AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

NAYIR NOLAMAZ SEN SEN YOKSAA ... canım benım ınsallah gonlunce olur cok ısındım ben sana :)ne diyim inşallah allahım tum her ısteyenlere su ramazan ayında bırer melek verir..

bende sana bebegim... ayy olsa ne guzel olurdu ha bi ikizim.. ben seni ikizimin yerine koyayim en iyisiiii.. kuzum msn kullaniyonmu?

bende sana bebegim... ayy olsa ne guzel olurdu ha bi ikizim.. ben seni ikizimin yerine koyayim en iyisiiii.. kuzum msn kullaniyonmu?

sen benı koy ıkıızn yerıne ben de cok ısterdım bı ıkızım olsun o zaman bende koyıım senı ıkızım yerıne kullanıyorum canım sen bana ozelden msj at ıstersen ben senı aksam eklıverım ben hala ozle mesaj atamıyorum zıra ...

Son düzenleme:
ağustos böcekleri biraz tembel olur yaa..
bizimkilerde o yüzden gelmiyor heralde
ben bugün itibari ile kırmızı kartı gördüm bakalım 2. aşılama
için çalışmalara başlarız artık...
herkese hayırlı ramazanlar bu arada...
dualarınız kabul olsun...

bizimkiler çalışkan böcekler olsun inşallah:) benimde yarın regl günüm bi an önce başlasada bitse sonra çalışsam sonra böceğim gelse sonra 1. ay 2. ay derken doğum gelse ona sarılsam missss gibi koklasam içime çeksemmmmm ahhh ahhh allahım duy sesimizi..

bizimkiler cok cok caliskan bebisler olcak bak gorursunuz kizlarrr heheh bu ayyy geliceklerrrrrr

konu dışı ama ramazan ayında oruç tutarken hamile kalmak nasıl olur acaba bebeğin gelşimi açısından

o da var canim ya bende dusunmuyo degilim.. ama ben hap kullaniyorum 14 unde birakicam ondan sonra baslicam calismalara.. o yuzden cok sorun olmaz herhalde..

kızlarrr nerdesinizzzz dün dedim ya şöyle miss gibi içime çeksem diye allahım inanamıorum hala şoktayımmm akşam rüyamda kız bebeğim olmuş çok güzellll nasıl sarıldım ona nasıl emzirdim nasıl sütüm gelioo nasıl içime çektim resmen yanmışım evlat diye keşke uyanmasaydım hala emzirio olcaktım kalktım ve şuan boşluktayımmmm allahım sen naip et çok güzel bir rüyaydı bu kadar içten söylemişim sen ne büyüksünnnn..

bende hamile kaldıımı örendiim zaman kız bebek görmüştüm rüyamda öğrenmeden önce anne üzülme ben gelicem demişti bi kaç güne hamile olduumu örendiim bebeğim erkekti düştü gerçi ama yenisine sağlık neyse selimn adet günüm demişsin canım oldunmu adet test al bakim benim süşük yapalı 2 ay oldu bende bu ay başlıcam tekrar denemeye inşallah

oyyy icin ne kadarda temizmis canim senin oyle... Allahim insallah ruyanda gordugun gibi nasip eder hemencik sana bi kiz evladi

Hayirlisi bitanem.. Allahim sana saglikli bebisler nasip etsin insallah herseyde vardir bir hayir... hadi insallah hep beraber ayni ayda hamis oluruz sonada topludogum yaparizzz

bende bugün adet oldum umutlar ağustosa kaldı...
benim için böcek çiçek farketmez biri gelsinde ikisi gelsede olur

bende rüya tabirine baktım kız görenın erkek erkek görenın kızı olurmuş benim için hiç farketmez 2 kaybım var allah bana bundan sonra hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü nasip etsin ..canım kurtajdan sonra 2 korundum bugün adet olmam lazım olmadım ama gün şaşmış olabilir hamile olmadığıma eminim çünkü korunduk bu adetimden sonra çalışmaya başlıycaz..
oyyy icin ne kadarda temizmis canim senin oyle... Allahim insallah ruyanda gordugun gibi nasip eder hemencik sana bi kiz evladi
saol canım benim inşallah allhım hakkımızda hayırlısını eylesin hep beraber kalalım bu başlık bize uğur getirsin bu mubarek günlerde hep beraber doğuma hazırlanalım :)
bende bugün adet oldum umutlar ağustosa kaldı...
benim için böcek çiçek farketmez biri gelsinde ikisi gelsede olur

olsun canım hayırlıısı böyleymiş hep beraber çalışırız bu ay :)

