtalar 12 ve 12.5 mm di şimdi 12.5 ve 13.5 işallah geri kalmaz küçük olan. çünkü zaten 2 yumurtam var hepsi... aksilik çıkmazsa devam edeceğim işallah bakalım. senin kaç yumoş toplandı?
gerçekten de tüp bebek bölümünün hastaları maşallah manken gibi. bi kaç çürükte biziz işte idare etsinler... benim üzerimde de beyaz etek siyah buliz vardı. belki sen beni görmüşündür kimbilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…