• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

burada denk geldikçe yazışırız. güzel bir bağ kuruldu topik sayesinde.

cnm bnm hg nasılsın toparladın mı kendini bak güzel haberler gelmiş tez zamanda minik yine gelicek allahın izniyle en azından aklından ya çocuğum olmazsa düşüncesi olmıycak artık sağlıkla gelicek ufaklık kendine iyi bak haa bak unutma kışın hamiş olmakda daha kolay :34: vücut ısını kolay tahmin edersin özledik seni hem biz hemencecik minikle gel buraya :54:

cnm bnm hg nasılsın toparladın mı kendini bak güzel haberler gelmiş tez zamanda minik yine gelicek allahın izniyle en azından aklından ya çocuğum olmazsa düşüncesi olmıycak artık sağlıkla gelicek ufaklık kendine iyi bak haa bak unutma kışın hamiş olmakda daha kolay :34: vücut ısını kolay tahmin edersin özledik seni hem biz hemencecik minikle gel buraya :54:
Bende sizleri özledim canım vakit buldukça gelmeye çalışıyorum. İnşallah geleceğiz en kısa zamanda bebişimizle birlikte teyzeleri..

hormonları ilaçla dengeye getirtebilirsiniz canım ama rahim nasıl y şeklinde oluyormuş onu anlamadım.:44:

canım bazı kişilerde olabiliyormuş doğuştan şekil bozuklukları o da bana denk geliverdi. t şeklinde y şeklinde kalp şeklinde vs rahimler varmış. bende daha önce duysam bu ne derdim ama işte insanın kendi başına gelince böle araştırp öğreniyo. işte benim de y şeklindeymiş. o yüzden çocuk olmasını engelleyen iki şey var bende bi hormon düzensizliği bide rahim şekil bozukluğu.

canım bazı kişilerde olabiliyormuş doğuştan şekil bozuklukları o da bana denk geliverdi. t şeklinde y şeklinde kalp şeklinde vs rahimler varmış. bende daha önce duysam bu ne derdim ama işte insanın kendi başına gelince böle araştırp öğreniyo. işte benim de y şeklindeymiş. o yüzden çocuk olmasını engelleyen iki şey var bende bi hormon düzensizliği bide rahim şekil bozukluğu.
Canım üzülme inan çaresi olan şeyler. Rabbim istedi mi verir. Bak tedavi olma şansın var.hormonlar ilaçlarla rahimde ameliyatla düzeltilebiliniyormuş. dün seninle konuştuktan sonra bende nette araştırdım biraz. ameliyat olupta hamile kalıyorlarmış.çare var yani. üzme sen kendini. en azından bak biliniyor ya bilmeseydinde o stresi halen daha çekseydin daha mı iyi olurdu.

serapcım Allah sabırlar versin canım çok üzüldüm şaşırdım.ben seni sürekli merak ediyordum nerde bu kız diye.üzülme demek işe yaramaz bilirim. gececek..

kızlar tekrardan hamişim bilginiz olsun...

Back
X