Yaaa bende istiyorum bu aaay geçen ay olmadı bugün adetime 4 gün kala bugün kan testi yaptım bhcg 1 çıktıı adetim gelene kadar umudum var bakalım olmadı bu ay olur inşallaaah....

Bizde daha çok yeni evliyiz 1,5 hafta oluyo ama hemen bebek istiyoruz çok mu erken acaba ? :44:

Ohhh aramiza yeni hatunlar gelmis.. hosgeldiniz kizlar insallah bu topuk hepimize ugur getirir. Kizlar sabah doktor randevum vardi gittim.. kan aldilar birde smear test yapildi.. haftaya alicam sonuclarini.. neyse ultrasonda kist falan cikmadi cok sukur yumurtaliklarin gayet saglikli ama 2 bucuk seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyorsun artik birakmanin vakti gelmis bu ay birak 3 ay korunmayin dedi.. bende tabikide bende bu ay birakicaktim zaten dedim.. sonra polikistik over tanisi 2 bucuk sene once koyulmus sana duzenli tedavini gormussun ama bir an evel dogurmaya bak cunku yumurtaliklar biraz tembellesiyor dedi.. hayirlisi bakalimmm

Yaaa bende istiyorum bu aaay geçen ay olmadı bugün adetime 4 gün kala bugün kan testi yaptım bhcg 1 çıktıı adetim gelene kadar umudum var bakalım olmadı bu ay olur inşallaaah....
olsun canım sende bize katıl bu ay bize uğur etirecek..
Bizde daha çok yeni evliyiz 1,5 hafta oluyo ama hemen bebek istiyoruz çok mu erken acaba ? :44:
çok yenisiniz tatlım evet bebek çok güzel bişey ama imkanlar da çok önemli onas ii bi hayat sağlamak çok önemli eğer şartların uygunsa herkesin kendi kararı tabii biz ne desek boş ama biraz evliliğiniz otursa çok daha mantıklı geldi bana hakkında hayırlısı olsun tatlım hoşgeldin aramıza

ayyy papatyammmm çok sevindim yaa inşallah sonuçlarında temiz çıkıcak ..korunmayın korunayın çalışalım bu ay:) ayy hadi inşallah bu ay olur tatlım .bu arada ben hala hastalanmadım dün hastalanmam lazımdı herhalde stres yaptım ondan gelmio gelsede şu korunma süreci bitse yaa

strestendir bitanem gelir merak etme... ama gelsinnnn yaaaa gelsinde bitsin sende hemen calismalara basla... bak bu ay aramizdaki ilk hamile sen olacan icime doguyorr benim daha d. kontol hapimin bitmesine 10 gun var canim.. 10 gunden sonra adet olacam da o zaman baslicam calismalara.. ohhh ohhh cok zaman var.. kan testimin sonucu bugun belli olurmus ta patoloji sonuclari haftaya 10unda belli olucak o zaman tekrar gidicem doktora.. doktor ne kadarda rahat bi sekilde.. AMANNN BIRAK KONTROL HAPINI DOGURR DOGURR dedi bugun.. sonra disariya ciinca esime soyledim o da zaten her gittigin yerde senin istedigini soyleyen bi doktor buluyon kendine dedi sebelekkk nolcak

yavru kusum cok sevındım senın adına bende senın ahberlerı beklıyordum. ıl dısındayım bılg yok msn acamıyorum bu aksam donuyorum kısmetse. Smearde ıyı cıkar kıst ıcın cok sevındım haydı yapalım artık bebıslerı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…