NAYIR NOLAMAZ SEN SEN YOKSAA ...canım benım ınsallah gonlunce olur cok ısındım ben sana :)ne diyim inşallah allahım tum her ısteyenlere su ramazan ayında bırer melek verir..
bende sana bebegim... ayy olsa ne guzel olurdu ha bi ikizim.. ben seni ikizimin yerine koyayim en iyisiiii.. kuzum msn kullaniyonmu?
sen benı koy ıkıızn yerıne ben de cok ısterdım bı ıkızım olsun o zaman bende koyıım senı ıkızım yerıne kullanıyorum canım sen bana ozelden msj at ıstersen ben senı aksam eklıverım ben hala ozle mesaj atamıyorum zıra ...
ağustos böcekleri biraz tembel olur yaa..
bizimkilerde o yüzden gelmiyor heralde
ben bugün itibari ile kırmızı kartı gördüm bakalım 2. aşılama
için çalışmalara başlarız artık...
herkese hayırlı ramazanlar bu arada...
dualarınız kabul olsun...
ağustos böcekleri biraz tembel olur yaa..
bizimkilerde o yüzden gelmiyor heralde
ben bugün itibari ile kırmızı kartı gördüm bakalım 2. aşılama
için çalışmalara başlarız artık...
herkese hayırlı ramazanlar bu arada...
dualarınız kabul olsun...
bizimkiler çalışkan böcekler olsun inşallah:) benimde yarın regl günüm bi an önce başlasada bitse sonra çalışsam sonra böceğim gelse sonra 1. ay 2. ay derken doğum gelse ona sarılsam missss gibi koklasam içime çeksemmmmm ahhh ahhh allahım duy sesimizi..
konu dışı ama ramazan ayında oruç tutarken hamile kalmak nasıl olur acaba bebeğin gelşimi açısından
kızlarrr nerdesinizzzz dün dedim ya şöyle miss gibi içime çeksem diye allahım inanamıorum hala şoktayımmm akşam rüyamda kız bebeğim olmuş çok güzellll nasıl sarıldım ona nasıl emzirdim nasıl sütüm gelioo nasıl içime çektim resmen yanmışım evlat diye keşke uyanmasaydım hala emzirio olcaktım kalktım ve şuan boşluktayımmmm allahım sen naip et çok güzel bir rüyaydı bu kadar içten söylemişim sen ne büyüksünnnn..
kızlarrr nerdesinizzzz dün dedim ya şöyle miss gibi içime çeksem diye allahım inanamıorum hala şoktayımmm akşam rüyamda kız bebeğim olmuş çok güzellll nasıl sarıldım ona nasıl emzirdim nasıl sütüm gelioo nasıl içime çektim resmen yanmışım evlat diye keşke uyanmasaydım hala emzirio olcaktım kalktım ve şuan boşluktayımmmm allahım sen naip et çok güzel bir rüyaydı bu kadar içten söylemişim sen ne büyüksünnnn..
bende hamile kaldıımı örendiim zaman kız bebek görmüştüm rüyamda öğrenmeden önce anne üzülme ben gelicem demişti bi kaç güne hamile olduumu örendiim bebeğim erkekti düştü gerçi ama yenisine sağlık neyse selimn adet günüm demişsin canım oldunmu adet test al bakim benim süşük yapalı 2 ay oldu bende bu ay başlıcam tekrar denemeye inşallah
bende rüya tabirine baktım kız görenın erkek erkek görenın kızı olurmuş benim için hiç farketmez 2 kaybım var allah bana bundan sonra hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü nasip etsin ..canım kurtajdan sonra 2 korundum bugün adet olmam lazım olmadım ama gün şaşmış olabilir hamile olmadığıma eminim çünkü korunduk bu adetimden sonra çalışmaya başlıycaz..bende hamile kaldıımı örendiim zaman kız bebek görmüştüm rüyamda öğrenmeden önce anne üzülme ben gelicem demişti bi kaç güne hamile olduumu örendiim bebeğim erkekti düştü gerçi ama yenisine sağlık neyse selimn adet günüm demişsin canım oldunmu adet test al bakim benim süşük yapalı 2 ay oldu bende bu ay başlıcam tekrar denemeye inşallah
saol canım benim inşallah allhım hakkımızda hayırlısını eylesin hep beraber kalalım bu başlık bize uğur getirsin bu mubarek günlerde hep beraber doğuma hazırlanalım :)oyyy icin ne kadarda temizmis canim senin oyle... Allahim insallah ruyanda gordugun gibi nasip eder hemencik sana bi kiz evladi
bende bugün adet oldum umutlar ağustosa kaldı...
benim için böcek çiçek farketmez biri gelsinde ikisi gelsede olur
Bizde daha çok yeni evliyiz 1,5 hafta oluyo ama hemen bebek istiyoruz çok mu erken acaba ? :44:
olsun canım sende bize katıl bu ay bize uğur etirecek..Yaaa bende istiyorum bu aaay geçen ay olmadı bugün adetime 4 gün kala bugün kan testi yaptım bhcg 1 çıktıı adetim gelene kadar umudum var bakalım olmadı bu ay olur inşallaaah....
çok yenisiniz tatlım evet bebek çok güzel bişey ama imkanlar da çok önemli onas ii bi hayat sağlamak çok önemli eğer şartların uygunsa herkesin kendi kararı tabii biz ne desek boş ama biraz evliliğiniz otursa çok daha mantıklı geldi bana hakkında hayırlısı olsun tatlım hoşgeldin aramızaBizde daha çok yeni evliyiz 1,5 hafta oluyo ama hemen bebek istiyoruz çok mu erken acaba ? :44:
Ohhh aramiza yeni hatunlar gelmis.. hosgeldiniz kizlar insallah bu topuk hepimize ugur getirir. Kizlar sabah doktor randevum vardi gittim.. kan aldilar birde smear test yapildi.. haftaya alicam sonuclarini.. neyse ultrasonda kist falan cikmadi cok sukur yumurtaliklarin gayet saglikli ama 2 bucuk seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorsun artik birakmanin vakti gelmis bu ay birak 3 ay korunmayin dedi.. bende tabikide bende bu ay birakicaktim zaten dedim.. sonra polikistik over tanisi 2 bucuk sene once koyulmus sana duzenli tedavini gormussun ama bir an evel dogurmaya bak cunku yumurtaliklar biraz tembellesiyor dedi.. hayirlisi bakalimmm
ayyy papatyammmm çok sevindim yaa inşallah sonuçlarında temiz çıkıcak ..korunmayın korunayın çalışalım bu ay:) ayy hadi inşallah bu ay olur tatlım .bu arada ben hala hastalanmadım dün hastalanmam lazımdı herhalde stres yaptım ondan gelmio gelsede şu korunma süreci bitse yaa
ohhh aramiza yeni hatunlar gelmis.. Hosgeldiniz kizlar insallah bu topuk hepimize ugur getirir. Kizlar sabah doktor randevum vardi gittim.. Kan aldilar birde smear test yapildi.. Haftaya alicam sonuclarini.. Neyse ultrasonda kist falan cikmadi cok sukur yumurtaliklarin gayet saglikli ama 2 bucuk seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorsun artik birakmanin vakti gelmis bu ay birak 3 ay korunmayin dedi.. Bende tabikide bende bu ay birakicaktim zaten dedim.. Sonra polikistik over tanisi 2 bucuk sene once koyulmus sana duzenli tedavini gormussun ama bir an evel dogurmaya bak cunku yumurtaliklar biraz tembellesiyor dedi.. Hayirlisi bakalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?