Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

kızlar mrb...benim tedavim 20 temmuzda başladı uzun protokol yani aynı yumurta toplama olcak gibi lucrin kullanıyorum birde günde önce 1 hafta 1 sonra1 hafta 2 şuanda son hafta 3 tablet aldığım cyclo progynova diye bir tablet alıyorum salı günü kontrolum cuma günüde transferim var..birde folik ve bebe aspirini alıyorum..6 adet donmuş bebeğim var:)) 2 tüp halinde dondurulmuş dedi hemşire 3 ve 3 iki tüp önce 1 tüp çözülcekmiş kalitesine göre 1 yada 2 transfer yaparız dediler allahımsu mübarek günde yardımcımız olsun inş..

canım koridorda sadece bej bluzlu bir bayan ve eşi vardı çok erken ordaydım 9 da da 6. kata odama geçmiştim.

5 yumurtam toplandı canım hayırlısı neyse bizi idare etsinler hafif kiloluyuz işte kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok üzüldüm.birsürü yumurtan vardı. heba olmuş valla. neden böyle olduğunu sormadın mı? geç toplamış olabilirler mi?

Beyazcım anlayamadım ki artık drumla bu durumu konuşurum detaylı bilgi alırım ama vaktinden öncede toplanmıyormuş çünkü yumurtalar istenen kaliteye gelemiyormuş
herşey inceliklerle dolu kolaymı tabi kolay değil. Milyonda bir ihtimalleri bir araya getirmeye uğraşıyoruz
Hayırlısı

merhaba baharnaz ;
transfer ne gün hayırlısıyla ?
dölllenip döllenmeme konusunda hiç bilgi verdiler mi?
bir de yumurtayı ilaç tedavisinin kaçıncı günü topladılar?
bugün benim 7. gün ne günü toplarlar henüz bişi demediler

Lab ile konuştum 2 si döllenmniş canım hayırlısı Belki transferiniz salı günü olabilir dediler
9.gün çatlatma iğnem yapıldı. 11. gün toplama yapıldı canım.

Merhaba kızlar,kısmetse benımde yarın yumoşlarım toplanıcak..Baharnazcım geçmiş olsun tatlım...İnşallah sonu güzel olur.....

özlemcim bisey sorabilirmiyim doktorun tavuk etiyle ilgili bisey söyledimi.yememelisin diye..düsüge sebep olabiliyor diye duydum ama biraz sacma geldi bana..

yok canım bişey demedi, sadece bu dediklerim
bu arada yarın 10.günüm dr testi yaptır dedi 12.günü bekleme
dua edin benim için

dua edin benim için

Ay özlemcim heyecan yaptım bende inşallah bebişlerin seninledir..Güzel haberini bekliyoruz güzelim..Kendine iyi bak dinlenmene devam et tatlım..Hakkımızda hayırlıs ne ise o olsun....Benimde yaırn yumuoşlarım toplanıak ama ohssden korkuyorum...Başıma gelebilirmiş eskiden bende pko vardı bumu sebep oldu bılmıyorum...İnşallah sorun çıkmaz dua edin kızlar bana tedavim yarım kalmasın...

dua edin benim için

bol şanslar allah yardımcın olsun. inş yumoşların sana şirin bebişler olarak geri döner...

Amin canım inşallah cümlemize nasip etsin Allahım..Hakkımıza hayırlısı ne ise olsun..

inşallah pozitif sonucu öğrenip sizinle paylaşırım. ben heyacanlı dr um benden daha çok heyacanlı sabah o aradı beni, 12sini bekleme yarın testi yaptır diyo, bizim ilk denememiz.
herkesin gönlüne göre olur herşey umarım.
herkese selam

dua edin benim için

ayy hadi hayırlısı canım inş güzel sonuç alrısın yarın..bende çok merakettim..sonucu bizede yaz olurmu..inş herşey gönlünce olur..

selam kızlar

sarıcivciv hadi hayırlısı canım sende inşallah mutlu sona yaklaşıyorsun hepimiz için mutlu son olur hayırlısıyla

özlemm inşallahgüzel sonuç alırsın bizimle paylaşırsın.

selam kızlar hepinize merhabalar ramazanımız mübarek olsun.
ben brüksel tüp bebekte başladım bugün itibarı ile 10. günümde iğnelere devam ediyorum.yumurta takibi yapılıyor ve perş. yada cuma yumurta toplama olacak.bu 2 denemem memorıal ve yücel bey arasında çok kaldık eşimle ama kısmet buraya başladık.mart ayında yücel hoca laparoskopi ile kistimi almıştı memnun kaldık.
geçen seneden beri 2 denemde daha sakin olmayı öğrenmeye çalışıyorum.aslında başka sayfalardaydım düne kadar sakinim diyoodum.
arkadaşlar heyecanım başladı.olmusuzluk duygusu yiyor içimi. allahım olumsuzla inş. bende sizlerde karşılaşmazsınız.
baharnaz beyaz özlem diğer arkadaşlar tedavimiz hayırlı olur inş.
bu arada diğer sayfalardan öğrenmiştim ananas yemeyi transferin 7. günü kesmelisiniz öle a.s.okudum bende yapıcam. birde günde 2- 2.5 litre su içmeye gayret edelim rahim daha rahat oluyomuş.stres olmamalı yani rahim içinde gerginlik kasılma olmayacakmış.
şimdiden hepimize kolay gelsin allah inş. kucaklarımızı doldursun

Hayırlı olsun tedavin canım

Benim görüşüm ananas yememek çünkü kan incelticilerle alınması hususunda dikkat edilmeli diye yazıyor bende aspirin içtiğim için almıycam

schatze-32 canım yanlış anlaşılma olmuş kırdımsa afedersin ama msjın şimdi açtığımda geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…