MERHABA canım;
bugün ben 9.20 de memorial deydim kaçırdım gene seni:)) nur hanım muayene etti beni.dün yumurtalar 12 ve 12.5 mm di şimdi 12.5 ve 13.5 işallah geri kalmaz küçük olan. çünkü zaten 2 yumurtam var hepsi... aksilik çıkmazsa devam edeceğim işallah bakalım. senin kaç yumoş toplandı?
gerçekten de tüp bebek bölümünün hastaları maşallah manken gibi. bi kaç çürükte biziz işte idare etsinler... benim üzerimde de beyaz etek siyah buliz vardı. belki sen beni görmüşündür kimbilir:)
canım koridorda sadece bej bluzlu bir bayan ve eşi vardı çok erken ordaydım 9 da da 6. kata odama geçmiştim.
5 yumurtam toplandı canım hayırlısı neyse bizi idare etsinler hafif kiloluyuz işte kaydirigubbakcemile3
merhaba baharnaz ;
transfer ne gün hayırlısıyla ?
dölllenip döllenmeme konusunda hiç bilgi verdiler mi?
bir de yumurtayı ilaç tedavisinin kaçıncı günü topladılar?
bugün benim 7. gün ne günü toplarlar henüz bişi demediler
Merhaba kızlar,kısmetse benımde yarın yumoşlarım toplanıcak..Baharnazcım geçmiş olsun tatlım...İnşallah sonu güzel olur.....
özlemcim bisey sorabilirmiyim doktorun tavuk etiyle ilgili bisey söyledimi.yememelisin diye..düsüge sebep olabiliyor diye duydum ama biraz sacma geldi bana..
yok canım bişey demedi, sadece bu dediklerim
bu arada yarın 10.günüm dr testi yaptır dedi 12.günü bekleme
dua edin benim için
dua edin benim için
bol şanslar allah yardımcın olsun. inş yumoşların sana şirin bebişler olarak geri döner...
Ay özlemcim heyecan yaptım bende inşallah bebişlerin seninledir..Güzel haberini bekliyoruz güzelim..Kendine iyi bak dinlenmene devam et tatlım..Hakkımızda hayırlıs ne ise o olsun....Benimde yaırn yumuoşlarım toplanıak ama ohssden korkuyorum...Başıma gelebilirmiş eskiden bende pko vardı bumu sebep oldu bılmıyorum...İnşallah sorun çıkmaz dua edin kızlar bana tedavim yarım kalmasın...
dua edin benim için
selam kızlar hepinize merhabalar ramazanımız mübarek olsun.
ben brüksel tüp bebekte başladım bugün itibarı ile 10. günümde iğnelere devam ediyorum.yumurta takibi yapılıyor ve perş. yada cuma yumurta toplama olacak.bu 2 denemem memorıal ve yücel bey arasında çok kaldık eşimle ama kısmet buraya başladık.mart ayında yücel hoca laparoskopi ile kistimi almıştı memnun kaldık.
geçen seneden beri 2 denemde daha sakin olmayı öğrenmeye çalışıyorum.aslında başka sayfalardaydım düne kadar sakinim diyoodum.
arkadaşlar heyecanım başladı.olmusuzluk duygusu yiyor içimi. allahım olumsuzla inş. bende sizlerde karşılaşmazsınız.
baharnaz beyaz özlem diğer arkadaşlar tedavimiz hayırlı olur inş.
bu arada diğer sayfalardan öğrenmiştim ananas yemeyi transferin 7. günü kesmelisiniz öle a.s.okudum bende yapıcam. birde günde 2- 2.5 litre su içmeye gayret edelim rahim daha rahat oluyomuş.stres olmamalı yani rahim içinde gerginlik kasılma olmayacakmış.
şimdiden hepimize kolay gelsin allah inş. kucaklarımızı doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?